zapri
...
JC4800VWY Sokovnik
179,90 €

SokovnikJC4800VWY

Moč motorja (max): 200 W Prostornina posode za sok: 0,6 l Enostavno čiščenje
179,90 €
DDV je vključen v ceno
Dostava 1 - 3 dni
natisni
natisni
Povej naprej
Facebook
Twitter
prenesi
prenesi
Najpomembnejših 10 zapovedi
Na hiter in preprost način do zdravih obrokov
Sokovnik za pripravo sadnih in zelenjavnih napitkov odlikuje sistem počasnega stiskanja (70 vrtljajev na minuto), ki pri nizki hitrosti ohranja večji del hranljivih snovi, okus in barvo. Ponuja dvostopenjsko delovanje, v prvi fazi sadje ali zelenjavo zdrobi, v drugi pa ga stisne, zato tako pripravljen sok vsebuje več vitaminov, encimov in mineralov kot sok, ki je pripravljen s tradicionalnim sokovnikom. Plastični deli so BPA FREE - ne vsebujejo kemikalije bisfenol A.

Predstavitev

Ikona - Počasno sočenje 80 obratov/minuto

Počasno sočenje 80 obratov/minuto

Tehnologija počasnega sočenja se od klasične centrifugalne razlikuje v hitrosti in načinu pridobivanja soka iz celic sadja in zelenjave. Klasični sokovniki vrtijo rezilo z veliko hitrostjo (1500 – 2500 obratov na minuto) in razrežejo celične stene ter tako iz njih pridobijo sok. Vertikalno gibanje polža v sokovniku s počasnim vrtenjem (80 obratov na minuto) sadje in zelenjavo stisne, pridobljeni sok in preostalo pulpo pa loči v dva dela. V sok tako preide manj zračnih mehurčkov, svilnatost soka je večja, sok se izloči pri nižji temperaturi, kar ohrani več encimov v njem.
več informacij
manj informacij
Ikona - Regulator količine gošče

Regulator količine gošče

Gošči, ki nastane ob sočenju je namenjena ločena posoda. Količino gošče pa lahko določite sami, s premikom ročice na sprednjem delu sokovnika. Uživajte v svilnatem soku ali ga dopolnite z delci sadja in zelenjave. Nikakor pa ne zavrzite gošče brez poskusa uporabe v drugih jedeh kot so juhe, omake, peciva …
več informacij
manj informacij
Ikona - Tiho delovanje

Tiho delovanje

Počasno sočenje pomeni tudi tiho delovanje. Brez visokih hitrosti, ki povzročajo več hrupa. Tudi sama zasnova aparata, z dolgim vratom za vnos sestavin pripomore k večji protihrupni odpornosti.
Ikona - Močan motor 200 W

Močan motor 200 W

Kljub počasnemu vrtenju spiralnega polža mora biti motor močan, da lahko stre tudi trše dele sadja in zelenjave. Testiran pri največjih obremenitvah se je 200 W motor izkazal za optimalno srce sokovnika s tehnologijo počasnega sočenja.
Ikona - Zaščita proti kapljanju

Zaščita proti kapljanju

Posoda za sok je že polna, v sokovniku pa je še dovolj sadja in zelenjave. Kaj storiti? Ni vam potrebno ugasniti sokovnika, zgolj potisniti zapiralo v odprtino iz katere prihaja sok. Le-ta se bo še vedno izločal v notranji posodi, medtem ko boste vi napolnili kozarce najbolj neučakanim degustatorjem.
več informacij
manj informacij
Ikona - Cedilo s fino mrežico

Cedilo s fino mrežico

Vse sestavine, ki jih sočimo se filtrirajo s pomočjo cedila s fino mrežico, ki prepušča minimalno količino pulpe, ohranja pa vse hranilne snovi v soku. Cedilo je moč preprosto oprati pod tekočo vodo in ga očistiti s pomočjo priložene krtačke.
Ikona - Par 0,6 L posod

Par 0,6 L posod

Sokovnik je opremljen z dvema 0,6 litrskima posodama za sok in goščo. Posodi sta izdelani iz trpežne plastike, ki ne vsebuje bisfenola A (BPA free). Primerni sta za ročno in strojno pranje.
Ikona - Protizdrsne gumirane nogice

Protizdrsne gumirane nogice

Ko boste vstavljali sadje in zelenjavo na vrhu sokovnika ste lahko brez skrbi, da bi sokovnik zdrsnil z mesta. Premišljeno zasnovane gumijaste nožice so nameščene s ciljem zagotavljati optimalno stabilnost tudi na vlažnih delovnih površinah.
Ikona - Preprosto čiščenje

Preprosto čiščenje

Zmogljiv aparat zahteva tudi dolgotrajno čiščenje? Ni nujno. Po končani uporabi v odprtino za sestavine počasi vlijte 1L mlačne vode, medtem ko aparat deluje. Voda bo na poti v posodo za sok dodobra očistila ostanke sadja in zelenjave. Filter po uporabi dodatno sperete in očistite s priloženo krtačko.
več informacij
manj informacij
Ikona - Varnostno stikalo

Varnostno stikalo

Varnost zagotovljena! Sokovnik bo deloval le v primeru, da so vsi sestavni deli pravilno nameščeni. Varnostno stikalo omogoča varno uporabo, brez strahu, da bi se vklopil motor med polnjenjem, sestavljanjem ali čiščenjem aparata.

Tehnične značilnosti

Moč motorja (max): 200 W

Število obratov (max-min): 80 obr/min

Cedilo iz nerjavne pločevine

Mikro filter

Povečan izkoristek

Enostavno čiščenje

Gumb za vklop/izklop

Delovanje z enojnim vijakom

Prilagodljivost z elektronsko regulacijo vrtljajev

Vrtenje v obe smeri za boljši izkoristek

Ščetka za čiščenje cedila

Prostornina posode za sok: 0,6 l

Prostornina posode za goščo: 0,6 l

Material ohišja: Plastika + kovina

Barva izdelka: Nerjavno jeklo

Moč motorja (max): 200 W

Dolžina priključnega kabla: 1 m

Mere (Š×V×G): 15 × 45,5 × 18 cm

Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 20,7 × 44 × 35,6 cm

Neto teža: 4,2 kg

Bruto teža: 5,6 kg

Priključna moč: 200 W

Šifra: 513145

EAN koda: 3838942067648

Podpora

Linija Vitaway Collection
Predani smo naravi, zavedamo se obilja, ki nam ga ponuja. Želimo si jesti več nepredelane hrane, dihati boljši zrak in piti čistejšo vodo. Iščemo načine, kako bi to dosegli.

Zdravje je največje bogastvo!

Sorodni izdelki