zapri
...
GDV664XL Popolnoma vgradni pomivalni stroj

GDV664XL

Popolnoma vgradni pomivalni stroj
Energijski razred: A++ 15 pogrinjkov Število košar: 3 Popolni AquaStop Mere (Š×V×G): 59,6 × 86 × 55,9 cm
natisni
natisni
Povej naprej
Facebook
Twitter
prenesi
prenesi

Predstavitev

Prostorna košara

Posebna izvedba spodnje košare zagotavlja resnično udobno nalaganje posode. Če zložite nosilce za krožnike v spodnji košari, pridobite več prostora za pomivanje loncev in kozic različnih velikosti. Posebni utori na košari za pribor omogočajo njeno poljubno premikanje, kar omogoča nove možnosti za zlaganje v osnovni košari.
več informacij
manj informacij

Prednastavitev pričetka pomivanja

Vsi pomivalni stroji Gorenje+ imajo funkcijo prednastavitve pričetka pomivanja tudi do 24 ur vnaprej. Ta funkcija vam omogoča, da načrtujete pomivanje npr. v času, ko je električna energija cenejša.

3 in 1

V primeru uporabe multifunkcijske tabletke funkcija 3 v 1 prilagodi proces pomivanja in ne sproži nepotrebne dodatne uporabe sredstva za sijaj. Če zazna uporabo praška ali gela, sprosti tudi uporabo sredstva za sijaj in tako zagotovi najboljši pomivalni učinek in popoln sijaj posode.

Programi pomivanja

Heavy wash
Program za pomivanje zelo umazane posode kot so ponve, lonci in pekači.

Normal wash
Program za pomivanje normalno umazane posode ter celo za posodo, na kateri so posušeni ostanki hrane, npr. za krožnike, servirne
posode, skodelice in kozarce.

Daily wash
Program za dnevno pomivanje posode. Ta program ravno tako pomije zasušene madeže hrane, vendar pa ne pomije prismojenih delov hrane na pekačih.

Quick wash
Program, namenjen pomivanju stekla (kozarcev) in porcelana, ki je srednje umazano kot npr. skodelice za kavo.

Eco wash
Program, ki ga uporabljamo, ko želimo prihraniti pri energiji. Namenjen je pomivanju normalno umazane posode.

Upper half
Program, namenjen pomivanju posode (skodelice in kozarci) v zgornji košari. Malo umazana posoda je lahko istočasno zložena v spodnji košari.

Lower half
Program, namenjen pomivanju posode (krožniki, jedilni pribor) v spodnji košari. Malo umazana posoda je lahko istočasno zložena v zgornji košari.

Mixed wash
Program, namenjen pomivanju zelo umazane posode v spodnji košari in malo umazane posode v zgornji košari. Ta program ima dodano predpranje ter daljši čas pomivanja kot Lower half program.

Super quick
Kratek program, ki traja le 15 minut, s sprejemljivim učinkom pomivanja za malo umazano posodo.

Delicate wash
Če posoda ni zelo umazana, je ta program prava izbira. Namenjen je steklu (kozarci) in porcelanu, ki smo ga hip nazaj uporabljali in ne zahteva močnejšega programa pomivanja. Lahko se uporablja za krhko posodo, pri čemer je potrebno izbrati Short dry, če želite biti posebej previdni.

Rinse and dry
Program obsega izpiranje z ogrevanjem in sušenjem. Program je primeren, če na primer kuhate marmelado in želite pred tem kozarce izprati in nato oprane ogreti.

Auto wash
Pomivalni stroj lahko zazna, kako umazana je posoda in temu primerno prilagodi količino potrebne vode in ustrezno temperaturo pomivanja.

Time program
Program, prilagojen natančnemu času začetka ali konca pomivanja. Pri tem programu je potrebno izbrati čas glede na to, kako umazana je posoda.
0:30-1.15 Malo umazana posoda
1:30-2.00 Normalno umazana posoda
2:15-3:00 Zelo umazana posoda

Rinse and hold
Program za izpiranje posode, medtem ko čakamo, da bo pomivalni stroj povsem poln.
več informacij
manj informacij

Avtomatski program

Inovativna senzorska tehnologija UseLogic+ omogoča, da stroj samodejno zazna stopnjo umazanosti posode, zato programov sploh ni treba nastavljati. Izbrani modeli Gorenje+ omogočajo tudi uporabo avtomatskega programa, ki glede na vrsto posode poskrbi za ustrezno temperaturno območje. Zato bo fino posodje iz stekla in porcelana odlično pomito pri nižjih in neobčutljiva posoda pri višjih temperaturah. Senzorska tehnologija s stalnim preverjanjem čistosti vode skrbi tudi za optimalno porabo vode, električne energije in časa.
več informacij
manj informacij

Hygiene

Poseben program po dodatnem ciklu hladnega izplakovanja poskrbi za podaljšan čas pomivanja posode z vročo vodo. Pomivanje na 70 °C ima sterilizacijski učinek. Uniči 99,9 % bakterij in tako zagotovi zares popolno higieno! Program je še posebej priročen za otroške steklenice in druge posode za otroško hrano.
več informacij
manj informacij

Višina 86 cm

Integrirani pomivalni stroj, ki je na voljo z višino 86 cm, je prava izbira za novo generacijo kuhinj, ki imajo delovno površino ergonomsko prilagojeno na novo višino. Stroj, ki po višini presega standardne modele za 4 centimetre, ima dodaten prostor za večji izkoristek prilagodljive notranjosti.
več informacij
manj informacij

LED: Plus za popoln pregled nad delovanjem stroja

Posebna svetlobna luč LED na spodnjem delu vrat ves čas delovanja stroja oznanja, v kateri fazi je pomivanje posode. Modra luč signalizira začetek delovanja programa in pomeni tudi, da lahko brez škode za končne učinke še dodate posodo v stroj. Rdeča luč sveti po tem, ko je detergent že aktiviran. V tej fazi dodajanje posode ali kakšno drugo poseganje v delovanje programa ni več zaželeno. Ko se pojavi zelena luč, je pomivanje končano. Na zaključek programa opozori tudi časovno krajši zvočni signal, medtem ko zelena luč sveti še nadaljnji dve uri.
več informacij
manj informacij

Nizka poraba vode

Varčnost pri najpomembnejši dobrini sveta – pri vodi! Pomivalni stroji Gorenje+ s svojimi tehnološkimi rešitvami zmanjšajo porabo vode za do kar 41 %. V primerjavi z ročnim pomivanjem posode je poraba vode lahko manjša tudi do štirikrat! Najboljši modeli pri uporabi varčnih programov porabijo le 9,9 litrov vode.
več informacij
manj informacij

Aqua safe Pomivalni stroj brez puščanja vode

Da bi se izognili iztekanju vode v kuhinji, smo razvili napreden varnostni sistem Aqua safe, ki s pomočjo enajstih senzorjev zazna že najmanjše puščanje vode.

1) Pomivalni stroji Gorenje+ imajo senzorsko nadzorovan in
časovno omejen dotok vode.
2) Poseben opozorilni zvočni ter svetlobni signal opozarjata na prevelik dotok vode.
3) V kolikor pomivalni stroj ni optimalno vgrajen, centralno nameščen drenažni sistem zmanjšuje tveganje kakršnegakoli izlitja vode.
4) Sinhroniziran motor, ki lahko deluje v smeri urinega kazalca ali v obratni smeri, zagotavlja nemoteno delovanje črpalke.
5) Zunanji varnostni ovoj, pritrditvene točke zunaj pomivalnega stroja, vodotesno dno, brizgalna cev iz nerjavnega jekla, senzorji uhajanja vode, tesnjeni dotoki ter senzor samodejno zaznavajo zbiranje vode na dnu pomivalnega stroja ter preprečujejo izlitje.

