zapri
...
Vsak predmet,
vsaka oblika,
vsak slog
mora imeti
pomen in
ta pomen
vpliva na nas
vsak dan.
Vsak predmet, vsaka oblika, vsak slog mora imeti pomen in ta pomen vpliva na nas vsak dan.

Gorenje by

Gorenjevo novo kolekcijo kuhinjskih aparatov je oblikoval Philippe Starck – eden najbolj edinstvenih ustvarjalcev, priznan po vsem svetu. Aparate odlikujejo najnovejše tehnologije in prvovrstna energijska učinkovitost.

Ključ do elegance te celovite kolekcije povsem skladno oblikovanih aparatov je v "diskretnosti visoke kakovosti in čistih linijah". Minimalistični dizajn z vrhunskim odsevnim steklom in nerjavečim jeklom se bo stopil z okolico in dobesedno postal odsev vašega življenjskega sloga in osebnosti.

Odkrijte kolekcijo in ustvarite svojo lastno vrhunsko in edinstveno kuhinjo.

+ Več
− Manj
Hladilno zamrzovalni aparati
Hladilno zamrzovalni aparati
Pečice
Pečice
Mikrovalovne pečice
Kuhališča
Kuhališča
Nape
Nape
Grelni predali
Grelni predali
Dekorativne plošče (za pomivalne stroje)
Dekorativne plošče (za pomivalne stroje)

Modeli

NRK612ST
Kombinirani hladilnik / zamrzovalnik
NRK612ST
Energijski razred: A++
Bruto prostornina: 329 l
Vrsta izdelka: Samostojni izdelek
Mere (Š×V×G): 60 × 185 × 64 cm
899,90 €

Lastnosti

AdaptTech tehnologija
AdaptTech tehnologija
Več
MultiShelf
MultiShelf
Več
Predal CrispZone
Predal CrispZone
Več
IonAir s funkcijo MultiFlow 360°
IonAir s funkcijo MultiFlow 360°
Več
Tehnologija NoFrost Plus
Tehnologija NoFrost Plus
Več
AdaptTech tehnologijaAdaptTech tehnologija
Pogosto odpiranje vrat povzroči nenaden dvig temperature, zaradi katerega je hrana izpostavljena toplotnemu šoku in se zato lahko hitreje pokvari. Hladilniki Gorenje by Starck to težavo rešujejo z revolucionarno tehnologijo AdaptTech. V prvem tednu uporabe hladilnika ta sistem spremlja pogostost odpiranja vrat. Ko sistem zazna, ob katerem času so vrata hladilnika najpogosteje odprta, malo pred tem dodatno zniža temperaturo za 1–2 ˚C. Tako hladilnik ves čas vzdržuje optimalno temperaturo in poskrbi, da se hrana ne pokvari.
MultiShelfMultiShelf
Visoko prilagodljiva polica iz nerjavnega jekla s posebnimi držali za steklenice je namenjena različnim potrebam. Lahko je po vsej površini odlagalna polica za shranjevanje živil ali pa služi kot poseben oblikovalski nosilec za steklenice.
Predal CrispZonePredal CrispZone
Sveže sadje in zelenjava se običajno kvarijo in začnejo gniti hitreje kot druga živila. Predal s prostornino 36 l ohranja svežino vseh vrst sadja in zelenjave ob tem pa omogoča tudi nastavitev stopnje vlažnosti.
IonAir s funkcijo MultiFlow 360°IonAir s funkcijo MultiFlow 360°
Hladilniki Gorenje zagotavljajo pogoje, v katerih se pojavi naravni proces ionizacije. Negativno nabiti ioni, ki nastajajo v notranjosti aparata, osvežijo ozračje in pomagajo ustvariti idealno okolje za shranjevanje živil. Kroženje ioniziranega zraka zagotavlja sistem MultiFlow 360°, ki vpihuje svež zrak skozi 14 prezračevalnih rež ter tako ohranja svežino, prečisti zrak v hladilniku in ves čas vzdržuje stalno temperaturo na vsaki polici posebej.
Tehnologija NoFrost PlusTehnologija NoFrost Plus
NoFrost je dokazano najboljši hladilni sistem, kar jih obstaja, saj učinkovito onemogoči nabiranje ledu v notranjosti zamrzovalnega dela aparata. V hladilnem delu aparatov ION generation smo ta sistem nadgradili s sistemom IonAir MultiFlow 360˚. Ker ponuja precej več kot običajni modeli NoFrost, smo ga poimenovali NoFrostPlus. Vgrajen je v najboljše modele hladilnikov ION generation.
AdaptTech tehnologijaMultiShelfPredal CrispZoneIonAir s funkcijo MultiFlow 360°Tehnologija NoFrost Plus
AdaptTech tehnologijaMultiShelfPredal CrispZoneIonAir s funkcijo MultiFlow 360°
Tehnologija NoFrost Plus
AdaptTech tehnologijaMultiShelfPredal CrispZone
IonAir s funkcijo MultiFlow 360°Tehnologija NoFrost Plus
AdaptTech tehnologijaMultiShelf
Predal CrispZoneIonAir s funkcijo MultiFlow 360°
Tehnologija NoFrost Plus

