zapri
...

Pomoč od zgoraj

Nova generacija kuhinjskih nap
Kuhinjske nape Gorenje ponujajo dvoje v enem, saj gre za tehnološko napredne pripomočke v obliki vrhunsko oblikovanih predmetov. So idealen sopotnik za sodoben življenjski slog  ̶  prispevajo k bolj zdravemu življenjskemu okolju, učinkovito odstranjujejo neprijetne vonjave ter delujejo tiho in zanesljivo. Izdelane so iz vrhunskih materialov in ponujajo najboljšo možno uporabniško izkušnjo pri kuhanju in čiščenju. Tudi takrat, ko jih preprosto samo občudujemo.

AdaptAir

Veliko zraka, manj hrupa
AdaptAir je edinstvena tehnologija, ki zagotavlja povsem enakomerno vsesavanje zraka nad celotno površino kuhališča. To omogoča posebna kombinacija aluminijastega filtra z dodatkom posebne pene in loput, ki se odpirajo in zapirajo glede na moč vsesavanja zraka, s čimer se občutno zmanjša nivo hrupa.

AdaptTech ventilacija

Samodejno delovanje ventilatorja
V samodejnem načinu delovanja poseben senzor zazna raven nečistoče, pare, vlage ali plinov v zraku in se ustrezno odzove. Samodejno prilagodi hitrost delovanja ventilatorja, ko delovanje ni več potrebno pa ventilator tudi izklopi.
Ikona - Filtri

Filtri

Prednosti poliuretanske pene
Edinstveni filtri za maščobo so izboljšani z dodatkom posebne pene, ki izloči do 98 % vseh mastnih delcev in drugih nečistoč.
Ikona - SliderTouch

SliderTouch

Preprosto upravljanje
Posebni inovativni drsnik omogoča preprosto in takojšnje spreminjanje nastavitev moči delovanja in intenzivnosti svetlobe.
Ikona - P. A. S. System

P. A. S. System

Pametno in ciljno odsesavanje z manj hrupa
Ta inovativni perimetrični sistem vsesavanja ne vsesa zraka le skozi osrednji del, temveč tudi na robovih. S takšnim načinom odsesavanja napa hkrati zmanjša porabo energije ter raven hrupa, odsesavanje zraka pa je opazno učinkovitejše.
več informacij
manj informacij

Oglejte si vse lastnosti

Oglejte si vse kuhinjske nape