zapri
...

BREZ LEDU

Pozabite na "frostrirajoče" nastajanje ledu na notranjih stenah vašega hladilnika z zamrzovalnikom. Pogosto čiščenje in odtajanje ni več potrebno. Poleg tega je poraba energije nizka, ker ni več ledu.

BREZ SPRIJEMANJA

Verjetno ni nič bolj "frostrirajočega" kot zamrznjena hrana, ki se močno drži skupaj. Zelo učinkovito kroženje hladnega zraka preprečuje, da bi se živila pri zamrzovanju sprijela v eno veliko kepo.

VEČ PROSTORA

Poslovite se od nastajanja ledu, ki ovira pogled na vaše zamrznjene slaščice in zavzema dragoceni prostor. Od sedaj naprej pogled v notranjost zamrzovalnika ne predstavlja nobene "frostracije" več.

VEČ SVEŽINE

Izpopolnjeni sistemi "brez frostracije" dolgo časa ohranjajo živila sveža in zdrava. IonAir, Multiflow 360° in DynamiCooling zavarujejo ohlajeno hrano pred prehitrim kvarjenjem in vas pred izgubo živcev.

HLADILNIKI Z ZAMRZOVALNIKOM NOFROST

Zamrzovalnik poln jagod?

Smuti iz jagod in jagod goji

  • 2 žlici suhih jagod goji
  • 1 skodelica zamrznjenih jagod
  • 2 skodelici mandljevega mleka ali mleka z malo maščobe

Po želji:

  • 2 čajni žlički medu
  • Led

V majhni posodi zmešajte jagode goji z 1 žlico vode. Pustite stati 15 minut, da se jagode zmehčajo. 

V mešalnik dajte jagode goji, jagode, med, mandljevo mleko in led in mešajte, da postane gladko. 

Okrasite z listi mete in uživajte!

Bi radi še več receptov? Naložite si našo e-knjigo!

Na letošnjih poletnih zabavah navdušite svoje goste z bolj zdravimi, hranljivimi in slastnimi poletnimi smutiji in sladoledi. Vse, kar potrebujete, je 5 izbranih sestavin iz vašega hladilnika ali zamrzovalnika, mešalnik in naša nova knjiga receptov! Zelo preprosto - izpolnite spodnji obrazec in dostavili vam jo bomo naravnost v vašo mapo 'prejeto'.