zapri
...
GO858B Vgradna pečica

Vgradna pečicaGO858B

ProCook Energijski razred: A+ Mere (Š×V×G): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
natisni
natisni
Povej naprej
Facebook
Twitter
prenesi
prenesi

Predstavitev

Ikona - Zares prostorna notranjost BigSpace

Zares prostorna notranjost BigSpace

V pečicah z do 75-litrsko uporabno prostornino lahko pripravljate različne vrste hrane na kar 5 različnih nivojih. V njih brez težav pripravite kar 9- kilogramskega purana! Tudi kompaktne pečice z do 55-litrsko uporabno površino so odlična izbira za pripravo večjih kosov mesa in za enakomerno peko peciva ali pic na 4 različnih nivojih. Z inovacijami za enakomerno kroženje zraka so te pečice odlične celo za sušenje paradižnikov ali jabolčnih krhljev. V Gorenju se večja zmogljivost druži z energetsko varčnostjo: tudi najbolj prostorne pečice so med najvarčnejšimi na trgu!
več informacij
manj informacij
Ikona - Enakomerno kroženje zraka MultiFlow 360°

Enakomerno kroženje zraka MultiFlow 360°

Ali so jedi, ki jih pripravljamo na različnih nivojih v pečici, res enakomerno pečene, je odvisno od njihove popolne obkroženosti z ogrevanim zrakom ali paro. Gorenjev sistem MultiFlow 360° zagotavlja, da je kroženje optimalno v vsakem kotičku notranjosti. Na poseben način perforirana 3D zadnja stena omogoča premišljeno multitočkovno vpihavanje, kar skupaj z ventilatorjem zagotovi takšno kroženje zraka ali pare, da so jedi res enakomerno izpostavljene toploti in zato enako pečene ne glede na nivo postavitve pekača v pečici.
več informacij
manj informacij

Več nivojev za še več dobrega

Več jedi pripravljenih sočasno z eno samo peko? Zakaj pa ne! Pri pečicah Gorenje+ lahko pekače poljubno nameščate na kar 5 različnih nivojev in pečete na treh hkrati. Večnivojskost pokaže svoje prave prednosti v kombinaciji s sistemom MultiFlow360°, ki poskrbi, da so jedi pečene resnično enakomerno – hitreje in z manjšo porabo energije.
več informacij
manj informacij

Preprosto vodno čiščenje AquaClean

Vsi modeli pečic Gorenje+ vključno z mikrovalovnimi pečicami ponujajo funkcijo preprostega čiščenja AquaClean. V pekač vlijete pol litra vode in jo z vklopom funkcije AquaClean pol ure segrevate na 70 ºC. Vlaga, ki nastane pri segrevanju, samodejno zmehča umazanijo na stenah pečic. Po končanem postopku jo preprosto obrišete z mehko krpo. Učinek čiščenja je odličen! Brez uporabe čistil ste prijazni do okolja.
več informacij
manj informacij

Elegantna nežnost zapiranja GentleClose

Nežen dotik je dovolj, da se vrata pečice enostavno, mehko, tiho in elegantno zaprejo. To udobje temelji na povsem novi konstrukciji vratnih tečajev. Še izboljšan GentleClose sistem je primerljiv z najbolj elegantnimi rešitvami pri kuhinjskem pohištvu. Konstrukcijska dovršenost zagotavlja tudi dolgotrajno vzdržljivost.
več informacij
manj informacij

Sistem DC+

Učinkovito ravnanje s toploto
Sistem DynamiCooling+ učinkovito hladi ohišje pečice med samim pečenjem, hkrati pa ga tudi odlično ohladi po končanem pečenju in izklopu pečice ter tako prepreči, da bi visoke temperature poškodovale pohištvo.

Hlajenje zunanjih stranic z DynamiCooling

Toplotni senzorji poskrbijo, da se po končani peki zunanjost pečice samodejno aktivno ohlaja, dokler se temperatura ne spusti pod 60°C. S sistemom DynamiCooling imajo zunanje stene pečic ves čas primerno nižje temperature. Poseben ventilator v ohišju hladen zrak iz okolja meša z vročim zrakom iz pečice in skrbi za to, da tako ohlajen zrak nenehno kroži tik pod zunanjimi stenami aparata. Sistem učinkovito preprečuje nevarnost pregrevanja pohištva tudi pri procesih z najvišjimi temperaturami, npr. pri procesu pirolitičnega čiščenja.
več informacij
manj informacij

Varčna in varna vrata UtraCool Door

Zaradi večslojne temperaturno odbojne zasteklitve in izbranih izolativnih materialov je zmogljivost pečic večja, poraba energije pa znatno manjša. Vse pečice, tudi mikrovalovne, imajo trislojno zasteklitev, vrata pečic s funkcijo pirolize pa so zaščitena s kar štirislojno temperaturno odbojno zasteklitvijo. Na zunanji strani ostaja temperatura vrat vselej varna za dotike.
več informacij
manj informacij

