zapri
...

Občutite strast pri ustvarjanju

Chef’s Collection je linija visoko kakovostnih, vzdržljivih malih gospodinjskih aparatov. Vsak je bil preizkušen v profesionalni kuhinji chefa Andreja Kuharja, večkratnega dobitnika Michelinove zvezdice. Aparati vam zagotavljajo dolgo uporabo in najboljšo učinkovitost.

Izdelki v Chef’s Collection

Chef, ki ve kaj izbrati

Večkratni dobitnik Michelinove zvezdice

Prisega na lokalno pridelano hrano. Sovraži friteze in umetne dodatke v hrani. Brezhibne tehnike, zanimive kombinacije in sveže sestavine so vodilo kulinaričnega ustvarjanja chefa Andreja Kuharja.
 
Večkratni prejemnik Michelinove zvezdice, prvo je prejel že pri osemindvajsetih letih, o svojih jedeh govori z zanosom in žarom v očeh, na svojih krožnikih pa vsakemu posebej predstavi čudovito zgodbo, ki je polna kulinaričnih okusov in svežine.
 
Pozna vse sodobne kulinarične trende, a se zanese na svoj okus. Njegova največja strast je izobraževanje mladih nadarjenih kuharjev, snovanje novih receptov in strokovni pogovori o hrani.

Odkrijte skrivnosti kuharskih mojstrov

Kako dvigniti nivo kuhanja

Čebula ni samo čebula, krompir ni le "tisto za zraven" in različne vrste paradižnika se pri pripravi odzovejo popolnoma drugače. Dobro in odlično jed ločijo nianse ter nekaj mojstrskih trikov.

Triki visoke kuhinje

Umetnost garniranja ima pravzaprav eno samo skrivnost: manj je več. Upoštevajte še šest preprostih zakonitosti serviranja hrane na najvišjem nivoju in voila - jed je pripravljena, da očara omizje.

Recepti, vredni Michelinovih zvezdic

Kaj navdihuje Andreja Kuharja? Spoznajte njegove recepte, uglasite svoj kuhinjski orkester in se prepustite kuharskim strastem.