zapri
...

Uživajte v popolnem ugodju in varni uporabi tople vode

Uživajte v brezskrbni uporabi tople vode, ki vam jo zagotavlja vrhunska tehnologija z enostavnim, uporabniku prijaznim upravljanjem. Sodoben dizajn dopolnjujeta izjemna energijska učinkovitost in kakovostni, okolju prijazni materiali za najvišjo kakovost bivanja. Nova generacija modernih aparatov za ogrevanje vode poenostavlja vsakdanje življenje in družinske trenutke spreminja v najlepša doživetja.

Oglejte si naše izdelke

Zaščita pred legionelo

Če temperatura vode, shranjene v grelniku, 14 dni zapored ne doseže 65 °C, se grelec samodejno vključi, segreje vodo na temperaturo za čiščenje vode in tako prepreči nastanek legionele oz. jo učinkovito uniči.

Zaščita pred pregrevanjem

Zaščita preprečuje dvig temperature vode v grelniku nad 90 °C . Grelnik se izklopi in vas opozori na previsoko temperaturo vode zaradi nepravilnosti v delovanju. Z izklopom vas tudi ščiti, da se po nesreči ne opečete z izjemno vročo vodo.

Zaščita pred suhim vklopom

Zaščita preprečuje vklop segrevanja vode v grelniku, ki ni predhodno napolnjen z vodo. S tem se zaščiti notranjost grelnika pred pregrevanjem in posledično pregorevanjem grelnega elementa.

Prihranite energijo

Novo generacijo odlikuje vrhunska tehnologija, ki z inovativnimi rešitvami zagotavlja odlično energijsko učinkovitost.  Novi naprednejši in pametni elektronski regulatorji spremljajo navade uporabnika, s čimer optimizirajo porabo energije. S funkcijo EcoSmart tako prihranite kar do 25 % električne energije.

Upravljajte enostavno

Nova generacija z novo elektroniko omogoča enostavno in pregledno elektronsko upravljanje aparatov. Sodobna upravljalna  plošča vam prikazuje aktualne nastavitve in stanje delovanja, ki jih enostavno spreminjate in prilagajate, prav tako tudi vklapljate napredne funkcije aparata.

Spoznajte kakovost

Zaradi številnih tehničnih prednosti in uporabljenih okolju prijaznih materialov so električni grelniki vode Gorenje pojem vrhunske kakovosti. Zanesljivost aparatov zagotavljamo z doslednim nadzorom kakovosti in laboratorijskimi testi, okoljsko neoporečnost pa s skladnostjo s strogimi mednarodnimi predpisi.

Zagotovite varnost

Varnost uporabe tople vode je vselej na prvem mestu. Zdravo in varno bivalno okolje v vašem domu je rezultat sodobne tehnologije, ki združuje napredne funkcije aparatov v osrednjo prednost – SafeTech. S kakovostnimi materiali in odlično zaščito soustvarjamo prijetno bivalno klimo za vse družinske člane.

Kje kupiti