meni+
zapri
...

Maxima

Bela mat / Antracit mat PO ralu / Hrast svetli bordeaux
Maxima
Maxima

Oplemenitena iverna plošča

Oplemenitena iverna plošča je vlaknena plošča, ki je na zgornji in spodnji strani oplemenitena z dekorativno plastjo, največkrat melaminsko smolo (melamin), ki je na voljo v številnih dekorjih (unicolor, lesni, fantazijski). Material se enostavno čisti, je higiensko neoporečn pri dotiku s hrano, odporn proti svetlobi, ima visoko mehansko (praske, odrgnine, udarci), kemijsko in termično obstojnost.

Lak

Lakirana vrata predstavljajo najbolj pristno barvno površino. Površina in robovi so lakirani skupaj, zato ni vidnih spojev med površino in robom. Možne so izvedbe v  mat in sijajni površini. Slednja površina se dodatno polira, s tem pa dosežemo dodatno globino sijaja. Površine so odporne na mehanske vplive in se lahko ob določenih površinskih poškodbah tudi popravijo s poliranjem.

Akril

Akril je ena največjih novosti pohištvene industrije. Je material, ki postavlja nova merila. Akril je material z izredno sijajno površino in možnostjo repariranja, kar mu podaljšuje življenjsko dobo. Ne vsebuje zdravju škodljivih snovi in se ga lahko 100% reciklira. S posebno obdelavo je dosežen visoki sijaj površine. Akril predstavlja resno in primerno alternativo za lakirane kuhinje. Širok izbor barv z možnimi kombinacijami s sijajnimi ali mat lesnimi dekorji pa omogoča številne barvne kombinacije.

Furnir

Je topel in domač material. Gre za naraven material, ki ga zaščitimo z različnimi nanosi lakov. Tako obogatimo tudi njegovo barvo in strukturo.

Ročaji

Delovne plošče

D divja češnja
D divja češnja
D 150
D 150
D 152
D 152
D 153
D 153
D 211
D 211
D 213
D 213
D 214
D 214
D 240
D 240
D 246
D 246
D 275
D 275
D 294
D 294
Ladijski les beljen 305
Ladijski les beljen 305
Hrast tartuf
Hrast tartuf
Bordeaux hrast natur
Bordeaux hrast natur
Beli beton
Beli beton
Palazzo bel marmor
Palazzo bel marmor
Bron črni
Bron črni

Steklene obloge

Enobarvne steklene stenske obloge
Bela
Vanilija
Črna
Bela dekor
Črna dekor
Steklene stenske obloge s slikovnimi motivi
Sadje
Kokos
Vzorec 5
Vzorec 6
Vzorec 7
Vzorec 8
Vzorec 9
Vzorec 10