Modeli

BO747ST
Vgradna pečica
BO747ST
IconTouch
Energijski razred: A+
Mere (Š×V×G): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
599,90 €
BOP658ST
Vgradna pečica - Piroliza
BOP658ST
DirecTouch
Energijski razred: A+
Mere (Š×V×G): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
799,90 €
BOP747ST
Vgradna pečica - Piroliza
BOP747ST
IconTouch
Energijski razred: A+
Mere (Š×V×G): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
799,90 €

Lastnosti

BigSpace
BigSpace
Več
DirecTOUCH
DirecTOUCH
Več
GentleClose
GentleClose
Več
Oblika HomeMade
Oblika HomeMade
Več
MultiFlow 360˚
MultiFlow 360˚
Več
PyroClean
PyroClean
Več
BigSpaceBigSpace
Nova pečica Gorenje by Starck ima posebej oblikovan zgornji del. Optimiziran zračni tok omogoča, da zrak kroži po še večjem prostoru in tako povsem zaobjame hrano. Zaradi večje prostornine je, ob nespremenjenih dimenzijah pečice, v večjih pekačih možno pripraviti večje količine hrane. Namesto prejšnjih treh pečica zdaj omogoča uporabo petih pekačev hkrati. Prostornina pri standardnih pečicah sega do 75 litrov in do 53 litrov pri mikrovalovnih pečicah. Pečice Gorenje so tako med najprostornejšimi na tržišču.
DirecTOUCHDirecTOUCH
Enostavno upravljanje pečice z dotikom. Številni prednastavljeni programi samodejno poskrbijo za ustrezno kombinacijo grel, temperaturo ter čas pečenja. Veliki in jasni simboli nadgrajujejo izjemno tehnologijo s preglednostjo in enostavnostjo uporabe, še vedno pa lahko nastavite vse parametre pečenja (grelo, temperatura, trajanje peke, uporaba mesne sonde) po svoji izbiri in izkušnjah.
GentleCloseGentleClose
Vrata pečice se zapirajo gladko, brez hrupa − potreben je le nežen dotik.
Oblika HomeMadeOblika HomeMade
Oblika, ki se zgleduje po tradicionalnih obokanih pečeh, ostaja ena najkoristnejših lastnosti pečic Gorenje, saj skrbi za prosto kroženje vročega zraka. Ta se enakomerno porazdeli in tako jedi zaobjame v celoti, z vseh strani. Jed je zaradi tega optimalno segreta oziroma pečena: znotraj sočna, zunaj hrustljava. V kombinaciji s posebnim ventilacijskim sistemom MultiFlow 360° pa pečica ponudi še nekaj resnično posebnega: možnost peke na vseh petih nivojih hkrati.
MultiFlow 360˚MultiFlow 360˚
Sistem MultiFlow 360˚ skrbi za optimalno kroženje zraka ali pare v pečici. Zaradi premišljeno nameščenih odprtin na hrbtni stranici pečice ter edinstvene oblike HomeMade se zrak in para enakomerno porazdelita. Ventilator pošlje vroč zrak v prav vsak kotiček v notranjosti pečice, zaradi česar vroč zrak enakomerno zaobjame hrano. Hrana je zato z vseh strani pečena do popolnosti.
PyroCleanPyroClean
Čiščenje s pirolizo je najučinkovitejši in najnaprednejši način čiščenja pečice. Temperatura do 500°C poskrbi, da je pečica povsem čista in brez enega samega maščobnega madeža ali drugih ostankov. Nežno čiščenje traja 90 minut, srednje intenzivno 120 minut, zelo intenzivno pa le 150 minut; pri tem je učinek čiščenja sorazmeren s trajanjem. Po koncu čiščenja je potrebno le še obrisati morebitne ostanke. Še posebej pomembno je, da je pečica čista brez uporabe kakršnihkoli detergentov.
BigSpaceDirecTOUCHGentleCloseOblika HomeMadeMultiFlow 360˚PyroClean
BigSpaceDirecTOUCHGentleCloseOblika HomeMadeMultiFlow 360˚
PyroClean
BigSpaceDirecTOUCHGentleCloseOblika HomeMade
MultiFlow 360˚PyroClean
BigSpaceDirecTOUCHGentleClose
Oblika HomeMadeMultiFlow 360˚PyroClean
BigSpaceDirecTOUCH
GentleCloseOblika HomeMade
MultiFlow 360˚PyroClean

Modeli

BM251ST
Vgradna mikrovalovna pečica
BM251ST
Elektronsko upravljanje
Infra grelo: 1
Mere (Š×V×G): 59,5 × 38,8 × 41 cm
399,90 €
BCM547ST
Kombinirana kompaktna mikrovalovna pečica
BCM547ST
IconTouch
Mere (Š×V×G): 59,5 × 45,5 × 54,6 cm
759,90 €
MO23ST
Samostojna mikrovalovna pečica
MO23ST
Elektronsko upravljanje
Funkcija Smart display
Prednastavitev programa kuhanja
Infra grelo: 1
Mere (Š×V×G): 51 × 30,3 × 42,5 cm
359,90 €

Lastnosti

Inverter Tehnologija
Inverter Tehnologija
Več
Stirrer Tehnologija
Stirrer Tehnologija
Več
MultiUse
MultiUse
Več
AutoMenu
AutoMenu
Več
Touch opening
Touch opening
Več
Inverter TehnologijaInverter Tehnologija
Inverterska tehnologija skrbi za to, da energija v mikrovalovno pečico doteka enakomerno in ne v sunkih. Tako jedi ohranijo svojo prvotno strukturo, vključno z vitamini, minerali in vlakninami. Prednosti enakomerne razporeditve energije so še posebej dobrodošle pri pogrevanju ali odtajanju ter pri segrevanju tekočin. Skupen čas delovanja mikrovalov je krajši, zaradi česar je tudi poraba energije manjša.
Stirrer TehnologijaStirrer Tehnologija
Običajni vrtljivi pladnji ter neenakomerno segrete jedi so stvar preteklosti. Sedaj je na voljo celotna širina pečice, kar omogoča uporabo pekačev standardnih dimenzij. Ob tem napredni sistem enakomernega razporejanja mikrovalov preprečuje, da bi bili nekateri deli hrane preveč pečeni, drugi pa premalo.
MultiUseMultiUse
Multifunkcijska kombinirana mikrovalovna pečica omogoča poljubno kombiniranje treh načinov pečenja. S pravimi kombinacijami lahko hitreje pripravite tudi najzahtevnejše pečene jedi. Z vročim zrakom lahko pečete enako kot v klasični pečici z ventilatorjem, uporaba konvekcije z mikrovalovi in žara pa občutno razširi možnosti. Z žarom, ki skupaj z mikrovalovi omogoča posebej hitro pečenje, lahko pri nekaterih jedeh zelo enostavno dosežemo tako zaželeno hrustljavo skorjico.
AutoMenuAutoMenu
Število prednastavljenih programov omogoča preprostejšo pripravo jedi. Izberite le vrsto jedi in vnesite njeno težo, mikrovalovna pečica pa bo sama prilagodila moč in čas kuhanja.
Touch opening
Moderna senzorska tehnologija omogoča preprosto odpiranje mikrovalovne pečice z dotikom simbola na upravljalni plošči. Celotna površina ostane popolnoma gladka s preprostimi in čistimi oblikami.
Inverter TehnologijaStirrer TehnologijaMultiUseAutoMenuTouch opening
Inverter TehnologijaStirrer TehnologijaMultiUseAutoMenu
Touch opening
Inverter TehnologijaStirrer TehnologijaMultiUse
AutoMenuTouch opening
Inverter TehnologijaStirrer Tehnologija
MultiUseAutoMenu
Touch opening

