Bo zima mila ali ostra?
Imate težave s prikazom sporočila? Odpri sporočilo v brskalniku. Gorenje
Bo zima mila ali ostra?
Z vsakim odgovorom se moramo sprijazniti. Ni pa se vam treba sprijazniti z visokimi stroški ogrevanja vašega doma in ogrevanja sanitarne vode. Če se še niste odločili za ogrevalno toplotno črpalko zrakvoda, je zdaj pravi čas, da spoznate resnične koristni in prednosti, ki vam jih prinaša. Enostavna montaža, zanesljivo pametno delovanje in opazni prihranki so samo ene izmed njih, ki vam jih zagotovi Gorenjeva Toplotna črpalka zrak-voda Aerogor ECO Inverter.
NAPREDNA
Inverterska Tehnologija
Toplotne črpalke ECO Inverter Gorenje odlikujejo izjemna učinkovitost in ekonomičnost ter pametno in okolju prijazno delovanje. Razlog je v napredni DC inverterski tehnologiji, ki z regulacijo frekvence kompresorja omogoča visoko učinkovito delovanje, saj toplotna črpalka proizvaja toliko toplotne moči, kolikor jo potrebuje vaš dom. Toplotna črpalka svojo moč delovanja namreč prilagaja potrebam po ogrevanju prostorov, ki so odvisne od temperature okolice in toplotne izolacije objekta. Tako vselej optimizira svoje delovanje in s tem optimizira vaše stroške za ogrevanje.
Preverite akcijsko ponudbo »
IZKORISTITE SUBVENCIJO
EKO sklada
Toplotne črpalke Gorenje izpolnjujejo pogoje iz javnega poziva za vgradnjo toplotnih črpalk za pripravo tople sanitarne vode in centralno ogrevanje stanovanjske stavbe. To pomeni, da z nakupom toplotne črpalke zrak-voda Aerogor ECO Inverter Gorenje lahko prek EKO sklada, Slovenskega okoljskega javnega sklada, uveljavljate subvencijo na nakup v obliki nepovratnih finančnih sredstev v višini do 25 % priznanih stroškov naložbe.
Natisnite vlogo za subvencijo »
Za vse informacije in vprašanja nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 48 48 ali nam pišite na toplotnecrpalke@gorenje.com.
Odjava Varovanje podatkov www.gorenje.si FacebookTwitterwww.youtube.com/user/gorenjesi