zapri
...
GHV92X Samostojna stenska dekorativna kuhinjska napa

GHV92X

Samostojna stenska dekorativna kuhinjska napa
Šifra: 471059 Samostojna stenska kuhinjska napa Nastavitev upravljanja: Upravljanje na dotik - drsno Maksimalni nivo hrupa: 59 dB Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem načinu delovanja: 464 m³/h Povečan pretok zraka (PowerBoost 1) - odzračevanje: 641 m³/h Povečan pretok zraka (PowerBoost 2) - odzračevanje: 713 m³/h Energijski razred: A+ Gorenje Gorenje+ Collection Mere (Š×V×G): 89,8 × 45 × 37,1 cm
natisni
natisni
Povej naprej
Facebook
Twitter
prenesi
prenesi

Predstavitev

SliderTouch

Preprosto upravljanje. Posebni inovativni drsnik omogoča preprosto in takojšnje spreminjanje nastavitev moči delovanja in intenzivnosti svetlobe.

Tehnologija sodobnega odsesavanja P.A.S.+

Plus za pametno usmerjeno prezračevanje z manj hrupa! Nape Gorenje+ imajo revolucionaren nov sistem P.A.S.+, ki zraka ne odsesava več le v centralnem delu, temveč je odsesavanje usmerjeno na zunanje robove. Tak pristop zniža porabo energije, zmanjša slišnost delovanja in prispeva k učinkovitosti prezračevanja.
več informacij
manj informacij

PowerBoost

Plus za zares močno odzračevanje. Plus za takojšnje odvajanje prekomerne pare, ki se morda dviga iz loncev! Izberite funkcijo Boost+ in vaša napa bo nekaj minut delovala s posebno močjo. Intenzivno vsesavanje zraka se bo po nekaj minutah samodejno izklopilo, napa pa bo naprej delovala tako, kot ste jo nastavili že prej. Pri funkciji Boost+ ni izklapljanja! Ko opravi z intenzivnim odzračevanjem, se napa sama povrne v predhodno delovanje.
več informacij
manj informacij

Inverterski motor

Kuhinja je velikokrat osrednji življenjski prostor, ki ne služi samo pripravi jedi. Ne dopustite, da hrup pokvari prijetne trenutke v kuhinji! Izberite Gorenje+ napo z energijsko varčnim, brezkrtačnim, tihim motorjem. Hrup se lahko Plus za osvetlitev kuhališča

Timer

Plus za nadzor nad časom delovanja nape! Že pred ali med kuhanjem lahko s pomočjo nastavljanja 9 stopenj delovanja preprosto določite, da napa deluje od 10, 20 ali 30 minut. Ko čas delovanja poteče, se napa samodejno izklopi. Funkcija nastavljanja časa je zelo priročna tudi po končanem kuhanju. Glede na ostanek pare in vonjav v prostoru nastavite čas želenega delovanja in nato prostor brez skrbi zapustite. Napa bo sama opravila, kar želite in se nato izklopila.
več informacij
manj informacij

TouchFree inox

Sijajne površine brez prstnih odtisov. Vse površine iz nerjavnega jekla so prevlečene z posebno TouchFree prevleko, ki preprečuje vidnost prstnih odtisov, zaradi česar so površine vedno svetleče, čiščenje aparatov pa enostavnejše.

Prava zmogljivost

Plus za ustrezno izmenjavo zraka glede na velikost prostora! Napa, ki jo izberete, naj bi v eni uri 10-krat zamenjala zrak v prostoru, v katerega jo namestite. V kuhinji, veliki 16 m2, s stropom višine 2,5 m, bi morala v eni uri prečistiti nekje 400 m3 zraka. Priporočeno moč nape izračunate tako, da prostornino kuhinje (pomnožite širino, višino in globino prostora) pomnožite z 10. Za optimalne učinke delovanja nape je zaželeno, da je napa enake širine kot kuhališče, namestite pa jo običajno od 65 do 75 cm nad kuhalno površino (odvisno od vrste kuhališča – pri nekaterih je dovolj že 45 cm). Da preprečite neželene izgube pritiska, upoštevajte tudi priporočila glede premera odvodne cevi, ki naj bo po možnosti gladka, napeljava pa naj bo čim krajša in s kar se da malo zavoji, pri katerih se izogibajte ostrim spremembam smeri. Delovanje med pripravo jedi nastavite glede na predvidene količine pare in vonjav. Po zaključku kuhanja pustite napo delovati vsaj še 10 minut.
več informacij
manj informacij

Več čistosti

Plus za daljšo življenjsko dobo filtrov! Najboljše nape Gorenje+ imajo vgrajen senzor, ki zazna, kdaj je filter tako nasičen z maščobnimi delci, da zmanjšuje optimalno delovanje nape. Osvetlitev ustrezne oznake na upravljalnem delu opozori, da je čas za čiščenje oz. zamenjavo (pri napah z oglenim filtrom). Ob običajni uporabi je priporočeno čiščenje filtrov po dveh mesecih. Očistite jih preprosto - z vodo in detergentom za pomivanje posode, lahko pa jih pomijete tudi v pomivalnem stroju pri 65 °C. Takšno čiščenje bo morda vplivalo na barvo filtrov, nikakor pa ne bo zmanjšalo njihove učinkovitosti! Nasprotno: čisti filtri povečajo učinkovitost delovanja in prispevajo k daljši življenjski dobi nape. Zunanji deli nap so iz kakovostnega nerjavnega jekla ali iz stekla. Namenska čistila za jeklo na površini ustvarijo zaščitno plast, ki preprečuje tudi mastne odtise, čistila za steklo pa so preprosta za uporabo.
več informacij
manj informacij

Oblike z namenom

Plus za obliko s pravimi funkcionalnimi lastnostmi! Privlačno oblikovana napa polepša prostor, a zares odlična je le napa, ki s svojimi zmogljivostmi in tehničnimi rešitvami ustreza potrebam po prezračevanju prostora z določeno velikostjo, s svojimi svetlobnimi telesi za osvetljenost kuhališč, s svojim tihim delovanjem ter drugimi lastnostmi, prilagojenimi vašemu življenjskemu slogu. V široki ponudbi nap Gorenje+ izberite obliko glede na namen! Poenoteni detajli zagotavljajo, da se bo napa skladala z drugimi aparati Gorenje+.
več informacij
manj informacij
več lastnostimanj lastnosti

Tehnične značilnosti

Samostojna stenska kuhinjska napa

Obtočna ali odzračevalna

Energijski razred: A+

Material ohišja/dekorativnega dimnika: nerjavno jeklo in steklo / nerjavno jeklo

Barva ohišja/dekorativnega dimnika: nerjavno jeklo in črno steklo / nerjavno jeklo

Razred svetlobnega izkoristka: C

Razred učinkovitosti filtriranja maščob: C

Razred učinkovitosti pretoka zraka: A

Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem načinu delovanja: 464 m³/h

Maximalni pretok zraka pri obtočnem delovanju: 464 m³/h

Premer odvodne cevi: 15 cm

1. stopnja: 195 m³/h

2. stopnja: 240 m³/h

3. stopnja: 304 m³/h

4. stopnja: 336 m³/h

AdaptTech: Samodejno delovanje nape

Elektronsko upravljanje

Nastavitev upravljanja: Upravljanje na dotik - drsno

Funkcija timer, časovna prednastavitev delovanja nape

Število stopenj hitrosti delovanja: 9

Pločevina odporna na prstne odtise

Konstantno prezračevanje ReFresh

Osvetlitev: Led trak

Zatemnilna funkcija

Število svetil: 1

Moč svetil: 7 W

Povečan pretok zraka (PowerBoost 1) - odzračevanje: 641 m³/h

Povečan pretok zraka (PowerBoost 2) - odzračevanje: 713 m³/h

Perimetrično vsesavanje

Material filtra: Pralni aluminij s poliuretansko peno

Pokazatelj čistosti filtra

Koda oglenega filtra (opcijsko kot dodatni nakup): 415601

Vrsta motorja: Inverterski motor

Število motorjev: 1

Število PowerBoost funkcij: 2

Loputa za nepovratni pretok zraka: 150 mm

Maksimalni nivo hrupa: 59 dB

Višina: 450 mm

Min. višina dekorativnega dimnika: 669 mm

Max. višina dekorativnega dimnika: 1.104 mm

Letna poraba energije: 44,6 kWh

Mere (Š×V×G): 89,8 × 45 × 37,1 cm

Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 100 × 49,5 × 84,5 cm

Neto teža: 26,5 kg

Bruto teža: 33,5 kg

Priključna moč: 167 W

Nazivni tok varovalke: 10 A

Šifra: 471059

EAN koda: 3838942002632

Podpora

Sorodni izdelki