Modeli

GCW641ST
Steklokeramično plinsko kuhališče
GCW641ST
Mere (Š×V×G): 59,5 × 11,1 × 52 cm
Varnostni izklop kuhališča
Varovani plinski gorilniki
449,90 €
GCW751ST
Steklokeramično plinsko kuhališče
GCW751ST
Mere (Š×V×G): 75 × 11,1 × 52 cm
Varnostni izklop kuhališča
Varovani plinski gorilniki
549,90 €

Lastnosti

Visoko učinkoviti gorilniki
Visoko učinkoviti gorilniki
Več
PowerBoost Supreme
PowerBoost Supreme
Več
Wok Burner
Wok Burner
Več
XpandZone
XpandZone
Več
Visoko učinkoviti gorilnikiVisoko učinkoviti gorilniki
Gorenje by Starck plinska kuhališča so opremljena z občutno izboljšanimi visoko učinkovitimi plinskimi gorilniki.
PowerBoost SupremePowerBoost Supreme
Funkcija pospešenega segrevanja, ki zagotavlja izjemno hitro delovanje kuhališča. Inovativno funkcijo PowerBoost Supreme imajo modeli indukcijskih kuhališč Gorenje Superior.
Wok BurnerWok Burner
Vok gorilniki zelo hitro dosežejo zelo veliko moč in tako omogočijo enostavno pripravo azijskih jedi.
XpandZoneXpandZone
XpandZone omogoča kuhanje na celotni površini leve ali desne polovice indukcijskega kuhališča. Ko je način razširitve kuhalne površine XpandZone aktiviran, se kuhalni polji na levi ali desni strani kuhališča spremenita v eno veliko kuhalno polje. Povezana kuhalna polja zagotavljajo več prostora in svobode za kuhanje, prostor za večjo posodo ali pa za dve in več manjših posod, ki jih lahko postavimo kamorkoli na povezani kuhalni površini.
Visoko učinkoviti gorilnikiPowerBoost SupremeWok BurnerXpandZone
Visoko učinkoviti gorilnikiPowerBoost SupremeWok BurnerXpandZone
Visoko učinkoviti gorilnikiPowerBoost SupremeWok Burner
XpandZone
Visoko učinkoviti gorilnikiPowerBoost Supreme
Wok BurnerXpandZone

Modeli

WHI641ST
Samostojna stenska dekorativna napa
WHI641ST
Nastavitev upravljanja: Na dotik
Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem načinu delovanja: 508 m³/h
Energijski razred: B
Mere aparata (Š×V×G): 60 × 45 × 47 cm
489,90 €
WHI941ST
Samostojna stenska dekorativna napa
WHI941ST
Nastavitev upravljanja: Na dotik
Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem načinu delovanja: 508 m³/h
Energijski razred: B
Mere aparata (Š×V×G): 60 × 45 × 47 cm
699,00 €
WHT941ST
Samostojna stenska dekorativna napa
WHT941ST
Nastavitev upravljanja: Na dotik
Maximalni pretok zraka pri odzračevalnem načinu delovanja: 475 m³/h
Energijski razred: B
Mere aparata (Š×V×G): 90 × 5 × 50 cm
649,00 €

