zapri
...

Kako vložiti čim manj truda v vedno čista tla

OPRAVILA
6. 3. 2019

Čista tla lahko povsem spremenijo prostor, tudi takrat, ko je naš dom vse prej kot iz škatlice. In s pomočjo naslednjih nasvetov bodo lahko vselej čista, ne da bi vam to vzelo veliko časa.

1. Blato naj ostane zunaj. Postavite predpražnike pred vsak vhod svojega doma in vztrajajte na pravilu »v hiši ne nosimo čevljev«, da ne boste čistili blatnih in mokrih odtisov. 

2. Ljubljenčkom prijazno. Redno krtačenje vašega ljubljenčka bo precej zmanjšalo količino dlak na vaših tleh ali pohištvu. Blizu vhoda lahko postavite staro brisačo, zato da obrišete njihove tačke, ko se vrnete z deževnega sprehoda. 

3. Ročni sesalnik je vaš prijatelj. Z njim lahko hitro in preprosto očistite vsak nered, zato da se ne razširi po celi sobi. In če za otroke velja pravilo, da jedo prigrizke za mizo (vsaj večino časa) in ne po celi hiši, boste tudi prihranili veliko časa, ki ga drugače porabite za čiščenje.   

Dodaten nasvet: s sesalnikom lahko tudi rešite izgubljeno lego kocko ali uhan pod kavčem ali na katerem koli težko dosegljivem mestu. Preprosto oblecite cev v stare hlačne nogavice, jih pritrdite z elastiko in vklopite sesalnik. Hlačne nogavice bodo preprečile, da bi stvari posesali v vrečko sesalnika. 

Prijazni do vas, neusmiljeni do prahu

Vrhunski sesalniki G Force Gorenje se ponašajo z izjemno nizko porabo energije ter visoko učinkovitim, preprostim in izjemno tihim sesanjem. Enostavni za uporabo in ergonomično oblikovani sesalniki so na voljo v modelih G·Force Lite, G·Force Plus in G·Force Pro. Izbirate lahko med modeli z vrečko ali brez nje ter pestro paleto barv za vsak okus.

Preberite več: