zapri
...
Izberite varčnost
1

Pranje je vsakodnevno opravilo

Kolikokrat perete vi?

Dvojne blatne hlače, tri pare nogavic, ravno toliko spodnjic in preznojene majice. Ko to pomnožimo z dvema otrokoma in dodamo perilo preostalih članov je odgovor preprost - perete veliko. S pravilno izbranim strojem lahko prihranite veliko energije in vode ter posledično denarja.

 

Mnoge inovativne rešitve zagotavljajo odlične energijske učinke, kar 50 % nižjo porabo v primerjavi z energijskim razredom A:

- učinkoviti programski algoritmi,

- boben SpaDrum,

- optimalno omočenje perila QuickWet,

- inteligentna senzorska tehnologija SensorIQ in

- inverterski motor PowerDrive.

Akcijska ponudba pralnih in pralno-sušilnih strojev velja med 1. 2. 2018 in 30. 4. 2018. 

Odkrijte akcijske modele pralnih in pralno-sušilnih strojev

Pridobite podaljšano 10-letno jamstvo na inverterski motor

Pralni stroj Gorenje je zanesljiv partner v vsakodnevni skrbi za čisto perilo. Razume, da nimamo časa in razume, da nimamo potrpljenja za nepotrebne malenkosti. Zato je opremljen s programi, ki se odlično prilagajajo različnim življenjskim stilom in ki vsakemu uporabniku nudijo funkcije v skladu z njegovimi željami. Inverterski motor je izjemno učinkovit in močan motor, ki deluje brez krtač, zato v njem ne prihaja do mehanske napetosti, trenja in obrabe. To omogoča boljšo skupno učinkovitost pranja, energijsko učinkovitost, tiho delovanje ter daljšo življenjsko dobo motorja in aparata. 

Inverterski motor PowerDrive

Izjemna moč, visoka učinkovitost

Izjemno učinkovit in močan motor deluje brez krtač, zato v njem ne prihaja do mehanske napetosti, trenja in obrabe. To omogoča boljšo skupno učinkovitost pranja, energijsko učinkovitost, tiho delovanje ter daljšo življenjsko dobo motorja in aparata. 

 

 

Kako do podaljšanega 10-letnega jamstva na inverterski motor PowerDrive?

Po nakupu pralnega stroja Gorenje SensoCare z inverterskim motorjem je potrebno izvesti registracijo aparata. Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite elektronski obrazec in prejeli boste jamstveni certifikat za 10-letno jamstvo na motor.