zapri
...

Popoln okus

Nova generacija kuhališč
Vsi si želimo kuhati kot profesionalci, navdušiti svoje goste ter svoji družini postreči zdrave obroke. To pa običajno zahteva posebna znanja ali pa vsaj profesionalno opremo. Kuhališča Gorenje so zasnovana kot orodja, ki so preprosta za uporabo in ki vsakomur omogočajo izvrstne rezultate. Vsa indukcijska in plinska kuhališča ter kuhališča s HiLight greli ponujajo funkcije in lastnosti, s katerimi je kuhanje povsem preprosto.

XpandZone

Posebej velika površina za izvrstne rezultate
XpandZone omogoča kuhanje na celotni površini leve ali desne polovice indukcijskega kuhališča. Ko je način razširitve kuhalne površine XpandZone aktiviran, se kuhalni polji na levi ali desni strani kuhališča spremenita v eno veliko kuhalno polje. Povezana kuhalna polja zagotavljajo več prostora in svobode za kuhanje, prostor za večjo posodo ali pa za dve in več manjših posod, ki jih lahko postavimo kamorkoli na povezani kuhalni površini.

BridgeZone

Idealno za velike lonce
Indukcijsko kuhališče z dvema povezljivima kuhalnima poljema poenostavi kuhanje v velikih posodah. Idealno je na primer za pripravo velike ribe na povezani polovici kuhališča, riža in zelenjave pa na preostalih kuhalnih poljih.
Ikona - PowerBoost Supreme

PowerBoost Supreme

Velika pomoč ob velikem pomanjkanju časa
Inovativno funkcijo PowerBoost Supreme imajo modeli indukcijskih kuhališč Gorenje Superior. Zagotavlja izjemno hitro delovanje kuhališča, ki tako za segrevanje dveh litrov vode do vrelišča potrebuje le 4,2 minute.
Ikona - Visoko učinkoviti gorilniki

Visoko učinkoviti gorilniki

Več moči za plin
Nekateri modeli novih Gorenjevih plinskih kuhališč so opremljeni z občutno izboljšanimi visoko učinkovitimi plinskimi gorilniki.
Ikona - WokBurner

WokBurner

Pristen azijski okus, doma
Vok gorilniki zelo hitro dosežejo zelo veliko moč in tako omogočijo enostavno pripravo azijskih jedi.

Oglejte si vse lastnosti

Oglejte si vse naše izdelke

IQcook indukcijska kuhališča

Zaradi sodelovanja med senzorjema na posodi in v kuhališču IQcook je kuhanje povsem avtomatizirano. Komunikacija poteka brezžično, ves postopek kuhanja pa je samodejno nadziran.