zapri
...

KUHINJO KUPITE, PULT PODARIMO

in dodamo 45 % popusta!

Do 30. 11. 2016 vam ob nakupu kuhinje Gorenje nudimo 45 % popusta na vse modele kuhinj, pult pa podarimo.

Potrebujete še kakšen razlog za nakup? Vaš dom bo krasila kuhinja vrhunske slovenske kakovosti, odličnega dizajna in premišljene funkcionalnosti.

Še razmišljate? Izberite model po svojem okusu, barvo, ki se prilega vašemu stilu, elemente po potrebi in ročaje po želji ter najljubšega med pestro ponudbo pultov.

Rezervirajte si brezplačni izris svoje sanjske kuhinje v Studiih Gorenje v Ljubljani, Velenju, Maribor - Limbušu, Kopru in Murski Soboti.


Naročilo brezplačnega izrisa kuhinje

*Akcija velja samo ob nakupu lesenega dela kuhinje Gorenje, sestavljenega iz najmanj 7 kuhinjskih elementov enega modela kuhinje ter se nanaša na pripadajoči delovni pult nad podstavnimi (spodnjimi) elementi. Akcija delovne plošče podarimo (na računu obračunamo 1 eur) velja le za delovne pulte do globine 60 cm, za delovne pulte nad 60 cm vam prižnamo 50 % popust. 45 % popust se upošteva na celotno kuhinjo (leseni del in trgovsko blago, razen za delovne plošče nad globino 60cm, kjer se upošteva 50 % popust). V akcijo so vključene delovne plošče debeline 4 cm in vse obdelave. Barske plošče in obloge niso zajete v akcijo. Popusti in ostale akcije se ne seštevajo. V primeru naročila kuhinje brez delovne ploše se cena poveča za 10 %.