zapri
...

Vroča čokolada s penastimi bonboni

HRANA
2. 12. 2018

Da, ob pitju te pregrešne vroče čokolade se lahko povsem poslovite od svoje diete. Ampak ali ni zima namenjena prav takšnim pregreham?!


 

Sestavine:
  • 340 ml mleka
  • 170 ml polnomastne smetane
  • 80 g lešnikovega namaza
  • 50 g temne čokolade
  • majhni penasti bonboni ali penice

 


V kozici segrejte mleko in polnomastno smetano. Nasekljajte čokolado v mešalniku. V toplo mleko dodajte lešnikov namaz in sesekljano čokolado. Zlijte v skodelico. Okrasite s penicami in se predajte užitkom.

Indukcijska kuhališča, ki se popolnoma zlijejo z vašim slogom kuhanja

Ne glede na to, ali pripravljate obrok zase ali celo družino, indukcijska kuhališča Gorenje vedno poskrbijo za povsem dovršeno doživetje v kuhinji. Z neskončno izbiro natančnih nastavitev, ki poenostavijo vašo uporabo kuhalne površine, priprava obrokov ni bila še nikoli tako preprosta, intuitivna in priročna.

Preberite tudi: