zapri
...

Sendvič z mocarelo in pestom

HRANA
6. 3. 2017

Potrebujemo:

  • 2 toasta za en sendvič
  • maslo
  • pesto
  • suh paradižnik
  • mocarelo

Hitra in preprosta priprava:

Najprej segrejemo ponev. Dva toasta namažemo z maslom, in sicer obe strani vsakega kosa. En toast damo na ponev, na ta toast namažemo pesto, dodamo suh paradižnik, mocarelo (po želji dodamo tudi sol, poper) in na koncu še en toast. Toasta popečemo do zlato rjave barve.

Sendvič prerežemo na polovico in ga za bolj poln okus postrežemo skupaj z baziliko. Za dodatno aromo in okus dodajte malo bazilike.

Za lažjo pripravo recepta poglejte video. Dober tek!

Osebna tovarna popolnih okusov: nova generacija vgradnih pečic

Oblika HomeMade: oblika, ki se zgleduje po tradicionalnih obokanih pečeh, ostaja ena najboljših lastnosti pečic Gorenje, saj skrbi za prosto kroženje vročega zraka. Ta se enakomerno porazdeli in tako jedi zaobjame v celoti, z vseh strani. Jed je zaradi tega optimalno segreta oziroma pečena: znotraj sočna, zunaj hrustljava.

Preberite tudi: