zapri
...
GIT641XC Indukcijsko kuhališče

Indukcijsko kuhališčeGIT641XC

Mere (Š×V×G): 60 × 5,6 × 52,5 cm Povečana moč delovanja PowerBoost
natisni
natisni
Povej naprej
Facebook
Twitter
prenesi
prenesi

Predstavitev

Ikona - Priklic zadnjih nastavitev

Priklic zadnjih nastavitev

Znova aktivirajte svoje nastavitve
Ta funkcija je zelo koristna, kadar kuhališče nenamerno izklopite. Za priklic nazadnje uporabljenih nastavitev na kuhališču imate na voljo 5 sekund, kar je zelo priročno, kadar kuhate več kot eno jed. V 5 sekundah po nenamernem izklopu kuhališča ga znova vklopite in v naslednjih 5 sekundah pritisnite funkcijo StopGo.
več informacij
manj informacij
Ikona - EggTimer

EggTimer

Obvestilo o času
Namen te funkcije je pomoč pri odmerjanju časa za jajca, čaj, rezance ali kar koli drugega. Ni povezana s kuhalnimi polji, ampak deluje neodvisno. Nastavite čas in ko bo potekel, vas bo aparat na to opozoril s posebnim zvočnim signalom. Nikoli več ne boste razkuhali testenin, pretrdo skuhali jajca ali pozabili čajne vrečke v svoji skodelici.
več informacij
manj informacij
Ikona - Nastavitve po meri

Nastavitve po meri

Po vašem okusu
Nekatere nastavitve lahko prilagodite v skladu s svojimi željami. Nastavite lahko dolžino in glasnost zvoka. Zdaj je lahko svojo kuhinjo uglasite s svojim slogom kuhanja, naj bo ta glasen in kaotičen ali tih in miren.

Indukcija s hipnim delovanjem

Indukcijsko kuhališče deluje dvakrat hitreje kot plinsko, hkrati pa je tudi bolj ekonomično in varno. Segreva se samo dno posode, preostala površina kuhališča pa ostaja hladna in varna. Upravljanje temperature, vklop in izklop delujejo v hipu! Kuhališče se izjemno hitro ohladi. Ker se temperatura s preprostim dotikom takoj prilagodi vašim željam, je nevarnost prevretja manjša, lažja so tudi občutljiva kuharska opravila, kot npr. topljenje čokolade, priprava zahtevnih omak in drugih temperaturno občutljivih mojstrovin.
več informacij
manj informacij

SmartControl: Preprosto upravljanje za vsako kuhalno območje

Ker ima vsako kuhalno polje lastni modul, lastno programsko uro in lastno upravljanje na dotik, lahko za vsako posebej nastavite čas kuhanja. Po preteku nastavljenega časa se kuhalna površina samodejno izključi in na izklop opozori z zvočnim signalom. Potek kuhanja lahko natančno nastavite s kar 9 stopnjami moči. Vse funkcije so prikazane z razumljivimi simboli. Imejte popoln nadzor nad kuhanjem – brez zapletenosti!
več informacij
manj informacij

StopGo: Premor po potrebi

Z enim samim dotikom v trenutku ustavite delovanje vseh kuhalnih površin. Če morate s kuhanjem nenadoma prenehati, bo vse pod nadzorom tudi brez vaše prisotnosti. Ko se vrnete, s preprostim pritiskom znova sprožite delovanje. Vse nastavitve se ohranijo!

SoftMelt & StayWarm

Z vklopom funkcije SoftMelt kuhalno polje deluje s konstantno temperaturo 42 °C. Enakomerno delovanje je odlična prednost za preprosto in varno topljenje medu, masla, čokolade. Brez nevarnosti pregretja! Funkcija je odlična pomoč tudi za odtajanje zamrznjenih živil. Z vklopom funkcije StayWarm najlaže ohranjate želeno toploto jedi, primerno za postrežbo! Že kuhano jed s to funkcijo ohranjate na optimalni temperaturi 70 °C. Pri tej temperaturi bo hrana ohranila ne le primerno temperaturo, temveč tudi svoj okus!
več informacij
manj informacij

Izjemno enostavno čiščenje

Ker se indukcijsko kuhališče segreva le pod posodo in ker je upravljanje temperature hipno, so nevarnosti prevretij in razlitij minimalne. Nič se ne prismodi, na kuhališče se nič ne prilepi! V primeru nezgod površino le obrišete. Za čiščenje zadošča navadna voda.

Prikazovalnik preostale toplote

Dokler so kuhalna polja še topla, vas na to opozarjajo svetlobni signali. Dokler svetijo, se kuhalnih polj ne dotikajte. Dokler signal kaže, da je polje še toplo, pa lahko to učinkovito uporabite za ohranjanje temperature jedi ali za počasno taljenje. Brez porabe energije!

Programska ura

Če iz izkušenj veste, da je kakšna jed najboljša po natančno določenem številu minut, lahko nastavite odštevalnik časa, in sicer do 99 minut. S pomočjo programske ure se bo kuhališče po nastavljenem številu minut samodejno izklopilo. Na izklop bo opozoril zvočni signal.
več lastnostimanj lastnosti

Tehnične značilnosti

Črna

Fasetiran sprednji rob kuhališča

SmartControl upravljanje

Personalizirane nastavitve

BoilControl, zaščita pred prevretjem

Funkcija priklica nastavitev

Odštevalnik EggTimer

Timer kuhališča

StopGo, funkcija varnega kuhanja

Funkcija StayWarm

Funkcija SoftMelt

Povečana moč delovanja PowerBoost

4 indukcijske ogrevalne površine
levo spredaj: Ø 18 cm, 1.4/2.1 kW,
desno spredaj: Ø 16 cm, 1.4/1.85 kW,
levo zadaj: Ø 18 cm, 1.4/2.1 kW,
desno zadaj: Ø 21 cm, 2.3/3 kW

Pokazatelj preostale toplote

Otroška zaščita Pro

Mere (Š×V×G): 60 × 5,6 × 52,5 cm

Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 64 × 16 × 57 cm

Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max): 56-56,2 × 7-56,2 × 49 cm

Neto teža: 8,9 kg

Bruto teža: 9,4 kg

Poraba v stanju mirovanja: 0,5 W

Priključna moč: 7.200 W

Šifra: 731824

EAN koda: 3838782150685

Podpora

Sorodni izdelki