zapri
...
ENERGY LINENOVA GENERACIJA SANITARNIH TOPLOTNIH ČRPALK
1

Sodobni ogrevalni sistem z visoko zmogljivostjo in energijsko učinkovitostjo

Novo generacijo sanitarnih toplotnih črpalk Gorenje odlikuje izjemna energijska učinkovitost, saj lahko z izbranimi modeli prihranite kar do 75 % energije. Emajliran kotel iz visoko kakovostne jeklene pločevine in magnezijeva anoda zagotavljata zanesljivo protikorozijsko zaščito, debelejša izolacija (67 mm) pa zmanjšuje toplotne izgube. Cevna zračna grela (2 x 1000 W) so vstavljena v jekleno, z emajlom zaščiteno grelno prirobnico in niso v stiku z vodo, kar pomeni daljšo življenjsko dobo in manjše nalaganje vodnega kamna.

Oglejte si naše izdelke

Stroga testiranja za zanesljivost

Preverjeno zanesljivost sanitarnih toplotnih črpalk Gorenje zagotavlja sistem doslednega nadzora kakovosti, ki vključuje 100-odstotni tlačni preizkus, 100-odstotno kontrolo zaščite pred korozijo, 100-odstotni preizkus tesnjenja, 100-odstotni preizkus električne varnosti in 100-odstotni preizkus delovanja.

Pametna rešitev za majhne prostore

Srednjelitražne toplotne črpalke za sanitarno vodo zaradi manjših dimenzij in izjemnih lastnosti ogrevanja z lahkoto zamenjajo klasični električni grelnik vode, zato jih enostavno namestite v kopalnico.

Elektronski krmilnik z LCD zaslonom na dotik

Nova generacija sanitarnih toplotnih črpalk z napredno elektroniko omogoča enostavno in pregledno elektronsko upravljanje. Vgrajen pameten LCD prikazovalnik zagotavlja še večjo preglednost vsebin in funkcij ter še enostavnejše upravljanje z dotikom. S pritiskom kjerkoli na zaslon se le-ta osvetli. Pri osvetljem zaslonu so polja za upravljanje aktivna.

Prihranite energijo

Novo generacijo odlikuje vrhunska tehnologija, ki z inovativnimi rešitvami zagotavlja odlično energijsko učinkovitost. Visokotehnološki rotacijski kompresor omogoča večje izkoristke energije in višji COP, kar pomeni velike, tudi do 75-odstotne prihranke energije.

Spoznajte kakovost

Zaradi številnih tehničnih prednosti in uporabljenih okolju prijaznih materialov so sanitarne toplotne črpalke Gorenje pojem vrhunske kakovosti. Zanesljivost aparatov zagotavljamo z doslednim nadzorom kakovosti in laboratorijskimi testi, okoljsko neoporečnost pa s skladnostjo s strogimi mednarodnimi predpisi.

Upravljajte enostavno

Nova generacija z novo elektroniko omogoča enostavno in pregledno elektronsko upravljanje toplotnih črpalk. Sodobna upravljalna plošča vam prikazuje aktualne nastavitve in stanje delovanja, ki jih enostavno spreminjate in prilagajate, prav tako tudi vklapljate napredne funkcije aparata.

Zagotovite varnost

Varnost uporabe tople vode je vselej na prvem mestu. Zdravo in varno bivalno okolje v vašem domu je rezultat sodobne tehnologije. S kakovostnimi materiali in odlično zaščito soustvarjamo prijetno bivalno klimo za vse družinske člane.

Kje kupiti