zapri
...
GIS78XC Indukcijsko kuhališče

Indukcijsko kuhališčeGIS78XC

Mere (Š×V×G): 77,3 × 5 × 52 cm Povečana moč delovanja PowerBoost Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča
natisni
natisni
Povej naprej
Facebook
Twitter
prenesi
prenesi

Predstavitev

Ikona - Nastavitve po meri

Nastavitve po meri

Po vašem okusu
Nekatere nastavitve lahko prilagodite v skladu s svojimi željami. Nastavite lahko dolžino in glasnost zvoka. Zdaj je lahko svojo kuhinjo uglasite s svojim slogom kuhanja, naj bo ta glasen in kaotičen ali tih in miren.
Ikona - Indukcija s hipnim delovanjem

Indukcija s hipnim delovanjem

Indukcijsko kuhališče deluje dvakrat hitreje kot plinsko, hkrati pa je tudi bolj ekonomično in varno. Segreva se samo dno posode, preostala površina kuhališča pa ostaja hladna in varna. Upravljanje temperature, vklop in izklop delujejo v hipu! Kuhališče se izjemno hitro ohladi. Ker se temperatura s preprostim dotikom takoj prilagodi vašim željam, je nevarnost prevretja manjša, lažja so tudi občutljiva kuharska opravila, kot npr. topljenje čokolade, priprava zahtevnih omak in drugih temperaturno občutljivih mojstrovin.
več informacij
manj informacij

IQcook: Plus za nadzor, varnost, ohranjene hranilne vrednosti živil ter prihranek energije

Kuhališče IQcook samodejno uravnava delovanje kuhalnih površin, zato neposreden nadzor ni potreben. Zanesljivi in preverjeno učinkoviti senzorji IQ, vgrajeni v kuhalni coni, komunicirajo s senzorjem na pokrivalki posode, ki spremlja dogajanje v loncu. Rezultat je samodejno prilagajanje temperature in moči kuhališča, ki zagotavlja optimalne pogoje obdelave hrane.
Prevretje ali prismoditev nista možna, saj patentirana varnostna funkcija SmartSense prek komuniciranja senzorjev IQ na pokrivalki in v kuhalni coni zazna prevreto ali povreto tekočino in samodejno prilagodi oz. izklopi delovanje kuhališča. Zanesljiv sistem samonadzora vam zagotavlja popolno varnost in ne zahteva vaše neposredne pozornosti.
Zaradi vselje optimalne porabe časa in energije, vam kuhališče IQcook prihrani kar do 40% električne energije!
več informacij
manj informacij

IQcook: Plus za inovacijo edinstvenega kuhanja s paro

IQcook je prvo kuhališče na svetu, ki uporablja najnaprednejšo inteligentno senzorsko tehnologijo za samodejno 100% učinkovitost. Je prvo kuhališče, ki zna kuhati popolnoma samo, brez nadzora: v pari, na vselej pravi temperaturi, z ustrezno močjo, brez izgube dragocenih snovi. Resnično mu lahko zaupate, da bo pravočasno zaznalo vse spremembe in prilagodilo delovanje tako, da ne bo nič prevreto, prismojeno, razkuhano.
IQook je revolucija za popolnost kuhanja, cvrtja in peke. Dokazano. Patentirano!
več informacij
manj informacij

Senzorska tehnologija

IQ senzorska tehnologija omogoča samodejno upravljanje moči in temperature indukcijskega kuhališča. Z izbiro enega izmed petih prednastavljenih programov kuhanja in pečenja avtomatsko aktivirate senzorje, vgrajene v kuhalni coni kuhališča. S preprostim dotikom aktivirate še senzor, nameščen na pokrivalki posode. Senzorji pozorno spremljajo dogajanje v posodi in nenehno komunicirajo z elektroniko kuhališča. Vsako spremembo stanja, npr. vretje, senzorji takoj zaznajo in sporočijo kuhališču, ki po potrebi samodejno uravna temperaturo kuhalne cone.
IQ senzorska tehnologija je vgrajena v indukcijsko kuhališče XtremePower, najzmogljivejše med indukcijskimi kuhališči. Je eden izmed načinov delovanja kuhališča. Po želji lahko svoje IQcook kuhališče še vedno kadarkoli uporabljate tudi na klasičen način, kot vsa ostala najzmogljivejša indukcijska kuhališča Gorenje+.
več informacij
manj informacij

IQgrill: Za vrhunsko pečenje po vaših željah

IQgrill je program, ki omogoča enakomerno zapečene in hkrati sočne specialitete! Prednastavljen način pečenja omogoča izbiranje med tremi stopnjami zapečenosti – manj, srednje in dobro zapečeno. Peka z IQgrillom je primerna tako za pripravo zrezkov, rib, krompirja in zelenjave kot globoko zmrznjenih jedi, omlet in palačink.
več informacij
manj informacij

IQboil

Kuhanje jedi, ki zahtevajo večjo količino vode
Juhe, testenine in obare še nikoli niso bile pripravljene tako odlično! IQboil je popolna izbira za vse jedi, ki pri pripravi zahtevajo večjo količino vode. Prednastavljen način
kuhanja najprej poskrbi za segretje vsebine posode ali lonca do vrelišča, nato pa IQ senzorji prevzamejo nadzor nad delovanjem in skrbno vzdržujejo pravo temperaturo vretja. Sami namreč izberete, kako intenzivno vretje želite – rahlo, srednje ali močno.
več informacij
manj informacij

