zapri
...

Lastnosti

Elektronski krmilnik z LCD zaslonom na dotik

Uporabniku prijazen elektronski krmilnik z LCD zaslonom na dotik omogoča:
• Nastavitev in prikaz temperature
• Nastavitev in prikaz časa in dneva
• Prikaz količine razpoložljive tople vode
• Časovni način delovanja
• Snemanje navad uporabnika -"SMART" funkcija
• Možnost hitrega segrevanja
• Segrevanje na višjo temp. ((85°C)
• Nastavitev večdnevne odsotnosti
• Diagnostika napak

Pametna rešitev za majhne prostore

Srednjelitražne toplotne črpalke za sanitarno vodo zaradi svojih dimenzij in lastnosti ogrevanja z lahkoto zamenjajo klasični električni grelnik vode. Črpalke je zaradi njihove majhnosti mogoče namestiti na mestih klasičnih električnih grelnikov vode.

Do 75 % prihranka energije

Visokotehnološki rotacijski kompresor omogoča večje izkoristke energije in višji COP, kar pomeni velik prihranek energije, tudi do 75 %.

Zunanji kondenzator

Ovit na zunanji strani kotla preprečuje nalaganje vodnega kamna, s tem podaljšuje življenjsko dobo in hkrati zagotavlja večjo varnost uporabe.

Dvojna protikorozijska zaščita

Prvovrstni izredno čist emajl in velika magnezijeva anoda zagotavljata trpežnost tudi pri najtežjih delovnih pogojih in to brez škodljivih primesi v vodi.

Voden zrak

Novejši objekti imajo dobro zatesnjena okna in vrata ter dobro izolirane stene objekta. S pomočjo toplotne črpalke lahko izvedemo prezračevanje objekta, z izrabo toplote odvedenega zraka pa si zagotavljamo še toplo sanitarno vodo.

Indirektan zračna cevna grela

Indirektni cevni zračni grelci – zanesljivo delovanje, enostavno vzdrževanje
Električna grela so vstavljena v jekleno, z emajlom zaščiteno grelno prirobnico in niso v neposrednem stiku z vodo. S tem je zagotovljena njihova dolga življenjska doba, manjše nalaganje vodnega kamna in enostavno servisiranje.

Dodatni vir ogrevanja

Dodatno eden ali dva cevna toplotna izmenjevalca za kombinacijo z drugimi viri ogrevanja (centralno ogrevanje, sončni kolektorji, ...).

Visokokakovostna izolacija

Visokokakovostna okolju prijazna toplotna izolacija zagotavlja najbolj gospodarno uporabo energije in najnižje toplotne izgube.

Tlačna izvedba

Kotel iz visoko kakovostne jeklene pločevine zaščiten z emajlom pečenim na 850°C.