zapri
...
Živite svoj retro vsakdanHladilniki Gorenje Retro
1

Včasih hrepenimo po dobrih starih časih. Takrat je bilo življenje preprostejše, vreme lepše in ritem življenja počasnejši. S hladilniki Gorenje Retro lahko podoživite brezskrbne trenutke. Današnji Retro je kombinacija osupljivega vintage dizajna, optimalne razporeditve notranjosti in napredne tehnologije, ki ohranja hrano svežo in okusno. 


Odkrijte tri nove barve Gorenje Retro hladilnikov, oliva (Olive), jabolko (Apple) in baker (Copper), ki bodo popolnoma zadovoljili potrebe vašega vsakdana.


Nove barve, brezčasen dizajn

Lastnosti

Ikona - IonAir z MultiFlow 360°

IonAir z MultiFlow 360°

Idealna mikroklima na vsaki polic
Kroženje ioniziranega zraka, ki osvežuje ozračje, zagotavlja napreden sistem MultiFlow 360°, ki vpihuje hladen zrak skozi 14 prezračevalnih rež ter tako ves čas vzdržuje stalno temperaturo na vsaki polici posebej.
Ikona - NoFrost Plus

NoFrost Plus

Odstranjuje led, ohranja svežino
Sistem NoFrost je idealen za zamrzovalnik, saj z učinkovitim kroženjem hladnega zraka le tega s pomočjo ventilatorja razvlažuje. Ker ni vlage, tudi ne nastaja led in na živilih srež. V hladilnem delu sistem NoFrost Plus zagotavlja ravno pravo stopnjo vlage in preprečuje izsuševanje svežih živil.
več informacij
manj informacij
Ikona - Tehnologija AdaptTech

Tehnologija AdaptTech

Uravnavanje temperature AdaptTech
Pogosto odpiranje vrat povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Tehnologija AdaptTech v prvem tednu uporabe hladilnika spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za 1–2 ˚C.
več informacij
manj informacij