IQfry

Za odlično ocvrte dobrote v večji količini olja
IQfry poskrbi za pravo mero hrustljavosti in zapečenosti jedi, ki pri pripravi potrebujejo večjo količino olja. S prednastavljenim načinom za cvrtje vaše IQcook kuhališče pripravi
sanjski ocvrt krompirček, hrustljavo ocvrto zelenjavo ali meso, za sladico pa slastne domače krofe.
več informacij
manj informacij

IQpro: Za počasno kuhanje jedi, ki potrebujejo več časa

Za počasno kuhanje jedi, ki potrebujejo več časa
IQpro je vrhunska izbira za kuhanje močnatih jedi, kot so bograč, mlečni riž, puding, polenta in podobno, ki z daljšim časom kuhanja pridobivajo odličnost in okus ter zahtevajo
počasno segrevanje in lahno vretje. IQpro je odlično uporaben tudi za pogrevanje predhodno pripravljene ali predkuhane hrane.
več informacij
manj informacij

SmartControl: Preprosto upravljanje za vsako kuhalno območje

Ker ima vsako kuhalno polje lastni modul, lastno programsko uro in lastno upravljanje na dotik, lahko za vsako posebej nastavite čas kuhanja. Po preteku nastavljenega časa se kuhalna površina samodejno izključi in na izklop opozori z zvočnim signalom. Potek kuhanja lahko natančno nastavite s kar 9 stopnjami moči. Vse funkcije so prikazane z razumljivimi simboli. Imejte popoln nadzor nad kuhanjem – brez zapletenosti!
več informacij
manj informacij

StopGo: Premor po potrebi

Z enim samim dotikom v trenutku ustavite delovanje vseh kuhalnih površin. Če morate s kuhanjem nenadoma prenehati, bo vse pod nadzorom tudi brez vaše prisotnosti. Ko se vrnete, s preprostim pritiskom znova sprožite delovanje. Vse nastavitve se ohranijo!

SoftMelt & StayWarm

Z vklopom funkcije SoftMelt kuhalno polje deluje s konstantno temperaturo 42 °C. Enakomerno delovanje je odlična prednost za preprosto in varno topljenje medu, masla, čokolade. Brez nevarnosti pregretja! Funkcija je odlična pomoč tudi za odtajanje zamrznjenih živil. Z vklopom funkcije StayWarm najlaže ohranjate želeno toploto jedi, primerno za postrežbo! Že kuhano jed s to funkcijo ohranjate na optimalni temperaturi 70 °C. Pri tej temperaturi bo hrana ohranila ne le primerno temperaturo, temveč tudi svoj okus!
več informacij
manj informacij

Otroška zaščita

Zaklenite kuhališče v celoti ali zaklenite nastavitve. Otroci bodo varni pred neželenim, nenadzorovanim delovanjem, kuhališče pa bo varno pred njihovimi morebitnimi posegi.

ExtraSpace: Premišljen razpored kuhalnih polj

Pri kuhanju na indukcijskih kuhališčih XtremePower ne boste imeli težav s prostorom ob posodah. Tudi ob uporabi vseh kuhalnih polj hkrati bo med njimi še vedno prostor. To zagotavlja premišljena razporeditev polj na vseh širinah teh kuhališč – 66, 77 in 90 cm!

Izjemno enostavno čiščenje

Ker se indukcijsko kuhališče segreva le pod posodo in ker je upravljanje temperature hipno, so nevarnosti prevretij in razlitij minimalne. Nič se ne prismodi, na kuhališče se nič ne prilepi! V primeru nezgod površino le obrišete. Za čiščenje zadošča navadna voda.

Prikazovalnik preostale toplote

Dokler so kuhalna polja še topla, vas na to opozarjajo svetlobni signali. Dokler svetijo, se kuhalnih polj ne dotikajte. Dokler signal kaže, da je polje še toplo, pa lahko to učinkovito uporabite za ohranjanje temperature jedi ali za počasno taljenje. Brez porabe energije!

Programska ura

Če iz izkušenj veste, da je kakšna jed najboljša po natančno določenem številu minut, lahko nastavite odštevalnik časa, in sicer do 99 minut. S pomočjo programske ure se bo kuhališče po nastavljenem številu minut samodejno izklopilo. Na izklop bo opozoril zvočni signal.
več lastnostimanj lastnosti

Tehnične značilnosti

Črna

Stranski robovi iz nerjavnega jekla

SmartControl upravljanje

MultiSlider

IQcook senzor

IQboil, kuhanje z veliko vode

IQfry cvrtje (možnost nastavitve stopnje zapečenosti)

IQgrill pečenje (možnost nastavitve stopnje zapečenosti)

IQpro, počasno kuhanje

IQsteam, parno kuhanje

BoilControl, zaščita pred prevretjem

Timer kuhališča

StopGo, funkcija varnega kuhanja

Funkcija StayWarm

Funkcija SoftMelt

Povečana moč delovanja PowerBoost

Tiho delovanje SuperSilent

4 indukcijske ogrevalne površine
levo spredaj: Ø 21 cm, 1.5/2 kW,
desno spredaj: Ø 14.5 cm, 1.2/1.6 kW,
levo zadaj: Ø 14.5 cm, 1.2/1.6 kW,
desno zadaj: Ø 21 cm, 1.5/2 kW

SmartSense varnostna funkcija

Pokazatelj preostale toplote

Varnostno zaklepanje nastavitev kuhališča

Otroška zaščita

Mere (Š×V×G): 77,3 × 5 × 52 cm

Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 95 × 14,5 × 61 cm

Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max): 74,8-75 × 6,6 × 49 cm

Neto teža: 11 kg

Bruto teža: 13,1 kg

Poraba v stanju mirovanja: 0,5 W

Priključna moč: 7.400 W

Šifra: 448758

EAN koda: 3838942999505

Podpora

Dodatki

Sorodni izdelki