zapri
...
Življenje je zapleteno. Naj bo pranje perila enostavno.Novi pralni in sušilni stroji WaveActive
1

WaveActive

Novi pralni in sušilni stroji WaveActive izstopajo z najsodobnejšo tehnologijo pranja in sušenja. Odlikuje jih izjemen in inovativno zasnovan boben WaveActive, za katerega sta značilna edinstven vzorec v obliki valov v njegovi notranjosti in posebna 3D rebra, ki zmehčajo vlakna in zagotavljajo najnežnejšo nego oblačil.
 
Vsi pralni in sušilni stroji WaveActive izpolnjujejo najvišje okoljske standarde in se ponašajo z izjemno energetsko učinkovitostjo, in sicer do razreda A+++ -20 % za pralne in A+++ -10 % za sušilne stroje.

Uživajte v tem, kar vas najbolj veseli. Prepustite pranje in sušenje nam. 

Odkrijte nove pralne in sušilne stroje

Brezhibni rezultati, pametne rešitve, popolna uporabniška izkušnja

Ikona - IonTech

IonTech

Manj mečkanja. Več svežine.
IonTech uporablja v pralnem stroju moč naravnega postopka ionizacije za učinkovitejše odstranjevanje nečistoč brez visokih temperatur ali dodatnih kemikalij. Rezultat je odstranjenih 30 % več madežev, tudi pri nizkih temperaturah. V sušilnem stroju pa ionizator ustvarja okolje brez večine alergenov, ostankov dima, cvetnega prahu in elektrostatičnega naboja, ki nastaja med postopkom sušenja. Zaradi tega je oblačila lažje likati in dišijo po svežem.
več informacij
manj informacij
Ikona - SteamTech

SteamTech

Globoko očiščena in gladka oblačila
Pozabite na mehčalec! Dodatna obdelava s paro na koncu pranja bistveno zmanjša gube in bakterije. V sušilnem stroju pa bo dodatna obdelava s paro zagotovila, da bodo vaša oblačila veliko bolj gladka, mehkejša ter brez alergenov in bakteri. Likanje skoraj ne bo potrebno.
več informacij
manj informacij
Ikona - Inverter PowerDrive

Inverter PowerDrive

Močan, a tih motor
Ta tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo vašega stroja; z energijo varčujete vsakič, ko perete ali sušite perilo.

Oblikovalska nagrada Red dot

V Gorenju smo na letošnjem prestižnem ocenjevanju za oblikovalske dosežke Red dot prejeli novi dve nagradi za vrhunsko oblikovanje Red dot. Žirija je za izjemno oblikovanje tako nagradila naša nova pralni in sušilni stroj WaveActive blagovne znamke Gorenje.

Mali triki in uporabni nasveti

Ali vaše perilo ni tako čisto oz. posušeno, kot bi si želeli? Oglejte si naš izbor nasvetov in trikov ter se pustite presenetiti rezultatom!

Ali se vam mudi? Zdaj lahko operete svoja oblačila v manj kot eni uri.

Ste v dvomu kako oprati in posušiti puhasta oblačila? Odgovor v videu.
 

Kaj lahko storite, da bo vaše perilo prijetno dišalo?

Pozabite na likanje! Srajce brez vsakršnih gub zdaj naravnost iz sušilnega stroja.