zapri
...

Enostavnejša pot do bolj zdravega življenja

Pomembno je, kaj jeste in pijete. Pripravite svoje obroke v slogu vrhunskih športnikov in izboljšajte svoje rezultate. Tecite hitreje, brcnite močneje in zmagujte pametneje z novo linijo majhnih, ampak izjemno športno naravnanih kuhinjskih gospodinjskih aparatov Gorenje, ki so bili narejeni v sodelovanju z vodilnim proizvajalcem športne opreme HEAD. Pot do zdravega in aktivnega življenjskega sloga ni bila še nikoli tako enostavna!

Zmogljiv mešalnik Nutri Sport 2 v 1 ohrani hranilne snovi in vitamine ter jih zmeša v svilnato gladke smutije in do popolnosti zmešano zelenjavo. Za pomoč pri pripravi uravnoteženih obrokov je del zbirke tudi sodobno oblikovana kuhinjska tehtnica, ki je preprosta za uporabo, povežete pa jo lahko z aplikacijo HEAD by Gorenje za pametne telefone, ki vsebuje recepte smutijev.

Oglejte si izdelke

APLIKACIJA Z NAPITKI ZA ZDRAVO ŽIVLJENJE

Preverite recepte HEAD za smutije, ki jih imajo najraje vrhunski športniki, in jih preizkusite sami. Prenesite aplikacijo, povežite jo s kuhinjsko tehtnico HEAD by Gorenje in se prepustite čisto novi in enostavni pripravi smutijev. Izberite recept, sledite navodilom v realnem času, dodajte sestavine, opazujte potek in uživajte v napitku!

Svet zdravih in okusnih smutijev čaka, da ga odkrijete.

Lastnosti

Ikona - Velika zmogljivost

Velika zmogljivost

20.000 vrtljajev na minuto
Za drobljenje ledu, mešanje trših delov zelenjave ali pripravo svilnato gladkih smutijev potrebujemo veliko moči. S pomočjo 1200-vatnega motorja se rezilo zavrti 20.000-krat na minuto in zagotovi izvrstne rezultate.
Ikona - Šestkrako rezilo

Šestkrako rezilo

Ohrani vsa hranila
Hitri obrati šestkrakega rezila povzročijo neenakomerno mešanje v edinstveno oblikovanem vrču s prostornino 1,5 litra, zato sile potiskajo sestavine navzdol in jih zmešajo do popolnosti. Izdelan je iz trajnega legiranega jekla, ki zagotavlja daljšo življenjsko dobo.
več informacij
manj informacij
Ikona - Komplet pokrovov

Komplet pokrovov

Na poti in vedno sveže
Pokrov za na pot izberite, ko ste aktivni ali po opravkih naokrog, pokrov za vedno svežo hrano pa izberite, ko želite hraniti živila v posodi za mešanje ali mletje v hladilniku.
Ikona - Gumirane nožice za dober oprijem

Gumirane nožice za dober oprijem

Vedno na svojem mestu
Pri uporabi tako zmogljivega aparata potrebujemo tudi popolno stabilnost. Gumirane nožice poskrbijo, da mešalnik vedno ostane na svojem mestu.
Ikona - Hitro prilagajanje hitrosti

Hitro prilagajanje hitrosti

Nadzor hitrosti z dotikom gumba
Hitrost lahko preprosto spremenite med mešanjem. Enkrat pritisnite gumb za hitrost, da povečate ali zmanjšate vrtenje rezila.
Ikona - Vrč iz tritana

Vrč iz tritana

Prostornina 1,5 litra
Vrč s prostornino 1,5 litra iz tritana ima merilne oznake in skodelico za natančno odmerjanje sestavin na vrhu pokrova. Vrč je primeren za pranje v pomivalnem stroju.