Maj 2017 Imate težave s prikazom sporočila? Odpri sporočilo v brskalniku.
 
 
 
  Gorenje  
 
 
 
 
 
 
Kuhan ali pečen?
 
O krompirčku govorimo, seveda.
 
 

Če še ne veste, kakšen krompirček boste postregli ob nedeljskem kosilu, naj vam zaupamo skrivnost. Najboljši bo, če ga boste najprej skuhali in šele nato spekli!
 
Izkoristite akcijsko ponudbo kuhalnih aparatov Gorenje in opremite svojo kuhinjo za prav vsak kulinarični podvig. Izberite dva modela aparatov iz širokega nabora kuhališč, pečic ali nap in mikrovalovna pečica MO17MW bo vaša za samo 9,90 €.

 
 

Akcijska ponudba velja od 24. 4. do 31. 8. 2017.

 
Poglejte si aparate, ki so vključeni v akcijo
 
 
Gurmanski hrustljavi krompirček
 
Kuhan in pečen. Presenetite svoje najdražje z okusno nadgradnjo klasične nedeljske priloge.
 
 

Sestavine:

  • 6 manjših krompirjev
  • 40 g naribanega parmezana
  • 2 žlici olivnega olja
  • ½ žličke česna v prahu
  • 1 žlička naribane limonine lupine
  • 2 žlički nasekljanih mediteranskih zelišč po okusu
  • sol in poper
 

Priprava:

  • Krompir olupite, postavite v posodo z mrzlo vodo in kuhajte 15 minut.
  • Pečico segrejte na 220 °C.
  • Krompir odcedite, položite v pekač in rahlo strite.
  • V posodici zmešajte limonino lupinico, parmezan, zelišča, česen v prahu, olivno olje ter sol in poper po okusu.
  • Z zmesjo potresite krompir in ga v ogreti pečici pecite še 20 min oz. dokler ni hrustljavo zapečen.
 
 
 
 
   
 
www.gorenje.si
 
Odjava