zapri
...
GDV670SD Popolnoma vgradni pomivalni stroj

Popolnoma vgradni pomivalni strojGDV670SD

Energijski razred: A+++ 16 pogrinjkov Število košar: 3 Popolni AquaStop TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat IonTech Motor: Inverterski motor PowerDrive Mere (Š×V×G): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
natisni
natisni
Povej naprej
Facebook
Twitter
prenesi
prenesi

Predstavitev

Ikona - 16 pogrinjkov

16 pogrinjkov

Dovolj prostora za vso vašo posodo
Pomivalni stroji SmartFlex zagotavljajo dovolj prostora za vse vaše potrebe. V treh košarah lahko pomijete posodo in pribor za do 16 pogrinjkov naenkrat. Povsem fleksibilna notranjost omogoča številne različne možnosti zlaganja posode, preprosto uporabo ter popolne rezultate pomivanja.
Ikona - 15 min SpeedWash

15 min SpeedWash

Čista posoda v le 15 minutah
Predstavljajte si, da ste gostitelj večerje in je posoda od glavne jedi do takrat, ko je na vrsti sladica, že pomita. Hitri 20-minutni program lahko z vklopom funkcije SpeedWash še skrajšate in vaša posoda bo pomita v le 15 minutah.
Ikona - TotalDry

TotalDry

Samodejno odpiranje vrat po končanem pomivanju
Po koncu pomivanja se vrata pomivalnega stroja samodejno rahlo odprejo, ravno dovolj, da odvečna para izhlapi. To omogoča dovod svežega zraka do posode, zato se vsa posoda, tudi plastična, popolnoma posuši. Izvrstna rešitev za hitro sušenje ob nizki porabi energije.

IonTech

Brez vonjav, brez skrbi
Vsi poznamo neprijeten vonj, ki prihaja iz pomivalnega stroja, v katerega že nekaj dni zlagamo posodo, a še ni povsem poln. Napredna tehnologija IonTech v Gorenjevih pomivalnih strojih deluje po principu naravnega procesa ionizacije ter na naraven način odstrani neprijetne vonjave in ohranja svežino v vašem pomivalnem stroju, tudi ko je ta že skoraj poln umazane posode.
več informacij
manj informacij

Inverter PowerDrive motor

Izjemna moč, visoka učinkovitost
Novi izjemno močni brezkrtačni motor Inverter PowerDrive z nadzorovano hitrostjo delovanja zagotavlja odlično in precej tišje delovanje, nizko porabo energije ter daljšo življenjsko dobo.

Poraba vode: 6,9 litra

Prihranek časa in vode
Pri ročnem pomivanju posode za 12 standardnih pogrinjkov porabite do 100 litrov vode. Pri pomivanju v pomivalnem stroju porabite desetkrat manj. Naprednejši modeli imajo tudi poseben rezervoar za vodo, ki zmanjša porabo vode na pičlih 6,9 litra na cikel.

SuperSilent

Tiho delovanje
Tiho delovanje omogočajo posebna zvočna izolacija, učinkoviti motorji, visokokakovostni materiali ter inovativne rešitve v pomivalnem sistemu.

SmartControl

Pregledno in preprosto upravljanje
Upravljanje vašega pomivalnega stroja ni še nikoli bilo lažje. Vsi upravljalni elementi so ergonomsko razporejeni, logika delovanja pa je preprosta in poteka v korakih od leve proti desni. Vsi modeli imajo bel prikazovalnik LED, naprednejše različice pa se ponašajo
tudi z upravljanjem na dotik. Za zagon pomivalnega stroja zadostuje že en sam dotik.
več informacij
manj informacij

Prilagodljive košare

Natančno oblikovana notranjost
Košare so opremljene s poudarjenimi premičnimi elementi in prilagodljivim sistemom za enostavno zlaganje posode. Preprost 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov. Držalo za krožnike v spodnji košari lahko zlahka položimo in tako pridobimo več prostora za večje kose posode. Jedilni pribor zložimo organizirano, v posebno tretjo košaro, kjer se ne popraska in se lahko popolnoma posuši. Vsak detajl je natančno zasnovan, zato da je uporaba aparata kar se da preprosta.
več informacij
manj informacij

AutoProgramme

Zabava za dva ali za dvanajst – posoda bo brezhibno čista
Včasih je treba le na hitro sprati kozarce, drugič je pomivalni stroj poln umazane težke posode od nedeljskega kosila. Napredna senzorska tehnologija prilagaja vaš program pomivanja posode in pomije posodo do popolnosti ob optimizirani porabi vode in energije. Tako ne potrebujete posebnih programov za steklo ali za intenzivno pomivanje – en sam samodejni program bo povsem zadostoval za vse vaše potrebe.
več informacij
manj informacij

ExtraHygiene

Vedno čista steklenička za vašega dojenčka
S to funkcijo podaljšate čas pomivanja in zvišate temperaturo za 5 °C. V kombinaciji z intenzivnim programom to pomeni, da je posoda pomita pri temperaturi 75 °C, kar uniči večino bakterij. Program, ki posnema proces sterilizacije, je ustvarjen z mislijo na družine z dojenčki, namenjen pa je pomivanju pripomočkov in stekleničk zanje.
več informacij
manj informacij

QuickIntensive

Hitro vsakodnevno pomivanje
Zahvaljujoč optimizaciji vseh faz pomivalnega cikla lahko pomivalni stroji SmartFlex opravijo z vašo posodo že v 90 minutah. To pomeni, da je lahko poln stroj umazane posode pomit in posušen precej hitreje, kot če bi to počeli ročno, hkrati pa je za to potrebne
veliko manj vode in energije.
(Pri modelih širine 45 cm je čas trajanja krajši, 60 min.)
več informacij
manj informacij

SmartLook

Pomivalni stroj po meri za vašo kuhinjo
Poseben drsni mehanizem na vratih omogoča namestitev pomivalnega stroja v kateri koli tip kuhinjskega elementa, ne glede na dolžino okrasnih vrat ali obliko in videz podnožne letve. Poleg tega vgrajeni protipovratni sistem omogoča namestitev pomivalnega stroja na ergonomski višini. Brez rež in špranj pod vrati!
več informacij
manj informacij

Status LedLight

Popoln nadzor nad trenutnim
Posebna lučka LED, nameščena na spodnjem delu vrat pomivalnega stroja, ves čas označuje trenutno stanje oz. fazo programa pomivanja posode. Tako v vsakem trenutku veste, ali je vaš pomivalni stroj v fazi pomivanja in ali je cikel pomivanja že končan.

Total inox

Kad v celoti iz nerjavnega jekla
Kad je v celoti izdelana iz nerjavnega jekla, katerega izjemna prednost se kaže v daljši življenjski dobi in izredni odpornosti na višje temperature. Inox kad zagotavlja dolgoletno zanesljivost delovanja.

Total AquaStop

Brez skrbi zaradi izliva vode
Zahvaljujoč funkciji AquaStop lahko pomivalni stroj varno pustite delovati tudi ponoči ali med svojo odsotnostjo. V primeru puščanja ali izliva vode AquaStop samodejno zapre dovod vode, črpalka pa izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. Funkcija AquaStop ostane popolnoma funkcionalna skozi celotno življenjsko dobo aparata.
več informacij
manj informacij

Priklop na toplo vodo

Višja temperatura, nižja poraba
Pomivalne stroje Gorenje lahko namesto na hladno vodo priključite tudi na vir tople vode ter tako skrajšate trajanje programov pomivanja ter zmanjšate porabo električne energije. Kljub temu, da je aparat možno priključiti na vir vode do 70°C, priporočamo, da s pomočjo uporabe mešalnega ventila temperatura ne presega 55°C.
več informacij
manj informacij

Prilagodljiva notranjost

Resnično preprost 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča, da v pomivalnem stroju Gorenje+ učinkovito pomivate tudi posodje manj običajnih dimenzij: velike lonce, največje krožnike, kozarce na visokih pecljih in podobno. Sistem, ki ga upravljate s preprostimi prestavljanji, je dostopen na obeh straneh košare, kar še olajša postopek. Notranjost stroja lahko hitro prilagodite svojim potrebam!
več informacij
manj informacij

Prednastavitev pričetka pomivanja

Vsi pomivalni stroji Gorenje+ imajo funkcijo prednastavitve pričetka pomivanja tudi do 24 ur vnaprej. Ta funkcija vam omogoča, da načrtujete pomivanje npr. v času, ko je električna energija cenejša.

3 in 1

V primeru uporabe multifunkcijske tabletke funkcija 3 v 1 prilagodi proces pomivanja in ne sproži nepotrebne dodatne uporabe sredstva za sijaj. Če zazna uporabo praška ali gela, sprosti tudi uporabo sredstva za sijaj in tako zagotovi najboljši pomivalni učinek in popoln sijaj posode.

Upravljanje in spremljanje procesa

Vsi aparati imajo na upravljalnem delu pregleden prikazovalnik LCD, ki omogoča enostaven proces upravljanja pomivanja. Med drugim lahko razberemo izbrani program pomivanja, dodatne funkcije ter preostanek časa do konca pomivanja. Dodaten sistem ChildLock omogoča zaklenitev upravljalnega dela, s čimer otrokom preprečimo vklop stroja ali kakršnokoli spreminjanje izbranih nastavitev.
več informacij
manj informacij

Programi pomivanja

Heavy wash
Program za pomivanje zelo umazane posode kot so ponve, lonci in pekači.

Normal wash
Program za pomivanje normalno umazane posode ter celo za posodo, na kateri so posušeni ostanki hrane, npr. za krožnike, servirne
posode, skodelice in kozarce.

Daily wash
Program za dnevno pomivanje posode. Ta program ravno tako pomije zasušene madeže hrane, vendar pa ne pomije prismojenih delov hrane na pekačih.

Quick wash
Program, namenjen pomivanju stekla (kozarcev) in porcelana, ki je srednje umazano kot npr. skodelice za kavo.

Eco wash
Program, ki ga uporabljamo, ko želimo prihraniti pri energiji. Namenjen je pomivanju normalno umazane posode.

Upper half
Program, namenjen pomivanju posode (skodelice in kozarci) v zgornji košari. Malo umazana posoda je lahko istočasno zložena v spodnji košari.

Lower half
Program, namenjen pomivanju posode (krožniki, jedilni pribor) v spodnji košari. Malo umazana posoda je lahko istočasno zložena v zgornji košari.

Mixed wash
Program, namenjen pomivanju zelo umazane posode v spodnji košari in malo umazane posode v zgornji košari. Ta program ima dodano predpranje ter daljši čas pomivanja kot Lower half program.

Super quick
Kratek program, ki traja le 15 minut, s sprejemljivim učinkom pomivanja za malo umazano posodo.

Delicate wash
Če posoda ni zelo umazana, je ta program prava izbira. Namenjen je steklu (kozarci) in porcelanu, ki smo ga hip nazaj uporabljali in ne zahteva močnejšega programa pomivanja. Lahko se uporablja za krhko posodo, pri čemer je potrebno izbrati Short dry, če želite biti posebej previdni.

Rinse and dry
Program obsega izpiranje z ogrevanjem in sušenjem. Program je primeren, če na primer kuhate marmelado in želite pred tem kozarce izprati in nato oprane ogreti.

Auto wash
Pomivalni stroj lahko zazna, kako umazana je posoda in temu primerno prilagodi količino potrebne vode in ustrezno temperaturo pomivanja.

Time program
Program, prilagojen natančnemu času začetka ali konca pomivanja. Pri tem programu je potrebno izbrati čas glede na to, kako umazana je posoda.
0:30-1.15 Malo umazana posoda
1:30-2.00 Normalno umazana posoda
2:15-3:00 Zelo umazana posoda

Rinse and hold
Program za izpiranje posode, medtem ko čakamo, da bo pomivalni stroj povsem poln.
več informacij
manj informacij

Avtomatski program

Inovativna senzorska tehnologija UseLogic+ omogoča, da stroj samodejno zazna stopnjo umazanosti posode, zato programov sploh ni treba nastavljati. Izbrani modeli Gorenje+ omogočajo tudi uporabo avtomatskega programa, ki glede na vrsto posode poskrbi za ustrezno temperaturno območje. Zato bo fino posodje iz stekla in porcelana odlično pomito pri nižjih in neobčutljiva posoda pri višjih temperaturah. Senzorska tehnologija s stalnim preverjanjem čistosti vode skrbi tudi za optimalno porabo vode, električne energije in časa.
več informacij
manj informacij

SpeedWash

Kadar naložite v stroj takšno posodo, lahko s pritiskom na gumb dosežete pospešeno pomivanje s samodejno prilagojeno temperaturo in količino vode. Posoda bo odlično pomita in posušena v najkrajšem možnem času!

TotalDry

Pomivalni stroji Gorenje+ navdušujejo s patentirano rešitvijo, ki vašo posodo temeljito posuši ter ji zagotovi popoln lesk! Vrata pomivalnega stroja se namreč po končanem pomivalnem ciklu samodejno, delno odpro, da odvečna para izhlapi. Inovativna funkcija je prijazna rešitev za uporabnika, saj je pomivalni stroj že odprt, ko ste pripravljeni posodo pospraviti, prav tako je posoda primerno ohlajena.
več informacij
manj informacij

LED: Plus za popoln pregled nad delovanjem stroja

Posebna svetlobna luč LED na spodnjem delu vrat ves čas delovanja stroja oznanja, v kateri fazi je pomivanje posode. Modra luč signalizira začetek delovanja programa in pomeni tudi, da lahko brez škode za končne učinke še dodate posodo v stroj. Rdeča luč sveti po tem, ko je detergent že aktiviran. V tej fazi dodajanje posode ali kakšno drugo poseganje v delovanje programa ni več zaželeno. Ko se pojavi zelena luč, je pomivanje končano. Na zaključek programa opozori tudi časovno krajši zvočni signal, medtem ko zelena luč sveti še nadaljnji dve uri.
več informacij
manj informacij

Nizka poraba vode

Varčnost pri najpomembnejši dobrini sveta – pri vodi! Pomivalni stroji Gorenje+ s svojimi tehnološkimi rešitvami zmanjšajo porabo vode za do kar 41 %. V primerjavi z ročnim pomivanjem posode je poraba vode lahko manjša tudi do štirikrat! Najboljši modeli pri uporabi varčnih programov porabijo le 9,9 litrov vode.
več informacij
manj informacij

SuperSilent

Najtišji modeli pomivalnih strojev Gorenje+ delujejo z deklarirano vrednostjo 42 dB, kar je enakovredno šepetajočemu pogovoru dveh oseb. Tiho delovanje je doseženo s posebno zvočno izolacijo, učinkovitejšimi motorji, kakovostnimi materiali in inovativnimi rešitvami pomivalnega sistema.

Samočistilni program

Popolna higiena v notranjosti stroja
Samočistilni program temeljito očisti kad, brizgalne ročice in šobe v aparatu (razen mehanskih ovir). Vključi se, ko je stroj prazen in z uporabo čistilnega sredstva. Deluje na način (70-75 °C) v ciklih očisti vse pomembne dele pomivalnega stroja.
več lastnostimanj lastnosti

Tehnične značilnosti

Energijski razred: A+++

Max. temperatura dotočne vode: 70 °C

Motor: Inverterski motor PowerDrive

Pokazatelj izbranega programa

Upravljanje: Na dotik

Status LedLight

Senzorji: Senzor za nivo vode, Senzor motnosti

Glavne temperature pomivanja : 70, 65, 55, 45, 35 °C

5 programov pomivanja: Avtomatski program; Intenzivni program; Program ECO; Izpiranje; Hitri 20 minutni program

Referenčni programi: 3

16 pogrinjkov

IonTech

Pomnjenje zadnjih nastavitev

QuickIntensive program

Avtomatski program

Funkcija SpeedWash (dodatni 4 programi pomivanja)

TotalDry, avtomatsko odpiranje vrat

Dodatna higiena

Samočistilni program

Uporaba tablete 3 v 1

Pokazatelj izbranega programa

Svetlobni indikator zaključka pomivanja na čelni plošči

Zvočni indikator zaključka pomivanja

Pokazatelj preostalega časa pomivanja: Ima

Montaža panelnih vrat: Možna kot dodatek

Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur

Število košar: 3

Sistem zgornje košare: MultiClack

Število nivojev brizganja: 5

Število brizgalnih ročic: 3

Samočistilni filter

Drsna vrata

2 led lučki

Zgornja košara: Široka mreža; Ročaj s plastičnim logotipom; Levo zložljivo CupHolder držalo za kozarce ; Desno zložljivo CupHolder držalo za kozarce ; Široko stojalo za nože; 1 zložljiva posoda za steklo

Spodnja košara: Široka mreža; Ročaj s plastičnim logotipom; Zložljiva/deljiva zadnja držala

Zgornji pladenj: S teleskopskimi vodili; Ročaj s plastičnim logotipom

Popolni AquaStop

Sistem diagnosticiranja napak

Inox kad

Poraba vode: 6,9 l

Poraba električne energije: 0,86 kWh

Ocenjena letna poraba vode: 1.932 l

Nivo hrupa: 41 dB

Nastavljiva višina: 70 mm

Mere (Š×V×G): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm

Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 64 × 89 × 66,5 cm

Mere vgradne odprtine (Š×V×G): 60 × 82 × 57 cm

Neto teža: 37,5 kg

Bruto teža: 40,1 kg

Poraba v stanju mirovanja: 0,49 W

Priključna moč: 1.900 W

Nazivni tok varovalke: 10 A

Šifra: 731519

EAN koda: 3838782146541

Podpora

Sorodni izdelki