zapri
...
Več svežine? Brez težav!Hladilniki Iongeneration
1
Hladilniki IonGeneration zagotavljajo popolno svežino živil, ne glede na to, kaj shranite v njih in kako pogosto jih odpirate:

  • Zamrznjeno hrano obvarujejo pred nalaganjem ledu z eno najboljših NoFrost tehnologij, zaradi katere je mukotrpno čiščenje zamrzovalnikov postalo preteklost
  • Ohranjajo optimalno temperaturo, tudi takrat, ko odprete vrata. Tehnologija AdaptTech zazna, kdaj pogosteje odpirate hladilnik in poskrbi, da živila tudi takrat ostanejo hladna
  • Poskrbijo za kroženje svežega zraka v hladilniku s tehnologijo IonAir with MultiFlow 360˚, ki posnema naravne pogoje in tako na prav vsaki polici ponuja najboljše razmere za shranjevanje živil. 

Hladilnik, ki se prilagodi vašemu življenjskemu ritmu

NRK6203TX Kombinirani hladilnik / zamrzovalnik
839,90 €

NRK6203TX

Kombinirani hladilnik / zamrzovalnik
Energijski razred: A+++
Bruto prostornina: 363 l
Mere (Š×V×G): 60 × 200 × 64 cm

SVEŽINO ZAGOTAVLJAJO
IonAir s funkcijo MultiFlow 360°
AdaptTech tehnologija
NoFrost Plus
CrispZone s HumidityControl
Funkcija hitrega zamrzovanja FastFreeze
Hitro ohlajevanje SuperCool
Ostali ponudniki

Odkrijte hladilnike IonGeneration

Popolna svežina zagotovljena

IonAir s funkcijo MultiFlow 360˚

Idealna mikroklima na vsaki polici
Hladilniki Gorenje zagotavljajo pogoje, v katerih se pojavi naravni proces ionizacije. Negativno nabiti ioni, ki nastajajo v notranjosti aparata, osvežijo ozračje in pomagajo ustvariti idealno okolje za shranjevanje živil. Kroženje ioniziranega zraka zagotavlja sistem MultiFlow 360°, ki vpihuje svež zrak skozi 14 prezračevalnih rež ter tako ves čas vzdržuje stalno temperaturo na vsaki polici posebej. Sistem IonAir s funkcijo MultiFlow 360 ˚ prečisti zrak v hladilniku in ohranja svežino.
več informacij
manj informacij

AdaptTech tehnologija

Uravnavanje temperature AdaptTech
Kako pogosto odpirate hladilnik?
Pogosto odpiranje vrat povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena
toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Hladilniki ION generation to težavo rešujejo z revolucionarno tehnologijo AdaptTech. V prvem tednu uporabe hladilnika ta sistem spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za 1–2 ˚C. Tako hladilnik ves čas vzdržuje optimalno temperaturo in poskrbi, da se hrana ne pokvari.
več informacij
manj informacij

Tehnologija NoFrost Plus

Nič več odtaljevanja. Nič več izsušene hrane.
NoFrost je dokazano najboljši hladilni sistem, kar jih obstaja, saj učinkovito onemogoči nabiranje ledu v notranjosti zamrzovalnega dela aparata. V hladilnem delu aparatov ION generation smo ta sistem nadgradili s sistemom IonAir MultiFlow 360˚. Ker ponuja precej več kot običajni modeli NoFrost, smo ga poimenovali NoFrostPlus. Vgrajen je v najboljše modele hladilnikov ION generation, osnovni modeli pa imajo sistem FrostLess, ki potrebo po ročnem odtajevanju zmanjša za 50 odstotkov.
več informacij
manj informacij

OGLEJTE SI ŠE VEČ ZNAČILNOSTI

razpri

DARILO ZA VSE LJUBITELJE AMERIŠKIH HLADILNIKOV!

 

Sedaj si lahko svojo postavitev “side by side” hladilnika uredite kar sami. Združevanje dveh modelov hladilnih aparatov v glamurozen in dominanten dizajn je povsem enostavno.

Med 1. 7. in 30. 9. 2018 vam ob hkratnem nakupu hladilnika R6192LX in zamrzovalne omare FN6192PX podarjamo vezni komplet (v vrednosti 108,32 €), ki je nujen element za pravilno "side-by-side" postavitev.

Izpolnite spodnji elektronski obrazec ali kopijo računa pošljite na naslov Gorenje GSI d.o.o., Brnčičeva 39, 1231 Ljubljana, s pripisom Darilo - vezni komplet.

Poiščite popoln hladilnik z nakupovalno asistentko Ano

Potrebujete pomoč pri izboru novega hladilnika? Za nasvet povprašajte našo virtualno nakupovalno pomočnico Ano!

Ana vam bo zastavila nekaj vprašanj o vašem življenskem slogu in navadah, ter vam glede na vaše potrebe predlagala izdelke, ki so vam pisani na kožo.

Poleg tega vam Ana lahko podrobneje razloži lastnosti naših aparatov in z vami deli uporabne nasvete za poenostavljeno življenje.

Za posvetovanje z Ano ne potrebujete nobenih novih aplikacij, saj na pogovor z vami že čaka na Facebook Messengerju.