Lastnosti

AdaptTech ventilacija
AdaptTech ventilacija
Več
LED osvetlitev
LED osvetlitev
Več
P.A.S. Sistem
P.A.S. Sistem
Več
Touch on inox
Touch on inox
Več
Timer and refresh
Timer and refresh
Več
TouchFree prevleka
TouchFree prevleka
Več
AdaptTech ventilacijaAdaptTech ventilacija
V samodejnem načinu delovanja poseben senzor zazna raven nečistoče, pare, vlage ali plinov v zraku in se ustrezno odzove. Samodejno prilagodi hitrost delovanja ventilatorja, ko delovanje ni več potrebno pa ventilator tudi izklopi.
LED osvetlitevLED osvetlitev
LED osvetlitev omogoča še boljšo preglednost nad kuhališčem in njegovo okolico. Vgrajene diode LED so posebno ekonomične, v primerjavi z ostalimi zagotavljajo daljšo osvetlitev z minimalno porabo energije, svetlobo, bližjo naravni svetlobi, hkrati pa je njihova življenjska doba tudi do trikrat daljša. Tako ustrezno postavljene nape z LED osvetlitvijo predstavljajo pomemben estetski in hkrati funkcionalen element kuhinje.
P.A.S. SistemP.A.S. Sistem
Ta inovativni perimetrični sistem vsesavanja ne vsesa zraka le skozi osrednji del, temveč tudi na robovih. S takšnim načinom odsesavanja napa hkrati zmanjša porabo energije ter raven hrupa, odsesavanje zraka pa je opazno učinkovitejše.
Touch on inox
Tehnologija senzorskih tipal omogoča, da upravljate napo dobesedno z dotikom na nerjavno jeklo. Ker je upravljalni modul skrit za nerjavnim jeklom, je zunanja upravljalna površina popolnoma čista, preprosta in gladka.
Timer and refreshTimer and refresh
Med posebnimi prednostmi novih nap Gorenje sta tudi nastavitev časa samodejnega izklopa (po 30 minutah) ter funkcija osveževanja, ki vsako uro za deset minut vklopi napo in tako v prostoru ohranja svež zrak.
TouchFree prevlekaTouchFree prevleka
Vse površine iz nerjavnega jekla so prevlečene z posebno TouchFree prevleko, ki preprečuje vidnost prstnih odtisov, zaradi česar so površine vedno svetleče, čiščenje aparatov pa enostavnejše.
AdaptTech ventilacijaLED osvetlitevP.A.S. SistemTouch on inoxTimer and refreshTouchFree prevleka
AdaptTech ventilacijaLED osvetlitevP.A.S. SistemTouch on inoxTimer and refresh
TouchFree prevleka
AdaptTech ventilacijaLED osvetlitevP.A.S. SistemTouch on inox
Timer and refreshTouchFree prevleka
AdaptTech ventilacijaLED osvetlitevP.A.S. Sistem
Touch on inoxTimer and refreshTouchFree prevleka
AdaptTech ventilacijaLED osvetlitev
P.A.S. SistemTouch on inox
Timer and refreshTouchFree prevleka

Modeli

WD14ST
Grelni predal
WD14ST
Mere (Š×V×G): 59,5 × 14 × 56 cm
479,90 €

Lastnosti

StayWarm
StayWarm
Več
Grelni predal
Grelni predal
Več
WarmPlate
WarmPlate
Več
Yoghurt
Yoghurt
Več
StayWarmStayWarm
Funkcija StayWarm ohranja stalno temperaturo 70°C. Tako jedi ohranijo svoj prvotni okus in temperaturo, vse dokler se jih ne
postreže.
Grelni predal
Možnost nadgradnje uporabnosti parne pečice predstavlja grelni predal, ki ga je možno dokupiti. Vgrajen je tik pod parno pečico in se odlično vklaplja v pohištveni element, sicer namenjen vgradnji klasične pečice. Prednost predala je v funkciji pogrevanja posode, primeren pa je tudi za pogrevanje hrane.
WarmPlate
Primerno pogreti krožniki ohranjajo okus in aromo mnogih jedi: od juh do testenin in kuhane zelenjave. Z izbiro funkcije WarmPlate pečico segrevate na temperaturi med 30 in 80°C in tako ohranjate ravno prav pogrete krožnike. Uživajte ob profesionalni postrežbi hrane doma.
YoghurtYoghurt
Posebna funkcija omogoča pripravo jogurta tudi doma. Domač jogurt je pripravljen pri temperaturi 40°C v približno treh urah.
StayWarmGrelni predalWarmPlateYoghurt
StayWarmGrelni predalWarmPlateYoghurt
StayWarmGrelni predalWarmPlate
Yoghurt
StayWarmGrelni predal
WarmPlateYoghurt

