zapri
...

Piščančje prsi s karijem

HRANA
7. 1. 2017
Sestavine:

  • piščančja prsa
  • ščepec soli
  • ščepec belega popra
  • 1 jedilna žlica curryja
  • jušna osnova


Priprava:

Fileje piščanca operite in osušite s papirnato brisačo. Začinite jih s soljo, poprom in karijem. Med pečenjem zalivajte z jušno osnovo.


Dober tek!

Priporočilo za peko v pečici:
KOLIČINA GRELEC TEMPERATURA ČAS PEČENJA VRSTA PEKAČA NIVO PEČENJA
0,5 kg vroč zrak 175 ° 60 min plitvi pekač 2
1 kg vroč zrak 175 ° 85 min plitvi pekač 2
1,5 kg vroč zrak 175 ° 100 min plitvi pekač 2

Osebna tovarna popolnih okusov: nova generacija vgradnih pečic

Oblika HomeMade: oblika, ki se zgleduje po tradicionalnih obokanih pečeh, ostaja ena najboljših lastnosti pečic Gorenje, saj skrbi za prosto kroženje vročega zraka. Ta se enakomerno porazdeli in tako jedi zaobjame v celoti, z vseh strani. Jed je zaradi tega optimalno segreta oziroma pečena: znotraj sočna, zunaj hrustljava.

Preberite tudi: