zapri
...
Živite svoj retro vsakdanHladilniki Gorenje Retro
1

Včasih hrepenimo po dobrih starih časih. Takrat je bilo življenje preprostejše, vreme lepše in ritem življenja počasnejši. S hladilniki Gorenje Retro lahko podoživite brezskrbne trenutke. Današnji Retro je kombinacija osupljivega vintage dizajna, optimalne razporeditve notranjosti in napredne tehnologije, ki ohranja hrano svežo in okusno. 


Odkrijte tri nove barve Gorenje Retro hladilnikov, oliva (Olive), jabolko (Apple) in baker (Copper), ki bodo popolnoma zadovoljili potrebe vašega vsakdana.


Nove barve, brezčasen dizajn

Elegantni dodatki k vaši Retro kuhinji

Lastnosti

Ikona - IonAir z MultiFlow 360°

IonAir z MultiFlow 360°

Idealna mikroklima na vsaki polic
Kroženje ioniziranega zraka, ki osvežuje ozračje, zagotavlja napreden sistem MultiFlow 360°, ki vpihuje hladen zrak skozi 14 prezračevalnih rež ter tako ves čas vzdržuje stalno temperaturo na vsaki polici posebej.
Ikona - NoFrost Plus

NoFrost Plus

Odstranjuje led, ohranja svežino
Sistem NoFrost je idealen za zamrzovalnik, saj z učinkovitim kroženjem hladnega zraka le tega s pomočjo ventilatorja razvlažuje. Ker ni vlage, tudi ne nastaja led in na živilih srež. V hladilnem delu sistem NoFrost Plus zagotavlja ravno pravo stopnjo vlage in preprečuje izsuševanje svežih živil.
več informacij
manj informacij
Ikona - Tehnologija AdaptTech

Tehnologija AdaptTech

Uravnavanje temperature AdaptTech
Pogosto odpiranje vrat povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Tehnologija AdaptTech v prvem tednu uporabe hladilnika spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za 1–2 ˚C.
več informacij
manj informacij
Ikona - Vedno popolno zapečeni

Vedno popolno zapečeni

Enostavna nastavitev z osvetljenimi gumbi
Preprosto obrnite gumb na želeno stopnjo zapečenosti. Segrevanje lahko dodatno prilagodite tako, da izberete ponovno segrevanje ali odmrzovanje. Postopek lahko tudi prekinete, ko so kruhki zapečeni po vašem okusu.
Ikona - Popolni postopek mešanja

Popolni postopek mešanja

Prepustite delo izurjenemu pomočniku
Mešalni nastavek se vrti okoli svoje osi, mešalna glava pa v ravno nasprotno smer, zato so vse sestavine povsem in enakomerno zmešane. V zmesi bo ostal zrak, zato bo puhasta in mehka. Vi morate samo še izbrati pravi nastavek za pripravo najljubšega recepta in osupniti najbližje z vrhunskimi rezultati.
več informacij
manj informacij
Ikona - Snemljiva mešalna noga

Snemljiva mešalna noga

Preprost pripomoček za odlične pireje, omake, smutije in juhe
Visokokakovostno štirikrako rezilo je zasnovano za brezhibno mešanje vaših sestavin. Ohišje rezila je dovolj globoko, da hrana med mešanjem ne brizga naokrog. Mešalno nogo lahko preprosto snamete in jo očistite.