zapri
...
Čarovnik lahko ustvari iluzijo s svojimi triki in vi lahko flambirate z največjo lahkoto. Vse je mogoče z novo kolekcijo gospodinjskih aparatov, ki jih je ustvaril slavni francoski oblikovalec Ora Ïto. So zelo preprosti in intuitivni ter vključujejo najboljše, kar ponuja tehnologija. Raziščite vse njihove prednosti!

LASTNOSTI

Ikona - IonAir z MultiFlow 360°

IonAir z MultiFlow 360°

Izberete lahko katero koli polico
Prezračevalni sistem MultiFlow 360° enakomerno razporeja ionizirani zrak skozi 14 prezračevalnih odprtin, da vzdržuje enakomerno temperaturo na vsaki polici. Zrak, obogaten z dodatnimi negativnimi ioni, odpravlja neprijetne vonjave in posnema naravno mikroklimo, kar ustvarja idealno okolje za svežo hrano.
več informacij
manj informacij
Ikona - BridgeZone

BridgeZone

Idealno za izredno velike posode
Samo s preprostim dotikom se dve kuhalni polji čarobno spremenita v eno. Kuhanje v velikih kuhinjskih posodah še nikoli ni bilo tako preprosto in učinkovito.
Ikona - Oblika HomeMade

Oblika HomeMade

Čira čara, odlično pečeno!
Pečice Gorenje Ora ito se zgledujejo po tradicionalnih pečeh na drva, po njihovi zaokroženi obliki, kjer lahko vroči zrak prosto kroži. Hrana se z vseh strani enakomerno segreva in je vedno odlično pečena: zunaj hrustljava, znotraj sočna.
več informacij
manj informacij
Ikona - AdaptTech

AdaptTech

Sedaj se lahko osredotočite na kuhanje
Kuhinjska napa zaznava raven nečistoč in samodejno prilagaja hitrost ventilatorja ali ga celo popolnoma zaustavi, če njegovo delovanje ni potrebno. Vi pa lahko vso svojo pozornost posvetite svojemu čudovitemu kosilu.
Ikona - AutoMenu

AutoMenu

Kuhanje še nikoli ni bilo tako enostavno
Številni prednastavljeni programi omogočajo še enostavnejšo pripravo določenih jedi. Vi le izberete vrsto hrane, vnesete njeno težo in skladno s tem pečica samodejno prilagodi moč in čas priprave.
Ikona - TotalDry

TotalDry

Samodejno odpiranje vrat po končanem pomivanju
Po koncu pomivanja se vrata pomivalnega stroja samodejno rahlo odprejo, ravno dovolj, da odvečna para izhlapi. To omogoča dovod svežega zraka do posode, zato se vsa posoda, tudi plastična, popolnoma posuši. Izvrstna rešitev za hitro sušenje ob nizki porabi energije.
več informacij
manj informacij

ORA ÏTO
OBLIKOVALEC V PRAVEM POMENU BESEDE

Ustvarjalni francoski oblikovalec je poznan po tem, da premika meje oblikovanja, da bi ustvaril nekaj, kar vedno ostaja estetsko in preprosto. To poglavitno dejstvo je prisotno tudi v vsej njegovi novi liniji gospodinjskih aparatov Gorenje.

S svojimi drznimi idejami se je bliskovito povzpel na sam vrh svetovnega oblikovanja. Na začetku ustvarjanja je svoje oblikovalske ideje za virtualne izdelke, podpisane z uveljavljenimi blagovnimi znamkami, objavljal na svoji spletni strani. Ljudje so mu začeli pošiljati naročila za izdelke, ki v resnici sploh niso obstajali. Velika podjetja, kot so Louis Vuitton, Nike, Gucci, Swatch, Apple in Levi's, bi predrznega oblikovalca lahko tožila, vendar so jih njegova dela navdušila in so ga raje najela.

Dediščina, ki jo je ustvaril z Gorenjem, je zelo široko priznana zaradi edinstvenih oblikovalskih lastnosti, združenih z neuničljivo uporabnostjo. Uspešno sodelovanje traja že več kot desetletje.

Photo: Ellen Von Unwerth