zapri
...
BARBYQ BY - Black Žar na oglje
79,90 €

BARBYQ BY - Black

Žar na oglje
159,90 €
79,90 €
DDV je vključen v ceno
Dostava 1 - 3 dni
natisni
natisni
Povej naprej
Facebook
Twitter
prenesi
prenesi

Predstavitev

Ohrani hranila

Zdravo in hitro
Aparati iz skupine žarov vam zagotovijo hiter in zdrav obrok mesa, ribe, zelenjave ali okusen topli sendvič. Kratek čas priprave, močna in enakomerno porazdeljena toplota ter neposreden stik keramične površine ali spodnje in zgornje grelne plošče omogočajo, da v hrani ostanejo vsi naravni sokovi. Živila tako ohranijo visoko hranilno vrednost, vaše jedi pa bodo vedno okusne.
več informacij
manj informacij

Nosilna torba

Inovativnemu in praktičnemu žaru je priložena nosilna torba, namenjena lažjemu shranjevanju in prenašanju.

Vgrajen ventilator

BarbyQ žar ima vgrajen ventilator, ki omogoča neprekinjeno pihanje zraka skozi oglje. Ventilator je možno napajati preko 4 AA baterijskih vložkov, ki so vključeni v paket ali celo preko USB prenosne baterije. Močnejše kot je delovanje ventilatorje, bolj se oglje segreje.

Enostavno prestavljanje in dvojna varnost

Zunanja posoda se zaradi dvojne stene nikoli pretirano ne segreje, ohlajanju pa so namenjene tudi odprtine na zunanji posodi. Dodatno varnost predstavlja tudi zaprta posoda za oglje v notranjosti zunanje posode. Zaklopke na strani zunanje posode držijo mrežo za žar na mestu. Ob morebitni preveritvi se oglje ne raztrese po tleh oz. ne povzroča opeklin.
več informacij
manj informacij

Enostavna uporaba

Omogoča enostavno uporabo in enostavno čiščenje. Enostavno ga je tako sestaviti, kot razstaviti. Mreža za pečenje in notranja
skleda sta izdelani iz nerjavečega jekla, kar pomeni brezbrižno pomivanje v pomivalne stroju.

Nerjavno jeklo

Mreža za pečenje in notranja skleda sta izdelani iz nerjavečega jekla.

Najnovejša tehnologija

Inovativen žar, z najnovejšo tehnologijo in inovativnim designom, je enostaven za uporabo. Je lahek in kompaktne oblike, kar omogoča prenos kamorkoli in kadarkoli. Pečete lahko na terasi, balkonu ali celo v kampu, kjer je uporaba odprtega ognja prepovedana.

Tehnične značilnosti

Črna

Kuhalna površina: FI310 mm

Mere (Š×V×G): 34,5 × 22,5 × 34,5 cm

Neto teža: 4,5 kg

Bruto teža: 5,5 kg

Šifra: 631975

Podpora