zapri
...

Vedno lepo suho

Generacija Gorenjevih sušilnih strojev SensoCare

Sušilni stroji Gorenje lahko hitro postane najboljši prijatelj, še posebej kadar se perilu mudi.  V njegovem bobnu namreč kraljujejo negativno nabiti ioni, zaradi katerih je perilo še posebej mehko, prijetnega vonja in brez alergenov. Njihova posebnost je tudi takšno sušenje, po katerem je likanje povsem enostavno, pogosto pa tudi celo odveč. Vlakna v njem ne izgubijo svoje oblike, prožnosti in trdote. Notranjost sušilca je dovolj velika tudi za večje količine perila, kadar so opremljeni s toplotno črpalko, pa so tudi navdušujoče varčni s porabo energije.

Popolna nega Ravno prav posušeno in odlično ohranjeno perilo
Pametne rešitve Rešitve, ki so dobrodošle in rešujejo tehnološke izzive
Preprosta uporaba Zasnovani tako, da so prijazni do uporabnikov

SensoCARE tehnologija

Sušenje po vaši meri
Pri Gorenjevih sušilnikih lahko izberete vam najprikladnejši način sušenja. NormalCARE predstavlja optimirane programe sušenja za vse vrste perila. Za še prijaznejšo nego perila lahko izberete GentleCARE, ki zagotavlja sušenje perila na nižji temperaturi in ga tako še dodatno ohranja.

Edinstveno ravnanje vlaken s tehnologijo IonTech

Odlično zglajeno in osveženo perilo
Boljši sušilniki perila imajo vgrajen unikaten ionizator zraka, ki dodatno poskrbi za ravnanje vlaken, zmanjšuje nagubanost perila ter odstranjuje statično energijo, ki nastane med sušenjem. Iz perila učinkovito odstrani neprijetne vonjave kot sta hrana ali tobak in ga osveži. Zaradi uporabe ionizatorja zraka je perilo še dodatno zmehčano.

SteamTech – popolnost z manj likanja

Odlično zglajeno in osveženo perilo.
Nova tehnologija nege bombažnega in mešanega perila s pomočjo pare SteamTech v veliki meri olajša likanje ali pa le-to sploh ni več potrebno. Perilo je zrahljano in praktično brez gub, kar je še posebej praktično pri programu sušenja srajc in bluz. Sušilnik s posebnim programom do 5 opranih srajc posuši v samo 20 minutah, na koncu še s pomočjo pare zgladi vse gube. Dodatna prednost brez predhodnega pranja je program osvežitve, ki omogoča odstranitev neprijetnih vonjav oz zrahljanje oblačil, ki ste jih že nosili ali so bila dalj časa v omari.

Občutljivo perilo

Temperaturno občutljive kose perila kot so bluze, srajce ali fino spodnje perilo, lahko brez skrbi zaupate negi sušilnega stroja. Poseben program zagotavlja izbrano stopnjo suhosti perila pri nižji temperaturi sušenja.

Toplotna črpalka s TwinAir

Izjemna varčnost sušenja
Kondenzacijski sušilnik s toplotno črpalko suši perilo pri nižji temperaturi kot običajni modeli, zato so oblačila bolje ohranjena. Je edini gospodinjski aparat, ki pri svojem delovanju uporablja hladilni in grelni del toplotne črpalke. Zaradi popolnega izkoristka le-te je poraba energije za kar 40 % nižja od porabe v energijskem razredu A.
več informacij
manj informacij

TwinAir, učinkovito sušenje perila

Enakomerno posušeno perilo.
Kondenzacijske sušilne stroje s toplotno črpalko odlikuje edinstven sistem vpihavanja zraka v boben, ki pri dvosmernem vrtenju omogoča enakomerno intenziven dovod toplega suhega zraka skozi oba zračna kanala. Pot zraka se prilagaja smeri vrtenja bobna, zato je perilo ves čas podvrženo konstantni intenziteti sušenja. Zaradi enakomerne razporejenosti se med seboj ne zapleta, končni učinek sušenja je zato popoln.
več informacij
manj informacij

Inverter PowerDrive

Izjemna moč, visoka učinkovitost
Sušilnik perila z inverterskim motorjem zaradi prilagodljive hitrosti obračanja bobna zagotavlja večjo učinkovitost sušenja. Perilo je zato še bolje posušeno in mehkejše. Motor deluje brez ščetk, zato je sušenje opazno tišje, prihranek energije večji, življenjska doba aparata pa daljša.
več informacij
manj informacij

Program za učinkovito prezračevanje oblačil

S posebnim programom lahko v odzračevalnem sušilniku učinkovito prezračite oblačila. S pomočjo hladnega zraka odstranite neprijetne vonjave iz oblačil, ne da bi jih bilo treba zato predhodno oprati.

FiltrationSupreme

Največji in najbolj učinkovit filtrirni sistem na trgu
Optimalna pozicija in velikost filtrov v Gorenjevih sušilnih strojih omogočata 40% večjo učinkovitost filtriranja. Vrata sušilnega stroja so zaradi optimalne vlage in temperature v tem območju optimalna pozicija za filter, saj se večina delcev nabira v omenjenem območju.
3D filter pred toplotno črpalko z največjim volumnom ujame tudi najmanjše delce praha. Filter ob čiščenju ostane nameščen v vratih in je očiščen z zamahom ene roke.
več informacij
manj informacij

Oglejte si vse lastnosti

Oglejte si naše izdelke