Učinkovitejša in varnejša grela PerfectGrill

Rezultati peke so odlični tudi zaradi premišljene namestitve grel. Veliko in manjše infrardeče grelo sta vstavljeni v poglobljeni strop pečice, kjer sta varno skriti pred dotiki. Ker so grela nameščena na različnih višinah, je ogrevanost enakomernejša in vselej optimalna. S tako namestitvijo grel so pečice varnejše in učinkovitejše hkrati. Pri večini modelov lahko zgornje grelo celo spustimo in si tako poenostavimo dostop za morebitno čiščenje.
več informacij
manj informacij

Stopnja pečenosti preverjena s Temperature Probe

Izbrani modeli Gorenje+ pečic imajo posebno tipalo za preverjanje stopnje pečenosti mesa. Temperaturno sondo potisnete v meso in nastavite želeno temperaturo. Pokazatelj na upravljalniku pečice vas bo opozoril, kdaj je meso ravno prav pečeno. Vaša pečenka bo s pomočjo temperaturne sonde vselej odlična.
več informacij
manj informacij

Ekstra trpežnost novega emajla

S povsem novo zasnovo in sestavo notranjega emajla SilverMatte so pečice in pekači odporni na najvišje temperature, na mikrovalove ter paro. Emajl je popolnoma brez mikropor, njegova izjemno gladka površina pa je odporna na raze in praske. Emajl preprečuje oprijemanje in zapekanje maščobe, zato je bakteriološka neoporečnost še večja, čiščenje pa je izredno enostavno. Svetla barva emajla povečuje preglednost v pečici, skupaj s temperaturnimi lastnostmi pa SilverMatte prispeva k varčnejši rabi energije. Vsi pekači z emajlom SilverMatte so primerni za uporabo v vseh vrstah pečic - tudi v pirolitičnih in parnih pečicah Gorenje+!
več informacij
manj informacij

Občutno večja površina za peko SuperSize

V prostornejših pečicah lahko spečete več: ne samo zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zato, ker so njihovi pekači široki kar 46 cm. Zaradi inovativnih rešitev je notranji prostor večji, širina pečice pa je popolnoma izkoriščena. Na posameznem pekaču je več prostora, hkrati pa vrhunska tehnologija zagotavlja, da so jedi na vseh na vseh nivojih pečene enakomerno.
več informacij
manj informacij
več lastnostimanj lastnosti

Tehnične značilnosti

Gorenje+ Collection

Energijski razred: A+

Barva izdelka: Črna mat

Barva ročaja: Barva česanega nerjavnega jekla

Material čelne plošče: Steklo in lakirana pločevina

Uporabni volumen pečice: 73 l

Večsistemska pečica BigSpace - 73 l SuperSize, največja uporabna površina pečenja

Odstranjiva ravna steklena površina vrat

HomeMADE® oblika pečice, oblikovana po zgledu krušne peči

PerfectGrill

Elektronsko upravljanje

Oblika gumba: Ergonomski gumbi

ProCook

Načini ogrevanja:
Konvencionalno
Spodnje grelo
Zgornje grelo
Veliko infra grelo
Okroglo grelo in ventilator
Infra grelo in ventilator
Spodnje grelo in ventilator
Spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator
Malo infra grelo
Odtaljevanje
FastPreheat
AutoRoast
Čiščenje z AquaClean funkcijo
StayWarm
WarmPlate
Eko funkcija

STEPBake: koračno pečenje

GentleClose tečaj vrat

MultiFlow 360°

Sabbath način

OpenView

Pečenje na več nivojih hkrati

1 globok emajliran pekač

2 plitka emajlirana pekača

1 stekleni pekač

Mrežna rešetka

Sonda za meso MeatProbe

Vodila pekača: Tronivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom

Termično varovalo za samodejni izklop

Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+

Trojna steklena pečniška vrata z dvojno refleksijo (UltraCoolDoor)

SilverMatte

Poraba energije večsistemska/konvencionalna: 0,7 kWh (večsistemska), 0,94 kWh (konvencionalna)

Moč grila: 2.700 W

Uporabni volumen pečice: 73 l

Mere (Š×V×G): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm

Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 63,5 × 69,1 × 68 cm

Mere vgradne odprtine (Š×V×G): 56 × 59 × 55 cm

Neto teža: 40,5 kg

Bruto teža: 44,8 kg

Poraba v stanju mirovanja: 1 W

Priključna moč: 3.400 W

Šifra: 730145

EAN koda: 3838782093746

Podpora

Dodatki

Sorodni izdelki