zapri
...

Piščančja bedrca s pimentom

HRANA
2. 1. 2017
Sestavine:

  • piščančja bedrca
  • 1 čajna žlička soli
  • ščepec belega popra
  • ščepec pimenta
  • olivno olje


Priprava:

Bedrca premažite z olivnim oljem. Natrite s soljo, belim poprom in pimentom. Položite na nosilno rešetko, vodilo niže pa namestite pekač za prestrezanje maščobe.


Dober tek!

Priporočilo za peko v pečici:
KOLIČINA GRELEC TEMPERATURA ČAS PEČENJA VRSTA PEKAČA NIVO PEČENJA
0,5 kg žar z ventilatorjem 180 °C 30 min plitvi pekač 2
1 kg žar z ventilatorjem 180 °C 45 min plitvi pekač 2
1,5 kg žar z ventilatorjem 170 °C 65 min globoki pekač 2

Osebna tovarna popolnih okusov: nova generacija vgradnih pečic

Oblika HomeMade: oblika, ki se zgleduje po tradicionalnih obokanih pečeh, ostaja ena najboljših lastnosti pečic Gorenje, saj skrbi za prosto kroženje vročega zraka. Ta se enakomerno porazdeli in tako jedi zaobjame v celoti, z vseh strani. Jed je zaradi tega optimalno segreta oziroma pečena: znotraj sočna, zunaj hrustljava.

Preberite tudi: