zapri
...

Lastnosti zamrzovalnih aparatov

Popolna skrb

Učinkovito zamrzovanje živil

Ohranjanje kakovosti zamrznjenih živil je v največji meri odvisno od hitrosti zamrzovanja. Z večjo hitrostjo se tvorijo manjši kristali, ki ne poškodujejo celic v živilih, zato le-ta ohranijo vitamine, minerale in hranilne snovi dlje časa. Vsi modeli zamrzovalnih skrinj imajo vgrajeno funkcijo hitrega zamrzovanja FastFreeze, ki deluje pri izjemno nizki temperaturi pod -24 °C.

Pametne rešitve

NoFrost tehnologija

Sistem optimalnega kroženja zraka
Sodobna NoFrost tehnologija s pomočjo intenzivnega kroženja hladnega zraka odstranjuje vlago iz zamrzovalne omare. S tem preprečuje nastajanje sreža na živilih ter ledu v notranjosti. Izkoriščenost shranjevalnega prostora je optimalna, odpade pa tudi zamudno opravilo odtajevanja in čiščenja notranjosti zamrzovalnika. Zamrznjena živila se med seboj ne sprimejo, kar omogoča odlično preglednost.
Ikona - FrostLess tehnologija

FrostLess tehnologija

Bistveno manj nabiranja sreža in ledu. V FrostLess tehnologijo združena kombinacija večje izolativnosti in AWPE tehnologije, učinkovito zmanjšuje nabiranje sreža na živilih ter ledu v notranjosti. FrostLess tehnologija zato omogoča manjšo porabo energije in manj zamudnega odtaljevanja zamrzovalne skrinje.
Ikona - A++ vrhunski energijski učinek

A++ vrhunski energijski učinek

Izboljšan sistem hlajenja, ki ga omogoča nova tehnologija AWPE, zagotavlja v povezavi s kožnim kondenzatorjem odlične pogoje za doseganje najboljših energijskih razredov.

Preprosta uporaba

SpaceBox

Veliki predal za zamrzovanje na izvlečnih teleskopskih vodilih
Poseben izvlečni predal na teleskopskih vodilih vas bo navdušil zaradi dveh lastnosti: izjemne prostornine in enostavne dostopnosti do zamrznjenih izdelkov. Praktična izvlečna teleskopska vodila omogočajo udoben izvlek – brez nevarnosti, da bi predal padel na tla.
Ikona - Upravljanje in varnost

Upravljanje in varnost

Pri mehanskih skrinjah je upravljalna enota je umeščena na sprednji spodnji strani zamrzovalne skrinje. Gumb za nastavitev ustrezne temperature ter vklop in izklop funkcije intenzivnega zamrzovanja FastFreeze dopolnjujeta še signalni lučki, ki označuje da je aparat pod napetostjo oz. da je vključeno intenzivno zamrzovanje ter varnostna signalna lučka ob previsoki temperaturi. Funkcijo intenzivnega zamrzovanja FastFreeze vključite 24 ur pred zamrzovanjem večje količine svežih živil. Na ta način ohranite največ hranljivih snovi.
Ikona - Preprosta uporaba SimpleUse

Preprosta uporaba SimpleUse

Vsakič, ko odpremo hladilnik, se naravna mikroklima in vzdrževana temperatura v njegovi notranjosti spremenita, pa vendar sta najpomembnejši za ohranjanje svežine hrane. Odkrili smo preproste in praktične rešitve za shranjevanje hrane, s katerimi se čas 'odprtih vrat' zmanjša na najmanjšo možno mero. Po višini nastavljive police SimpleSlide v vratih hladilnika, izvlečne police PullOut in sistem SlotIn ohranjajo idealno klimo in znižujejo porabo energije.