zapri
...

Najbolj nežna obravnava vitaminov na svetu

Nova generacija pranih pečic
Kuhanje je izjemno kompleksen proces. Tu se dogaja veliko različnih reči in na rezultate vpliva nešteto okoliščin. Gorenje je vložilo veliko znanja in leta izkušenj v razvoj funkcij in rešitev, ki hrane ne obravnavajo zgolj kot vira energije, temveč tudi kot izredno občutljiv vir vitaminov, mineralov, vlaknin ter − seveda − vir vonjev, okusov in užitkov. Kombinirane parne pečice Gorenje zato lahko zagotovijo zdravo hrano: hrano pripravljeno z razumevanjem njenih dragocenih sestavin in s posebno pozornostjo do potreb človeškega telesa. Parne pečice Gorenje so na voljo v standardnih in kompaktnih izvedbah.

PureSteam

Kapljicam vstop prepovedan
Parne pečice Gorenje so posebne v tem, da aktivno preprečujejo pojavljanje kapljic vode. Za to skrbi generator pare, ki sproti izloča morebitno vodo, zato je para povsem čista. Oblak čiste pare se razporedi po vsej pečici brez kapljic vode, ki bi sicer lahko pokvarile okus ali razmočile jed.

MultiSteam 360°

Celostni pristop h kuhanju na pari
Parne pečice uporabljajo napreden sistem kroženja zraka znan iz običajnih: MultiFlow 360°. Ko para skozi mnoge odprtinice vstopi v prostor pečenja, jo poseben ventilator enakomerno razporedi, zaradi česar so jedi še posebej nežne in mehke. Ena posoda vode zadošča za celoten proces kuhanja brez prekinitve − to pomeni prihranek časa in energije, pa tudi rezultati kuhanja so boljši.
Ikona - WaterTank

WaterTank

Voda pri roki
Velika, praktična in elegantna posoda za vodo je lahko dostopna in jo je mogoče napolniti tudi med kuhanjem, ne da bi zaradi tega prekinili proces priprave hrane. Posoda je premišljeno nameščena in je lahko dostopna, uporabniku dopušča več prostora, zaradi praktično oblikovane notranjosti pa se voda tudi ne poliva. Prostornina 1,3 litra zadošča za 80 minut kuhanja, zato dolivanje vode med kuhanjem ni potrebno. Posodo je mogoče razstaviti in oprati v pomivalnem stroju.
Ikona - HealthyReheating

HealthyReheating

Enakomerno pogreto ali odmrznjeno
V kombinirani parni pečici je mogoče hrano tudi pogreti ali odmrzniti. Pri pogrevanju ne prihaja do dodatnega kuhanja hrane, prav tako pa se hrana ne izsušuje. Odmrzovanje je enakomerno in dovolj nežno, da ne spremeni strukture hrane. Odmrzovanje in pogrevanje različnih jedi je v kombinirani parni pečici zato bolj zdravo.
Ikona - Descaling

Descaling

Vodni kamen ni težava
Ko je potrebno čiščenje posode za vodo, pečica sama opozori uporabnika na vklop te funkcije. Odstranjevanje vodnega kamna poteka samodejno, potem ko dodamo posebno raztopino za odstranjevanje kamna, se postopek zaključi v 1 uri.

Oglejte si vse lastnosti

Oglejte si naše izdelke