zapri
...
BM251S7XG Vgradna kombinirana mikrovalovna pečica
359,90 €

BM251S7XG

Vgradna kombinirana mikrovalovna pečica
Elektronsko upravljanje Infra grelo: 1 Mere (Š×V×G): 59,5 × 38,8 × 47 cm
359,90 €
DDV je vključen v ceno
Dostava 1 - 3 dni
natisni
natisni
Povej naprej
Facebook
Twitter
prenesi
prenesi

Predstavitev

AUTO MENU / Prednastavljeni programi in spomin za enostavnejše izbire

Mnogi modeli imajo (avto)menije oziroma samodejne prednastavljene programe za še enostavnejšo pripravo določenih jedi. Vi izberete vrsto živila in vnesete njegovo težo, pečica pa temu ustrezno sama prilagodi moč in čas celotnega programa kuhanja. Za vse, ki pogosto uporabljate določen postopek za priljubljeno jed, je še posebej privlačna funkcija spomina. Ta omogoča, da pripravo izbrane jedi nastavite s pritiskom na eno samo tipko.
več informacij
manj informacij

Odlična uporabnost konvekcije – tudi brez mikrovalov

Konvekcijsko pečenje lahko uporabite tudi brez mikrovalov. Pečice s konvekcijo lahko segrejete na enak način, kot običajne električne pečice. Senzorji omogočajo segrevanje do želene temperature (od 100 do 230 ºC), ventilator za grelcem pa poskrbi za pomikanje vročega zraka v notranjost pečice. Seveda so vse prednosti konvekcije najočitnejše v kombinaciji konvekcije z mikrovalovi in žarom: takšna kombinacija omogoči hitrejšo pripravo tudi zahtevnejših pečenih jedi.
več informacij
manj informacij

Z žarom najhitreje do okusnih hrustljavih jedi

Z žarom pri nekaterih jedeh preprosto dosežete tako želeno hrustljavo skorjo. V kombinaciji z mikrovalovi lahko žar uporabite za posebej hitro pečenje. Po polovici pretečenega časa pečica sama opozori, da je treba hrano obrniti, s čimer dosežete enakomerno zapečenost.

InoxTerior

Notranjost nekaterih naših mikrovalovnih pečic je iz nerjavnega jekla, kar prispeva k odličnim rezultatom pripravljanja jedi v njej. Nerjavno jeklo namreč omogoča boljše kroženje mikrovalov po pečici, kot se to odvija v drugih pečicah.

Mikrovalovi v odlični družbi konvekcije in žara

Vgradne Gorenjeve mikrovalovne pečice prinašajo v kuhinjo vse prednosti mikrovalov, konvekcije in žara, nove dimenzije priprave hrane pa boste preizkusili z možnostmi njihove kombinirane uporabe. S 6-stopenjsko nastavljivo močjo mikrovalov boste pospešili kuhanje, s konvekcijskim delovanjem vročega zraka (do 250 °C) boste jed do konca spekli. Kombinirana funkcija sočasnega delovanja žara in konvekcije vas bo navdušila pri pripravi večjih kosov belega mesa, kombinirana funkcija žara in mikrovalov pa pri hitrejši peki manjših kosov mesa, pic in mnogih drugih jedi.
več informacij
manj informacij

Enostavno čiščenje

Notranje stene mikrovalovne pečice so gladke, iz nerjavne pločevine ter brez izboklin in rež. Ob uporabi mikrovalov ostajajo hladne, zato se hrana nanje ne bo prijela. Hrano lahko pripravljate brez dodane tekočine ali maščobe, zaradi česar je tudi verjetnost umazanije manjša. Za ohranjanje čistosti zadošča, da notranjost pečice po uporabi mikrovalov preprosto obrišete z vlažno krpo.
več informacij
manj informacij

Upravljanje z možnostmi natančnih ponovitev

Mehansko ali elektronsko upravljanje mikrovalovnih pečic omogoča pregled nad časom in izbiro programa. Večina Gorenjevih mikrovalovnih pečic ima elektronsko upravljanje, ki poleg natančnih nastavitev programov in časov zagotavlja tudi vselej popolnoma enako ponovitev. Ob izjemni hitrosti segrevanja hrane z mikrovalovi je takšna ponovljivost še kako pomembna – na primer pri pogrevanju otroške hrane na vselej enako želeno temperaturo, pa tudi pri ponovitvi najprimernejšega postopka za katerekoli druge jedi, ki jih pripravljate pogosteje.
več informacij
manj informacij

Poljubne nastavitve moči delovanja

5-stopenjska nastavitev moči zagotavlja za vsako jed primeren ritem delovanja mikrovalov. 100-, 70-, 50-, 30- ali 10-odstotno moč izbirate glede na želeno hitrost segrevanja in vrsto živila. Podobno stopenjsko lahko nastavljate moč žara in nastavitve temperature predgrevanja pečice ali samega pečenja s konvekcijo.
več informacij
manj informacij

SmartDisplay

Prikazovalnik, nameščen po celotni višini mikrovalovne pečice, ni le lep in pregleden, temveč izredno učinkovit pri spremljanju dogajanja v pečici na osnovi izbrane funkcije. Poleg tega boste s pomočjo odštevalnika časa vsak trenutek vedeli, koliko časa bo še trajal izbrani postopek.
več lastnostimanj lastnosti

Tehnične značilnosti

Barva izdelka: Črna

Notranjost iz nerjavnega jekla

Material vrat: Steklo

Material fronte: Steklo

Način odpiranja vrat: Gumb

Odpiranje vrat: Levo odpiranje vrat

Dvojna zasteklitev vrat

Volumen pečice: 25 l

Število stopenj moči mikrovalov: 6

Mikrovalovna moč: 900 W

Infra grelo: 1

Moč žara: 1.100 W

Konvekcija: 2.500 W

Tehnika proizvajanja mikrovalov: Standardna tehnologija (HTV)

Način distribucije mikrovalov: Vrtljiv krožnik

Elektronsko upravljanje

Način upravljanja: Upravljanje na dotik

Načini ogrevanja:
Žar
Vroči zrak
Mikrovalovi

Št. kombinacij mikrovalovi + žar: 3

št. kombinacij micro+vroči zrak: 3

Št. žar programov: 4

Načini ogrevanja: Mikrovalovi & žar & vroči zrak

AUTO menu

Varnostno stikalo

Vrtljiv steklen krožnik

Premer vrtljivega krožnika: 27,5 cm

Vgradni okvir

Rešetka za žar

Vrsta grela: Quartz

Mere (Š×V×G): 59,5 × 38,8 × 47 cm

Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 65,5 × 53,3 × 53,6 cm

Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max): 56,7 × 38-38 × 43 cm

Neto teža: 21 kg

Bruto teža: 23,5 kg

Priključna moč: 1.450 W

Nazivni tok varovalke: 6 A

Šifra: 470736

EAN koda: 3838942001437

Podpora

Sorodni izdelki