Likalnik za 1 € - Gorenje
zapri
...
PRALNI STROJI GORENJEIzjemna moč – inverterski motor PowerDrive

Pridobite podaljšano 10-letno jamstvo na inverterski motor in likalnik za 1 €*

Pralni stroj Gorenje je zanesljiv partner v vsakodnevni skrbi za čisto perilo. Razume, da nimamo časa in razume, da nimamo potrpljenja za nepotrebne malenkosti. Zato je opremljen s programi, ki se odlično prilagajajo različnim življenjskim stilom in ki vsakemu uporabniku nudijo funkcije v skladu z njegovimi željami. Inverterski motor je izjemno učinkovit in močan motor, ki deluje brez krtač, zato v njem ne prihaja do mehanske napetosti, trenja in obrabe. To omogoča boljšo skupno učinkovitost pranja, energijsko učinkovitost, tiho delovanje ter daljšo življenjsko dobo motorja in aparata. 

Inverterski motor PowerDrive

Izjemna moč, visoka učinkovitost

Izjemno učinkovit in močan motor deluje brez krtač, zato v njem ne prihaja do mehanske napetosti, trenja in obrabe. To omogoča boljšo skupno učinkovitost pranja, energijsko učinkovitost, tiho delovanje ter daljšo življenjsko dobo motorja in aparata. 

Inverterski motor PowerDrive pomeni tudi naslednje:

 • Visoko učinkovitost
 • Nižji nivo hrupa
 • Višjo zmogljivost
 • Nižjo porabo energije
 • Daljšo življenjsko dobo

 

Kako do podaljšanega 10-letnega jamstva na inverterski motor PowerDrive?

Po nakupu pralnega stroja Gorenje SensoCare z inverterskim motorjem je potrebno izvesti registracijo aparata. Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite elektronski obrazec in prejeli boste jamstveni certifikat za 10-letno jamstvo na motor.
Ob nakupu izbranega pralnega stroja z inverterskim motorjem pa vam pripada tudi možnost nakupa likalnika Gorenje SIH2200GC za 1 €. 

Opis likalnika:

 • Moč 2.200 W
 • Keramična likalna ploskev
 • Sunkovit izpust pare
 • Indikator temperature
 • Sistem proti nabiranju  vodnega kamna
Akcija velja od 1. 7. do 30. 9. 2017

Odkrijte pralne stroje SensoCare z inverterskim motorjem PowerDrive

*Kako do likalnika za 1 €?

 1. Akcija traja od 1. 7. do 30. 9. 2017, in sicer le za modele, navedene v letaku »Pralni stroji Gorenje, Izjemna moč –inverterski motor PowerDrive«.
 2. Pogoj je nakup pralnega stroja Gorenje SensoCare z inverterskim motorjem v času trajanja akcije.
 3. Upoštevali bomo le račune, izdane v času trajanje akcije, t.j. od 1. 7. do 30. 9. 2017.
 4. Izpolnite spodnji elektronski obrazec ali kopijo računa pošljite na naslov Gorenje GSI d.o.o., Brnčičeva 39, 1231 Ljubljana, s pripisom »Likalnik«. Na računu morajo biti pripisani vaši podatki: ime in priimek, e-poštni naslov, telefonska številka in poštni naslov, kamor vam bomo po pošti poslali likalnik Gorenje SIH2200GC z odkupnino 1 €.
 5. Upoštevali bomo samo račune, ki bodo prispeli preko elektronskega obrazca na naši spletni strani oz. na naš poštni naslov najkasneje do 15. 10. 2017.
 6. Akcija velja le za fizične osebe.
 7. Zaradi velikega obsega naročil bodo likalniki na voljo šele v drugi polovici septembra! Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
Prosimo, izpolnite spodnja polja z zahtevanimi podatki.
Polja, označena z *, so obvezna.
Izberite datoteko Počakajte trenutek...