zapri
...
GCC800B Avtomatski

AvtomatskiGCC800B

Mere (Š×V×G): 59,5 × 45,5 × 40,5 cm
natisni
natisni
Povej naprej
Facebook
Twitter
prenesi
prenesi

Predstavitev

Autocappuccino: Plus za pristno aromo

Zdaj si lahko pravi italijanski kavni napitek privoščite z enim samim pritiskom! Kavni avtomat Gorenje+ ima na pregledni upravljalni plošči poleg drugih izbir nameščen poseben gumb, ki zagotovi pripravo kapučina tako, da so ohranjene vse njegove odlike. Aparat popari kavo tako, da iz nje posrka vso aromo in tako ohrani resnično pristen okus. Preko vgrajenega drsnika lahko poljubno nastavljate tudi stopnjo spenjenosti mleka in si tako pripravite kremast cappuccino ali kavo z mlekom.
več informacij
manj informacij

Samodejno sprotno čiščenje

Ko si pripravite napitek, le še za nekaj sekund pritisnite gumb CLEAN in aparat bo samodejno očiščen in pripravljen za naslednjo uporabo! Samodejno sprotno čiščenje je posebna prednost Gorenjevih avtomatov. Zagotovi antibakterijski učinek tako na dozirniku shranjevalnika za mleko kot tudi v notranjih sesalnih cevkah. Ob vsakem vklopu in izklopu aparat samodejno izpere tudi ostanke kave iz dozirnih šob, zato ni potrebno dodatno čiščenje, prav tako ni nevarnosti, da bi se šobe zamašile. Če je zaradi trdote vode po večkratni uporabi treba poskrbeti za odstranjevanje vodnega kamna, vas na to opozori izpis na prikazovalniku. Program čiščenja vodnega kamna prav tako aktivirate s preprostim pritiskom na gumb. Kadar želite, lahko vse snemljive dele kavnega avtomata preprosto operete v pomivalnem stroju. Na dnu avtomata se nahaja tudi zbiralnik odvečne vode, ki ga izpraznite, ko se prikaže rdeč plovček.
več informacij
manj informacij

Moč in količina: Plus za različne želje

Moč kavnega napitka ni odvisna le od tega, koliko kave je v napitku, temveč tudi od tega, kako fino mleta so kavna zrna. Lahko se zanesete na samodejne funkcije, če želite, pa lahko pri vgradnem kavnem avtomatu Gorenje+ ročno nastavite finost mletja. Glede na to vam aparat ponudi pet okusov kave: zelo blagega, blagega, normalnega, močnega ali zelo močnega. S samodejnim doziranjem količine kave lahko izbirate med kratko, srednjo in dolgo kavo. Užitke lahko delite: aparat omogoča pripravo dveh skodelic kave istočasno!
več informacij
manj informacij

Sveže zmleta kava v pravih dozah

Najboljšo aromo ima kava, pripravljena iz sveže zmletih kavnih zrn. Gorenje vam omogoča, da lahko izbirate kar med 9 stopnjami finosti mletja. Glede na vaše izbire aparat samodejno dozira zrnje iz posodice za shranjevanje kave. Ker je aparat opremljen s teleskopskimi vodili, je ta posodica zelo lahko dostopna. Če želite, lahko vanjo seveda spravite tudi že zmleto kavo, ki jo nato dozirate sproti. Ko kave zmanjka, vas na to opozori izpis na prikazovalniku. Ta vas opomni tudi na to, da je treba izprazniti posodico, v kateri se zbirajo ostanki kave v obliki strnjenih tabletk.
več informacij
manj informacij

Lastni program: Plus za vaš najljubši okus

Začinite si življenje s kavo po vašem okusu! Pri vgradnem kavnem avtomatu Gorenje+ izbor okusa in količino dozirane kave preprosto shranite v spomin aparata. Nastavite lastni program za najljubši okus in za vas ravno pravo dozo uporabljene kave. Naslednjič vam bo aparat vašo kavo pripravil samodejno - samo s pritiskom na simbol! Tako lastni program kot vse druge izbire iz ponujenega nabor okusov kave upravljate z dotikom in s pomočjo LCD prikazovalnika, pri katerem se funkcije prikazujejo v jeziku, ki ga sami izberete. Okus lahko med samim procesom priprave kave poljubno spreminjate. Vgradni kavni avtomat Gorenje+ odlikujeta visoka zmogljivost in tehnološko sodobno, a zelo enostavno upravljanje. Uporabljate ga lahko za različne napitke, saj vam poleg kave vselej lahko postreže tudi z vročo vodo za pripravo čaja in drugih napitkov.
več informacij
manj informacij

Tehnične značilnosti

Črna

Čas priprave / segrevanja pare: 2 min

Touch control

Programska ura

Način priprave kave: V zrnu in mleta

Funkcija Autocappuccino

Število različnih dolžin kave: 3

Lastna nastavitev kave po receptu

Možnost doziranja dveh skodelic kave istočasno

Možnost izdelave mlečne pene

Program za odstranjevanje vodnega kamna

Kapaciteta posode za zrnje: 200 g

Kapaciteta posode za vodo: 1,8 l

Navadna

Možnost priprave čaja

Pritisk črpalke: 15 bar

Frekvenca: 50-60 Hz

Kontejnerski dotok vode

Material ohišja: INOX

Barva izdelka: Črna

Dolžina priključnega kabla: 2 m

Mere (Š×V×G): 59,5 × 45,5 × 40,5 cm

Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 65 × 53,5 × 51 cm

Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max): 56 × 45-45 × 55 cm

Neto teža: 23 kg

Bruto teža: 27,6 kg

Priključna moč: 1.350 W

Šifra: 438732

EAN koda: 3838942963810

Podpora

Sorodni izdelki