Letos je res pasja vročina
Imate težave s prikazom sporočila? Odpri sporočilo v brskalniku. Gorenje
Letos je res pasja vročina
Vročina ne popušča! Pošteno je že razgrela naša telesa in domove in življenje brez klimatske naprave se zdi skoraj nemogoče. Pa vendar pred nakupom dobro premislite, saj ne kupujete rešitve le za nekaj dni. Od delovanja klimatske naprave so konec koncev odvisni tudi kakovost zraka v prostoru, vaše bivanje in kar je zelo pomembno – stroški hlajenja.
ECO SUPER I-INVERTER
Prihranite do 40 % energije

S sodobno invertersko tehnologijo, ki svojo moč hlajenja ali ogrevanja samodejno prilagaja trenutni temperaturi v prostoru, lahko prihranite do 40 % energije v primerjavi s klasičnimi klimatskimi napravami. Klimatska naprava ECO SUPER I-INVERTER se uvršča v razred toplotnih črpalk, zato lahko z njo prostor tudi ogrevate. Zaradi sodobnih funkcionalnosti in HEPA filtra pa bo zrak v vašem domu vedno svež, brez vonja in alergenih prašnih delcev.

Več o izdelku »
ENOSTAVNO IN ZANESLJIVO
WI-FI UPRAVLJANJE

Ob nakupu klimatske naprave Eco Super I-Inverter Gorenje do 31. 8. 2015 vam podarimo modul za wi-fi upravljanje, s katerim jo boste prek brezplačne aplikacije za pametne mobilne naprave upravljali doma, v službi in celo na počitnicah!

Vas zanima posebna ponudba?

Želim ponudbo »
Prenesi katalog »
Odjava Varovanje podatkov www.gorenje.si FacebookTwitterwww.youtube.com/user/gorenjesi