Modeli

DFD72ST
Dekorativna plošča za pomivalni stroj
DFD72ST
Mere (Š×V×G): 59,5 × 71,6 × 1,8 cm
199,00 €
Nape WHI641ST
Nape
WHI641ST
S programsko uro in senzorjem AdaptTech bo zrak v vaši kuhinji vedno svež.
Kuhališča IS756ST
Kuhališča
IS756ST
Pripravite svoje najljubše jedi v rekordnem času na izjemno učinkovitem indukcijskem kuhališču s sistemom PowerBoost Supreme.
Pečica BO747ST
Pečica
BO747ST
Izrazite svojo ustvarjalnost s pečico, ki ponuja eno največjih kapacitet na tržišču ter uživajte v popolnih rezultatih sistema kroženja zraka MultiFlow 360°.
Mikrovalovna pečica BCM547ST
Mikrovalovna pečica
BCM547ST
Poskrbite za vsako podrobnost in postrezite s profesionalno pripravljenimi jedmi v zavetju svojega doma. 
Grelni predali SD14ST
Grelni predali
SD14ST
Poskrbite, da bodo vaše jedi ohranile popoln okus, tudi če jih ne postrežete takoj.
Shranjevalni predal WD14ST
Shranjevalni predal
WD14ST
Njihov brezčasni dizajn je povsem skladen z vašo pečico, hkrati pa bodo poskrbeli za popoln red v vaši kuhinji.
Dekorativne plošče za pomivalne stroje DFD72ST
Dekorativne plošče za pomivalne stroje
DFD72ST

Zaokrožite videz svoje kuhinje z vrhunsko odsevno okrasno ploščo za vrata pomivalnega stroja.

Kombinirani hladilnik / zamrzovalnik NRK612ST
Kombinirani hladilnik / zamrzovalnik
NRK612ST

Z nadzorom vlažnosti in pametnim sistemom AdaptTech vam bo vedno na voljo hrana, sveža, kot bi bila ravnokar nabrana na vrtu.

Spoznajte

Philippe Starck je mednarodno priznani francoski ustvarjalec.

Njegovo poglobljeno razumevanje sodobnih mutacij, njegova ljubezen do idej, njegovo strastno zagovarjanje inteligence uporabnosti – in hkrati uporabnosti inteligence – spremljata eno kultno kreacijo za drugo: od vsakodnevnih proizvodov, kot so pohištvo in ožemalnik limon, do revolucionarnih ogromnih jaht, posamičnih mlinov na veter, električnih koles ali hotelov in restavracij, ki postanejo čudoviti, vznemirljivi prostori intenzivnih doživetij.

Z oblikovanjem svoje prve kolekcije za Gorenje Philippe Starck izpolnjuje svojo dolžnost služiti skupnosti z zagotavljanjem kakovosti po pravi ceni, s proizvodi, izdelanimi inteligentno, kakovostno in iskreno.

Uporabnike vedno postavi v osrčje svojega ustvarjalnega procesa in tako je tudi linija kuhinjskih aparatov Gorenje by S+ARCK oblikovana tako, da se sklada z vsakim življenjskim slogom in osebnostjo ter ju odseva.

"Uporabnik ima skozi moje oblikovanje neomejeno možnost ustvariti svojo lastno izkušnjo." Philippe Starck

+ Več
− Manj

Kljub 10.000 kreacijam, globalni slavi ter neutrudljivi mnogostranski domišljiji nikoli ni pozabil na temelje, na svojo misijo in vizijo: ustvarjanje, ne glede na to, kakšno obliko zavzame, mora s predmeti, ki so najprej "dobri" in šele nato "lepi", izboljšati življenje čim večjega števila ljudi.

"Vsak predmet, vsaka oblika, vsak slog mora imeti pomen in ta pomen vpliva na nas vsak dan." Philippe Starck