zapri
...

Gorenje Retro lastnosti

NoFrost Plus

Odstranjuje led, ohranja svežino
Sistem NoFrost je idealen za zamrzovalnik, saj z učinkovitim kroženjem hladnega zraka le tega s pomočjo ventilatorja razvlažuje. Ker ni vlage, tudi ne nastaja led in na živilih srež. V hladilnem delu sistem NoFrost Plus zagotavlja ravno pravo stopnjo vlage in preprečuje izsuševanje svežih živil.

IonAir z MultiFlow 360°

Idealna mikroklima na vsaki polic
Kroženje ioniziranega zraka, ki osvežuje ozračje, zagotavlja napreden sistem MultiFlow 360°, ki vpihuje hladen zrak skozi 14 prezračevalnih rež ter tako ves čas vzdržuje stalno temperaturo na vsaki polici posebej.

Tehnologija AdaptTech

Uravnavanje temperature AdaptTech
Pogosto odpiranje vrat povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Tehnologija AdaptTech v prvem tednu uporabe hladilnika spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za 1–2 ˚C.
Ikona - Predal FreshZone

Predal FreshZone

Dolgotrajna svežina živil
Predal FreshZone se nahaja na dnu hladilnika in je idealen za shranjevanje mesa, rib, sadja in zelenjave. Živila tako ohranijo svežino, vonj, barvo in kakovost bistveno dlje časa.
Ikona - Predal ZeroZone

Predal ZeroZone

Idealen za shranjevanje mesa in rib
Izredno praktičen predal z najnižjo temperaturo je idealen za shranjevanje svežega mesa, morskih sadežev in mesa ali rib med večurnim mariniranjem.
Ikona - A+++

A+++

Najvišja energijska učinkovitost
Vsi Gorenjevi modeli hladilnikov so izjemno učinkoviti in varčni. Inverterski kompresor in vakuumske stene, ki zagotavljajo odlično izolacijo, so najpomembnejše lastnosti za zagotavljanje visoke učinkovitosti izdelkov. Energijski razred A+++ prihrani do 60 odstotkov več energije kot običajni energijski razred A.
več informacij
manj informacij
Ikona - Predal XtremeFreeze

Predal XtremeFreeze

Strokovno zamrzovanje
Funkcija hrano zamrzne dvakrat hitreje kot običajno, in sicer pri temperaturi – 30 °C. Hitro zamrznjena živila ohranijo vse hranilne vrednosti in pristen okus.
Ikona - SuperCool

SuperCool

Idealno za shranjevanje po večjih nakupih
Z aktiviranjem funkcije intenzivnega ohlajevanja SuperCool deluje hladilnik 6 ur intenzivneje na temperaturi do 3 °C, ki je skoraj enkrat nižja kot običajna. Idealna za hitro ohlajevanje hrane ob večjih nakupih.
Ikona - FastFreeze

FastFreeze

Hitrejše zamrzovanje
Za hitro zamrznitev večje količine sveže hrane uporabite funkcijo hitrega zamrzovanja, primerna je shranjevanje hrane ob večjih nakupih. Deluje intenzivno na izjemno nizki temperaturi –24 °C.
Ikona - Police SimpleSlide

Police SimpleSlide

Prostor tudi za najvišje steklenice
Nastavitev polic na vratih novih hladilnikov Gorenje Retro je izjemno preprosta, tudi če so polne. Z načinom SimpleSlide jih lahko premikate gor in dol, odvisno od tega, koliko prostora potrebujete. So zelo zdržljive, saj prenesejo težo do 5 kg.
več informacij
manj informacij
Ikona - LedLight

LedLight

Pregleden in učinkovit hladilnik
LED osvetlitev v hladilnikih prinaša dve izjemni prednosti – dovršen izgled in učinkovitost. Poleg tega, da zagotavlja odlično osvetlitev, je tudi izredno učinkovita in varčnejša od običajnih žarnic.
Ikona - PullOut police

PullOut police

Lažji dostop do hrane
Izvlečne police omogočajo, da je celotna vsebina hladilnika dostopna hitro in enostavno. Police iz kaljenega stekla so izredno odporne in zdržijo tudi do 22 kg teže.