zapri
...
OP650W Stiskalnica za olje
299,90 €

OP650W

+ DARILO
Stiskalnica za olje
Moč: 650 W Zmogljivost (max): 2 kg/h Izkoristek (max): 50 % Hladno stiskana olja ohranjajo hranila Posodica za olje Posodica za tropine Primerno za stiskanje: semen, oreščkov
349,90 €
299,90 €
DDV je vključen v ceno
Dostava 1 - 3 dni
DARILO Knjiga OLJA
Ostali ponudniki
natisni
natisni
Povej naprej
Facebook
Twitter
prenesi
prenesi
Najpomembnejših 10 zapovedi
Na hiter in preprost način do zdravih obrokov

Predstavitev

30 minutni cikel delovanja

Stiskalnica za olje lahko neprekinjeno deluje do 30 min. Kar pomeni, da je vaša edina naloga v tem času, da skrbite, da je posoda za sestavine napolnjena in da je v posodah za olje in tropine dovolj prostora. Tako se boste lahko v času stiskanja olja posvetili še drugim opravkom.

Vijačni polž

Semena in oreščki izločijo olje s pomočjo vrtenja vijačnega polža, ki sestavine stre in loči na olje in uporabni ostanek – tropine. Vijačni polž odlikuje izredna trdnost nerjavečega jekla in preprosto čiščenje, saj ni potrebno izpiranje pod vodo, kovinski del le obrišemo s suho kuhinjsko krpo.
več informacij
manj informacij

Hladno stiskanje

Z ohranjanjem temperature olja pri stiskanju pod 49°C zadržimo v olju vitamine in minerale, ki se v procesu zviševanja temperature uničijo. Tehnologija hladnega stiskanja ogreje hranila le do mere, da je iz njih moč izločiti olje. Hladno stiskana olja je potrebno hraniti v temnih posodah in v hladnih prostorih, saj so, v primerjavi z industrijsko predelanimi olji, bolj občutljiva na svetlobo in na sobni temperaturi prej izgubijo hranilno vrednost in pristno aromo.
več informacij
manj informacij

Posodi za olje in tropine

V kompletu z aparatom sta dve posodi; posoda za olje je opremljena s filtrom, ki iz olja odstrani še morebitne trdne delce in večja posoda v kateri se zbirajo suhi delci – tropine. Posodi ne vsebujeta škodljivega bisfenola A (BPA) in sta izdelani iz vzdržljivih materialov.

Dozirni valj

Dozirni valj se namesti neposredno nad vijačni polž, kar omogoča sestavinam, da se dozirajo natančno in brez skrbi, da smo jih dodali preveč ali premalo. Dozirni valj ima prostornino 700 ml in ga je moč preprosto odstraniti ter očistiti pod tekočo mlačno vodo.

Brez zastoja delovanja

Stiskalnica za olje je opremljena s funkcijo, ki omogoča, da se v primeru nakopičenih semen ali oreščkov v polžu, s preprostim pritiskom gumba smer vrtenja obrne in tako sprosti oviro, ki je nastala. Ne bo vam potrebno prazniti ali razstavljati aparat, sestavine bodo vedno izkoriščene v celoti.
več informacij
manj informacij

Protizdrsne nogice

Pri delovanju aparata ste lahko pomirjeni, da se v času stiskanja olja na vašem pultu ne bo nenadzorovano premikal. Gumirane nožice na spodnji strani aparat mu omogočajo dober oprijem in stabilnost, za vas pa to pomeni varno uporabo brez neljubih presenečenj.

Varna uporaba

Dokler pokrov na posodi za sestavine ni trdno in pravilno nameščen, aparata kljub pritisku na gumb za zagon ni moč zagnati. Varnosti je zadoščeno tudi v primeru pregretja ali prazne posode za sestavine; aparat se bo v obeh primerih samodejno ustavil.

Tehnične značilnosti

Moč: 650 W

Izkoristek (max): 50 %

Hladno stiskana olja ohranjajo hranila

Primerno za stiskanje: semen, oreščkov

Čas delovanja (max): 30 min

Podaljšan čas delovanja

Enostavno čiščenje

Gumb za vklop/izklop

Posodica za olje

Posodica za tropine

Filter za olje za najboljše rezultate

Ščetka za čiščenje olajša vzdrževanje

Gumirane nogice za stabilnost

Zaščitna rokavica

Zaščita pred pregrevanjem za varno delovanje

Material ohišja: Plastika + kovina

Material polža: Nerjavno jeklo

Zmogljivost (max): 2 kg/h

Varnostno stikalo za popolno varnost

Dolžina priključnega kabla: 1 m

Mere (Š×V×G): 18 × 30 × 35 cm

Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 23,2 × 46,7 × 36,5 cm

Neto teža: 4,3 kg

Bruto teža: 6,9 kg

Nazivna električna moč kompresorja: 650 W

Šifra: 521962

EAN koda: 3838942086243

Podpora

Linija Vitaway Collection
Predani smo naravi, zavedamo se obilja, ki nam ga ponuja. Želimo si jesti več nepredelane hrane, dihati boljši zrak in piti čistejšo vodo. Iščemo načine, kako bi to dosegli.

Zdravje je največje bogastvo!

Sorodni izdelki