Avgust 2016 Imate težave s prikazom sporočila? Odpri sporočilo v brskalniku.
 
 
 
 
KUHINJA NA POTI
Gorenje
 
 
 
 
 
 
OBROK JE ŠE SLAJŠI, KO GA PRIPRAVITE V NARAVI
 
 
Poletni piknik na domačem vrtu ali dopustovanje v naravi lahko predstavljata izziv, če želimo obenem tudi razvajati naše brbončice. Ko se naša polno opremljena kuhinja skrči na nekaj najbolj nujnih pripomočkov, se hitro znajdemo v zagati, kako pripraviti okusno in pestro večerjo.
 
Ste si že kdaj predstavljali, da bi morali svojo kuhinjo spraviti v potovalni kovček?
 
Z malimi prenosnimi kuhinskimi aparati Gorenje lahko vsak obrok v naravi spremenite v pravo gurmansko izkušnjo.
 
Namizni žar GG1200E bo okus svežih lokalnih sestavin le še dodatno oplemenitil. Meso, ribe ali zelenjavna priloga bodo na močni, enakomerno porazdeljeni toploti kakovostne Schott Ceran steklokeramične plošče ohranili vsa hranila in naravne okuse. Na mreži, ki je postavljena nad grelno ploščo, bo pripravljena hrana ostala cel večer topla, ne da bi se pri tem dodatno izsušila.
 
 
 
Medtem ko boste sami mojster žara, vam naj prenosno indukcijsko kuhališče ICG3400DP skuha želeno prilogo. Preprosto nastavite programsko uro in zvočni signal vas bo obvestil, ko bo jed pripravljena.
 
Za odličen zaključek obroka pa z aparatom za kuhanje turške kave TCM300W pripravite še dišečo kavo in se ob srkanju skodelice ali dveh le še prepustite uživanju ob prijetni poletni sapici.
 
 
Z Gorenjevimi malimi kuhinjskimi pomočniki spremenite vsak obrok v veliko kulinarično doživetje - ne glede na to, kje ste.
 
Izberite si kuhinjskega pomočnika Gorenje
 
 
 
 
 
 
www.gorenje.si
 
Odjava