zapri
...

Kako izbrati ravno pravi pralni stroj

DOM
18. 9. 2018

Vsi pralni stroji niso enaki. Popoln pralni stroj bo poenostavil vaše življenje in zagotovil najboljšo kakovost za svojo ceno. Da bi vam pomagali poiskati ravno pravi pralni stroj za vas, smo pripravili ta kratka navodila:

Koliko prostora imate na voljo za pralni stroj? Pred nakupom pralnega stroja je pomembno vedeti, kam ga boste postavili. Če imate na voljo malo prostora, si boste morda želeli ogledati ozke modele, ki so široki samo 43 cm. 

Koliko oblačil običajno operete na teden? Če običajno operete velike količine, razmislite o naložbi v visoko zmogljiv pralni stroj, ki lahko opere do 10 kg oblačil naenkrat. Če hkrati perete samo nekaj kosov oblačil, je ustreznejša izbira pralni stroj za 6 kg. 

Kako umazana so običajno oblačila, ki jih perete? Če potrebujete dodatno pomoč pri borbi s trdovratnimi madeži, poiščite pralni stroj s posebnimi programi za odstranjevanje madežev. Za tehnologijo, ki izkorišča moč ionov, je dokazano, da učinkovito odstranjuje madeže celo pri nizkih temperaturah in brez dodatnih kemikalij. 

Ali ste vi ali vaša družina nagnjeni k alergijam? Nekateri pralni stroji imajo programe, ki uporabljajo višjo temperaturo in dodatno spiranje za učinkovito odstranjevanje alergenov in zaščito občutljive kože.

Ali ne marate likanja? Pralni stroji s parnimi programi lahko zmehčajo vlakna, kar precej zmanjša nagubanost oblačil in skrajša čas likanja. In kaj je še dodatna prednost? Para odpravlja tudi alergene in bakterije.

Ali se še vedno ne morete odločiti? Z veseljem vam bo pomagala Ana, naša virtualna pomočnica za nakupe! Z njo lahko poklepetate tukaj

Življenje je zapleteno. Poenostavimo pranje. 

Novi pralni in sušilni stroji Gorenje WaveActive združujejo najnovejšo tehnologijo s preprosto uporabo in visoko energetsko učinkovitostjo. 

Edinstveno oblikovan boben WaveActive s posebnimi 3D rebri v obliki vala zmehča vlakna, zato da je perilo povsem čisto in suho, hkrati pa skoraj ne potrebuje likanja. Zato da lahko vi posvetite čas temu, kar je res pomembno.


Preberite tudi: