zapri
...

Hčerki za rojstni dan naredite torto v obliki srca

DRUŽINA
7. 2. 2017

V spletnem dnevniku smo objavili kratek prispevek o pripravi torte v oliki srca v treh preprostih korakih.

Če si na primer vaša hči za rojstni dan zaželi torto v obliki srca, vi pa nimate pravega modela, lahko improvizirate. Z malo iznajdljivosti boste samo s pomočjo kvadratnega in okroglega modela naredili čudovito torto v obliki srca. V nadaljevanju si preberite, kako lahko preprosto in hitro izdelate torto v obliki srca.

Najprej naredite kvadratno in okroglo torto. Biti morata enake višine, sicer ne boste mogli ustvariti popolno oblikovane torte. Ko sta obe torti pečeni, naj se povsem ohladita, nato pa ju vzemite iz modela.

Okroglo torto nežno prerežite na pol. Z nožem za kruh (nazobčanim) okroglo torto prerežite na pol in pri tem pazite, da dobite dve povsem enaki polovici.

Obe polovici nato postavite ob kvadratno torto, kot je prikazano na spodnji sliki.

Osebna tovarna popolnih okusov: nova generacija vgradnih pečic

Oblika HomeMade: Oblika, ki se zgleduje po tradicionalnih obokanih pečeh, ostaja ena najboljših lastnosti pečic Gorenje, saj skrbi za prosto kroženje vročega zraka. Ta se enakomerno porazdeli in tako jedi zaobjame v celoti, z vseh strani. Jed je zaradi tega optimalno segreta oziroma pečena: znotraj sočna, zunaj hrustljava.

Preberite tudi: