2 v 1 za optimalno ogrevanje vašega doma
Imate težave s prikazom sporočila? Odpri sporočilo v brskalniku. Gorenje
2 v 1 za optimalno ogrevanje vašega doma
Poznate hibridne ogrevalne sisteme? Združujejo dva različna vira ogrevanja, ki se popolno dopolnjujeta. Velika prednost hibridnih sistemov je namreč izjemno pametno delovanje, saj v danem trenutku za ogrevanje skrbi najbolj optimalen vir, kar pomeni najvišjo energijsko in stroškovno učinkovitost. Znižajte svoje stroške ogrevanja v novim hibridnim sistemom EcoLogic SET Gorenje, ki povezuje sodoben kotel na pelete in vrhunsko sanitarno toplotno črpalko.
Hibridni sistem EcoLogicSet Gorenje
EcoLogic SET je hibridni sistem Gorenja, ki ga tvorita peletni kotel Ecologic 30 in Eco split sanitarna toplotna črpalka. Glavna prednost sistema je izjemno visoko učinkovito ogrevanje pozimi in nizkoenergijsko ter komfortno ogrevanje sanitarne vode v času izven ogrevalne sezone (pomlad, poletje, začetek jeseni). Prihranki energije so ogromni – do 75 %, kar vam lahko občutno zmanjša vaše stroške ogrevanja prostorov in sanitarne vode. Zanesljiva in napredna rešitev, kar dokazujejo tudi izpolnjeni strogi kriteriji standarda Evropska kakovost.
VEČ O PREDNOSTIH »
Izkoristite ugodne cene in subvencijo Eko sklada
Za vse kupce hibridnega sistema EcoLogic set smo do 20. decembra 2015 pripravili akcijske cene. Preverite ugodno ponudbo in hkrati izkoristite možnost subvencije Eco sklada, Slovenskega okoljskega javnega sklada. EcoLogic set kotel na pelete + sanitarna toplotna črpalka Gorenje izpolnjuje pogoje iz javnega poziva za vgradnjo sistema ogrevanja za pripravo tople sanitarne vode in centralno ogrevanje stanovanjske stavbe. To pomeni, da lahko z nakupom prek Eko sklada uveljavljate subvencijo na nakup v obliki nepovratnih finančnih sredstev v višini do 25 % priznanih stroškov naložbe.
Več o ugodni ponudbi »
Za vse informacije in vprašanja nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 48 48 ali nam pišite na toplotnecrpalke@gorenje.com.
Odjava Varovanje podatkov www.gorenje.si FacebookTwitterwww.youtube.com/user/gorenjesi