zapri
...
KUHINJO KUPITE, PULT PODARIMOin dodamo 40% popusta!
1

Od 5. 4. do  30. 4. 2018 vam ob nakupu kuhinje Gorenje nudimo 40 % popusta na vse modele, pult pa podarimo.

Potrebujete še kakšen razlog za nakup? Vaš dom bo krasila kuhinja vrhunske slovenske kakovosti, odličnega dizajna in premišljene funkcionalnosti.

Še razmišljate? Izberite model po svojem okusu, barvo, ki se prilega vašemu stilu, elemente po potrebi in ročaje po želji ter najljubšega med pestro ponudbo pultov.

Rezervirajte si brezplačni izris svoje sanjske kuhinje v Studiih Gorenje v Ljubljani, Velenju, Maribor - Limbušu, Kopru in Murski Soboti.

Naročilo brezplačnega izrisa kuhinje

*Akcija velja samo ob nakupu lesenega dela kuhinje Gorenje, sestavljenega iz najmanj 7 kuhinjskih elementov enega modela kuhinje ter se nanaša na pripadajoči delovni pult nad podstavnimi (spodnjimi) elementi. Akcija pult podarimo (na računu obračunamo 1 eur) velja le za delovne pulte do globine 60 cm, za delovne pulte nad 60 cm vam priznamo 50% popust. 40% popust se upošteva na celotno kuhinjo (leseni del in trgovsko blago, razen za pulte nad globino 60cm, kjer se upošteva 50 % popust). V akcijo so vključeni pulti debeline 4 cm in vse obdelave. Barske plošče in obloge niso zajete v akcijo. Popusti in ostale akcije se ne seštevajo. V primeru naročila kuhinje brez pulta se cena poveča za 10 %.

**V mesecu aprilu v Studiih Gorenje potekata spodaj navedeni akciji kuhinj Gorenje:

  • 40% + 15% popusta za kuhinje Gorenje v izvedbi lak-sijaj in
  • 40% + pult gratis za vse kuhinje Gorenje
Akciji se med seboj izključujeta.