zapri
...
ODKRIJTE PREDNOSTI
Blagovna znamka Gorenje je po izboru potrošnikov številka 1 v Sloveniji, sesalniki pa med najboljšimi na svojem področju.
Več Zapri
SuperSilent
Več
SaveSpace
Več
HepaFiltration
Več
TelescopeTube
Več
SmartParking
Več
5BagsExtra
Več
SuperSilent
Sesalnike Gorenje odlikuje izredno tih, a izjemno učinkovit in varčen HighPerformance motor, ki zagotavlja močnejši pretok zraka ob nižji porabi električne energije. Za popolne rezultate sesanja ob minimalnem hrupu v vašem domu.
SaveSpace
Odslej boste imeli nastavke za sesanje vselej pri roki. Sesalniki imajo namreč poseben prostor za shranjevanje nastavkov, ki vam omogoča preprosto uporabo in hrambo ter zagotavlja, da so nastavki vedno lepo zloženi in pospravljeni.
HepaFiltration
Hepa filter odstrani do 99,95 % delcev v zraku ter zadrži tudi cvetni prah in iztrebke pršic, kar je ključnega pomena za obolele za astmo ali alergijami. Zato ves vsesan zrak prehaja skozi hepa filter, kjer se delci prahu in nečistoče oprimejo vlaken in tam tudi ostanejo.
TelescopeTube
Z izjemno lahko teleskopsko cevjo preprosto ravnate, jo raztegnete in sestavite nazaj. Nastavljivost po meri vam omogoča prilagoditev višine za čim udobnejšo uporabo. Teleskopska cev je na voljo v aluminijasti ali kromani izvedbi.
SmartParking
Sesalniki so opremljeni s posebnim nastavkom za parkiranje, ki vam omogoča preprosto in priročno odlaganje krtače
oz. sesalne cevi po koncu sesanja ali med posameznimi premori. Cev preprosto vstavite v utor, kjer bo varno počakala na naslednjo uporabo.
5BagsExtra
Ob nakupu sesalnika Gorenje lahko brez dodatnih stroškov posesate kar do 17,5 l prahu. Skupaj z novim sesalnikom vam namreč pripada dodatnih pet vrečk: tri papirnate vrečke za enkratno uporabo, ena tekstilna vrečka za večkratno uporabo in ena mikrofilter vrečka za maksimalno filtracijo prahu.
SuperSilent
SaveSpace
HepaFiltration
TelescopeTube
SmartParking
5BagsExtra
NE SPREGLEJTE
Sesalniki Gorenje so s svojo napredno tehnologijo, kakovostnimi materiali in odličnim dizajnom učinkoviti pomočniki, ki skrbijo za čist dom.
Več Zapri

Prihranek energije

Sesalniki se po porabi energije uvrščajo v najboljši razred – razred A, kar pomeni manj kot 62 kWh na leto

Tiho delovanje

So med najtišjimi na trgu, saj je njihova raven hrupa 70 dB, kar je enako tišjemu pogovoru.

Vrhunski rezultati

Vgrajena HEPA filtracija zadrži do 99,95 % delcev prahu in pršic v izhodnem zraku.

Modeli