Sistem tako zagotavlja neprepustnost za vodo ob večletni brezskrbni uporabi.
več informacij
manj informacij

Steel: Plus za vitalne dele iz jekla

Pomivalni stroji Gorenje+ imajo kar 8 ključnih delov iz visokokakovostnega nerjavnega jekla. Skrbno izbran material ni uporabljen le na ohišju in pri košaricah, temveč so iz nerjavnega jekla izdelani tudi grelec, brizgalne ročice, kad, filtri, cev za dovod vode v zgornjo košaro in celo nogice stroja. Kakovost jekla vpliva na podaljšano življenjsko dobo! Tudi zato imajo stroji Gorenje+ tako dolgo garancijo.
več informacij
manj informacij

SCS+ Super Cleaning System

Plus za učinkovito pomito posodo brez predhodnega ročnega izpiranja pred zlaganjem v stroj! Patentiran sistem SCS+, ki traja 84 sekund, pred začetkom pomivanja odlično očisti filter in notranjost aparata. Tri sekunde po predpranju sistem vsakič za dve sekundi razprši vodo v kad pomivalnega stroja, nato se za pet sekund ustavi. Proces se ponovi 8 krat pri čemer se porabi približno 1,7 litra vode. Tako proces pomivanja pričnemo z izprano posodo, čistim strojem, očiščenim filtrom ter svežo, čisto vodo. Sistem SCS+ omogoča prihranek elektrike, vode in časa.
več informacij
manj informacij

SuperSilent

Najtišji modeli pomivalnih strojev Gorenje+ delujejo z deklarirano vrednostjo 42 dB, kar je enakovredno šepetajočemu pogovoru dveh oseb. Tiho delovanje je doseženo s posebno zvočno izolacijo, učinkovitejšimi motorji, kakovostnimi materiali in inovativnimi rešitvami pomivalnega sistema.
več lastnostimanj lastnosti

Tehnične značilnosti

Energijski razred: A++

Max. temperatura dotočne vode: 70 °C

Pokazatelj izbranega programa

Status LedLight

Senzorji: Senzor za nivo vode, Senzor motnosti, Senzor za polnitev

11 programov pomivanja: Avtomatski program; Hitri program; Program ECO; Izpiranje; Nežno pomivanje; Program Higiena; Dnevno pomivanje; Časovni program; Dodatno predpranje in izpiranje

Referenčni programi: 1

Pomivanje v zgornji košari; Pomivanje v spodnji košari

15 pogrinjkov

Avtomatski program

Pomivanje v eni košari

Uporaba tablete 3 v 1

Pokazatelj izbranega programa

Svetlobni indikator zaključka pomivanja na čelni plošči

Zvočni indikator zaključka pomivanja

Pokazatelj preostalega časa pomivanja: Ima

Montaža panelnih vrat: Možna kot dodatek

Zakasnitev začetka pomivanja do 24 ur

Število košar: 3

Nastavljiva spodnja košara

Število nivojev brizganja: 3

Število brizgalnih ročic: 2

Samočistilni filter

Popolni AquaStop

Sistem diagnosticiranja napak

Inox kad

Poraba vode: 9,4 l

Poraba električne energije: 0,95 kWh

Ocenjena letna poraba vode: 2.646 l

Nivo hrupa: 42 dB

Nastavljiva višina: 50 mm

Mere (Š×V×G): 59,6 × 86 × 55,9 cm

Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 64 × 93 × 68 cm

Mere vgradne odprtine (Š×V×G): 60 × 86,3 × 56 cm

Neto teža: 53,5 kg

Bruto teža: 57,1 kg

Poraba v stanju mirovanja: 0,49 W

Priključna moč: 1.700 W

Nazivni tok varovalke: 10 A

Šifra: 489838

EAN koda: 3838942041723

Podpora

Sorodni izdelki