zapri
...
Inverterski motor PowerDrivePodaljšano 10-letno jamstvo
1
Spoznajte tehnologijo SensoCare
Pridobite svoje jamstvo

Zagotovite si desetletje zadovoljstva. Ob nakupu pralnega stroja Gorenje SensoCare z inverterskim motorjem PowerDrive pridobite podaljšano 10-letno jamstvo na inverterski motor.

Inverterski motor PowerDrive

Izjemna moč, visoka učinkovitost

Izjemno učinkovit in močan motor deluje brez krtač, zato v njem ne prihaja do mehanske napetosti, trenja in obrabe. To omogoča boljšo skupno učinkovitost pranja, energijsko učinkovitost, tiho delovanje ter daljšo življenjsko dobo motorja in aparata. 

Inverterski motor PowerDrive pomeni tudi naslednje:

  • Visoko učinkovitost
  • Nižji nivo hrupa
  • Višjo zmogljivost
  • Nižjo porabo energije
  • Daljšo življenjsko dobo

 

Ker je motor zelo močan, ga uporabljamo tudi v svojih najboljših modelih, na primer v modelu, ki lahko opravi z 9 kg perila in ožema s hitrostjo 1.600 obratov na minuto.

Svet pralnih strojev SensoCare

Tehnologija SensoCare

Popolnost pranja perila

Pralni stroj s tehnologijo SensoCare je popoln odgovor na vse vaše potrebe glede pranja perila. Poskrbi, da je vsaka vrsta tkanine oprana na najboljši možen način in vedno zagotovi optimalno kombinacijo temperature, količine vode, časa ter hitrosti ožemanja.

Tako preprosto je doseči popolnost pri pranju perila! 


Odkrijte pralne stroje SensoCare z inverterskim motorjem PowerDrive

Hvala, da ste ponosni lastnik pralnega stroja SensoCare. Vse, kar morate storiti je, da izpolnite obrazec in prejeli boste jamstveni certifikat za 10-letno jamstvo na motor.

Podatki o aparatu