Vabilo na novoletno srečanje
Imate težave s prikazom sporočila? Odpri sporočilo v brskalniku. Gorenje

Spoštovani,

prihajajoči december je najlepši čas, da se ozremo na pretekle uspehe, si vzamemo trenutek za druženje in zabavo ter z veliko dobre energije vstopimo v novo leto 2016.

Vabljeni na novoletno srečanje poslovnih partnerjev Gorenja Slovenija, ki bo 3. decembra 2015 ob 18.00 uri na Fužinskem gradu v Ljubljani.

V dobri družbi in ob odlični pogostitvi vam bomo predstavili najnovejšo dizajn linijo Gorenja – Gorenje by Starck, ki je nastala pod kreativno taktirko priznanega francoskega industrijskega oblikovalca Philippa Starcka. Za sproščeno zabavo bo poskrbela humorna predstava Denisa Avdića – Moški so z Marsa, ženske so z Venere.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo,

Miro Košutnik
Direktor in ekipa Gorenje Slovenija

Prosimo, da svojo udeležbo potrdite do 26. novembra 2015 na e-naslov: romana.domjanic@gorenje.si, ali na telefonsko številko 01 366 85 10.

Za prikaz lokacije klikni TUKAJ!

Kratek opis poti, Pot na Fužine 23, 1000 Ljubljana:
Na ljubljanski obvoznici izberite izvoz Fužine–Zalog. Pot nadaljujete po Zaloški cesti v smeri centra Ljubljane. V prvem
semaforiziranem križišču zavijete levo in vozite naravnost do Rusjanovega trga. Pred Fužinskim mostom zavijete levo in se
pripeljete do gradu.

Odjava Varovanje podatkov www.gorenje.si FacebookTwitterwww.youtube.com/user/gorenjesi