zapri
...

Lastnosti

Tehnologija smart

Smart grelnik vode si zapomni vaše dnevne navade. Vodo ogreje tik preden jo potrebujete, brez potratnega vzdrževanja konstantne temperature. 

V načinu delovanja SMART, se tako grelnik vode na podlagi zabeleženih podatkov vklopi le toliko časa pred tem, da segreje vodo takrat, ko jo potrebujete. S tem prihranite na električni energiji saj grelnik ne vzdržuje stalne temperature (npr. 60 °C), kar velja v primeru običajnih nastavitev, temperatura in količina vode pa je še vedno takšna, da zadosti vašim običajnim potrebam.

Snemanje navad uporabnika, preveri v katerih časovnih obdobjih in v kakšnih količinah uporabnik troši toplo vodo.

Vklop »SMART« funkcije, ki na osnovi snemanja navad uporabnika izračuna optimalni način delovanja grelnika in tako omogoča minimalno potrošnjo električne energije.

Nastavitev večdnevne odsotnosti, pomeni izključitev delovanja grelnika vode za izbrano obdobje, v tem času je grelnik nastavljen na zaščito temperature proti zmrzovanju. Po preteku nastavljenega obdobja grelnik zopet deluje v normalnem oz. prednastavljenem načinu.

Časovno upravljanje delovanja omogoča do tri različne režime delovanja v dnevu in je priporočljivo predvsem kadar želimo izkoristiti npr. cenejši, nočni tok.

Hitro segrevanje. Kadar na voljo nimamo zadostne količine tople ali pa se naše potrebe razlikujejo od nastavljene SMART funkcije, lahko z vklopom te funkcije vodo takoj segrejemo.

Diagnostika napak omogoča pregled nad delovanjem termostata, termometra in magnezijeve anode, ravno tako pa opozarja tudi pred pregrevanjem ali zamrzovanjem vode v grelniku.

Temeljito preizkušeni

Preverjeno zanesljivost grelnikov Gorenje zagotavlja celovit sistem kontrole kakovosti, ki vključuje:

100 % tlačni preizkus
100 % kontrola ustreznosti protikorozijske zaščite
100 % preizkus tesnjenja
100 % preizkus električne varnosti
100 % preizkus delovanja

Dodatno pa se opravlja še vrsta drugih laboratorijskih preizkusov.

Naši grelniki ustrezajo zahtevam po veljavnih predpisih dežel, kjer te izdelke tržimo - tudi na najzahtevnejših tržiščih.

Zanesljivo delovanje, enostavno vzdrževanje

Razvojni dosežki in uporaba sodobnih rešitev sta zagotovilo za še večjo zanesljivost delovanja in preprostejše ter cenejše vzdrževanje grelnikov Gorenje. Še posebej zanimiva je tehnična izvedba emajlirane grelne prirobnice z vstavljenimi cevnimi zračnimi grelci, ki omogoča najboljšo zaščito emajlirane površine z Mg anodo, zmanjšuje nalaganje vodnega kamna in lajša vzdrževanje.

Vrhunsko zaščiteni pred vplivi okolja

Kovinski kotli so izdelani iz visokokakovostne hladno valjane jeklene pločevine, ki omogoča vrhunsko emajliranje. Večja debelina pločevine (2,25 mm kapa in dno kotla, 1,80 mm plašč) in zaščita s super čistim emajlom brez dodatkov omogočata veliko vzdržljivost v najtežjih obratovalnih pogojih. Skrbno nadzorovan postopek emajliranja poteka z mokrim nanašanjem emajla in pečenjem pri 850°C. Velika Mg zaščitna anoda brez kakršnihkoli škodljivih primesi povečuje zaščito kotla. Tudi zunanja obloga grelnikov je pred vplivi vlage in poškodbami visokokakovostno zaščitena z elektrostatičnim prašnimlakiranjem.