zapri
...

Pravilno zamrznjeno

Zmrzovalne omare in skrinje
Življenje v hitrem tempu in želja po najboljši hrani kadarkoli zahteva od zamrzovalne omare ali skrinje veliko več kot zagotavljanje prostora pri nizkih temperaturah. Gorenje lahko pri tem pomaga. Pametna tehnologija Gorenjevih zamrzovalnih omar in skrinj, ki bo poskrbel, da mikrokristali, ki nastanejo v procesu zamrzovanja, ne poškodujejo celic v hrani. Kot rezultat, bo le ta ohranila svoje vitamine, minerale, in - kar je najpomembnejše - svoj okus. Tako  bodo jagode obirane v poletnih mesecih ohranile okus tudi v zimskem času, in že pripravljeno kosilo bo, čeprav zamrznjeno, počakalo na uporabo v najboljši kvaliteti. Notranjost je premišljeno zasnovan tako, da omogočajo urejeno shranjevanje večjih količin hrane.
Popolna skrb Vrhunsko zamrznjena hrana
Pametne rešitve Rešitve, ki so dobrodošle in rešujejo tehnološke izzive
Preprosta uporaba Zasnovani tako, da so prijazni do uporabnikov

Priporočen čas shranjevanja zamrznjene hrane

Vrsta hrane Čas
sadje, govedina od 10 do 12 mesecev
zelenjava, teletina, perutnina od 8 do 10 mesecev
divjačina od 6 do 8 mesecev
svinjina od 6 do 8 mesecev
sesekljano ali mleto meso 4 mesece
kruh, pecivo, kuhani obroki, ribe 3 mesece
drobovina 2 meseca
dimljena klobasa, ribe 1 mesec

NoFrost tehnologija

Sistem optimalnega kroženja zraka
Sodobna NoFrost tehnologija s pomočjo intenzivnega kroženja hladnega zraka odstranjuje vlago iz zamrzovalne omare. S tem preprečuje nastajanje sreža na živilih ter ledu v notranjosti. Izkoriščenost shranjevalnega prostora je optimalna, odpade pa tudi zamudno opravilo odtajevanja in čiščenja notranjosti zamrzovalnika. Zamrznjena živila se med seboj ne sprimejo, kar omogoča odlično preglednost.

SpaceBox

Veliki predal za zamrzovanje na izvlečnih teleskopskih vodilih
Poseben izvlečni predal na teleskopskih vodilih vas bo navdušil zaradi dveh lastnosti: izjemne prostornine in enostavne dostopnosti do zamrznjenih izdelkov. Praktična izvlečna teleskopska vodila omogočajo udoben izvlek – brez nevarnosti, da bi predal padel na tla.
Ikona - Funkcija FastFreeze

Funkcija FastFreeze

Hitrejše zamrzovanje
Funkcija FastFreeze je primerna za hitro in učinkovito zamrzovanje hrane ob večjih nakupih. Deluje intenzivno na izjemno nizki temperaturi –24 °C. Ob vklopu deluje 50 ur in ohranja konstantno temperaturo, nato se samodejno naravna na normalno temperaturo zamrzovalnika – 18°C .
Ikona - FrostLess tehnologija

FrostLess tehnologija

Bistveno manj nabiranja sreža in ledu. V FrostLess tehnologijo združena kombinacija večje izolativnosti in AWPE tehnologije, učinkovito zmanjšuje nabiranje sreža na živilih ter ledu v notranjosti. FrostLess tehnologija zato omogoča manjšo porabo energije in manj zamudnega odtaljevanja zamrzovalne skrinje.
Ikona - Preprosta uporaba SimpleUse

Preprosta uporaba SimpleUse

Vsakič, ko odpremo hladilnik, se naravna mikroklima in vzdrževana temperatura v njegovi notranjosti spremenita, pa vendar sta najpomembnejši za ohranjanje svežine hrane. Odkrili smo preproste in praktične rešitve za shranjevanje hrane, s katerimi se čas 'odprtih vrat' zmanjša na najmanjšo možno mero. Po višini nastavljive police SimpleSlide v vratih hladilnika, izvlečne police PullOut in sistem SlotIn ohranjajo idealno klimo in znižujejo porabo energije.

Oglejte si vse lastnosti

Oglejte si naše izdelke